Bence olmasın yaa. @puantiyeli_kelebek bu hafta ki sarsılan itibarimizi haftaya harika yapacam söz ama kendi adıma
Merak etme o kadar dolmadan birşey olmaz canım afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
3 yeşil zeytin
Çok çok az bir çatal peynir
Yarım sucuklu yumurta belki çeyrek iki parça sucuk vardı içinde
Şekersiz çay
1.ara :
3 yk yoğurt+ 1 küçük cennet hurması
2.ara :
Şekersiz Türk kahvesi+ 2 kare bitter
Akşam:
Bir kase mercimek çorbası
2 tane dolma( fazla oldu ama artık yedim :) )
Sabah 7:45 de limonlu sirkeli ılık su içtim + bir fincan kahve kahvaltıdan önce 700ml soda Yeşilçay limon kürü içtim 3 lt Olmak üzere içtiğim su miktarı
Spor: 100 squat + 15 dakka karın+10 dakka bacak egzersizi
Yarın tartıda muhtemelen artı göreceğim ama yine de paylaşım yapacağım çünkü Regl dönemim Can'ım çılgınlar gibi tatlı yemek istiyor
2 hafta once 80.3 idiYapabilirsen başka bir telefon dan halletmeye çalış ama oda olmuyorsa da napalım
Geçen hafta ..
Bu hafta ..
Fark ..
@puantiyeli_kelebek diye beni etiketleyerek bildirim yapmanız lazımzoey1616 @Mislisse
Bugünden başla okumaya canım:)
Ben eczaneden almıştım 2 sene önce
Vay seni vayyyy
Canim dost acı söyler ama senin menuleri hep fazla buluyorum senin gibi yesem şahsen hiç zayiflamamYa valla hiç yemrk bulamadım sebzemde vardı canım istedi yaptım gitti olmadı mı olmamış mı
Oo sayın başkan gelmiş
Ben yarın tartılmama kararı aldım @puantiyeli_kelebek benim bedenim benim kararım lütfen saygılı olunbizim takımda en kötü sonuç bana ait çünkü artıdayım
Kıyısından döndüm canimannemlere geldim fıstıklı kadayıf getirdim ama yemediiimmmmm ben yemeyince mutluyum ya
Canım takımınız ortada bizde Allah'danVilma 37 gibi can simidiniz var zaten @PammukPrensess bizimle anlaştı sizi 1 tabak kısır turşu ve sadrazam kavuğuna sattı gerçekten gitti elektrik pu ha ha çok kıskandım ya kaç gündür inmiyorsun üstünden
Bence olmasın yaa. @puantiyeli_kelebek bu hafta ki sarsılan itibarimizi haftaya harika yapacam söz ama kendi adıma
Aç ...... Gül töbe töbeYarın böyle gülecem size zuzular
Yarın yenil bi sen en büyük cezayı sana vericem sevgili rakibemYarın karpuz bulup böyle yiyeceğim zuzular
Süpersin canım tartı bildirimi mecburi artık çünkü yarış varBugün ki menüm
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
3 yeşil zeytin
Şekersiz çay
1.ara :
2.ara :
Akşam:
Sabah 7:45 de limonlu sirkeli ılık su içtim + bir fincan kahve kahvaltıdan önce 700ml soda Yeşilçay limon kürü içtim 3 lt Olmak üzere içtiğim su miktarı
Yarın tartıda muhtemelen artı göreceğim ama yine de paylaşım yapacağım çünkü Regl dönemim Can'ım çılgınlar gibi tatlı yemek istiyor
Kızlar benim gözlerben uyuyorum malum yarın dükkan var zuzular
İşte sırf o yüzden tartılman lazım cınımmm
Bravo canım
Valla gitti evet sizi vilma dan başkası kurtaramazşimdi yine binice m üstüne uykum kaçacak diye korkuyorum yinede yapacağım
Yok canım böyle devam
Tamam canım aldım ben sözü
Aç ...... Gül töbe töbeyemiş börekleri şimdi bize gül tabi O değil de yarın gerçekten bizi tarumar edermişsin
Kıskanma şekerim takımımdakileri
Yarın yenil bi sen en büyük cezayı sana vericem sevgili rakibem
Süpersin canım tartı bildirimi mecburi artık çünkü yarış var
İyi geceler canım iyi dinlen rüyanda alacağın cezayı gör canımmmm
Teşekkürler Can'ımMerak etme o kadar dolmadan birşey olmaz canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım.Selam kızlar herkese afiyet olsun
Sabah bişi yemedim canım istemedi
Öğlen dairede yemek vardı tavuk incik biberli tavaydı bir incik birazda biberden yedim iki dilim kadar ekmek
Akşam 18:00 bir tabak kısır bir kase şehriyeli yayla çorbası turşu turp marul
Bilemedim canım ya geçmiş olsun. Menune gelince sadece sabah ki bir dilim ekmeği fazla buldum. Afiyet olsunHerkese merhaba bugunku menum
Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz
Kahvalti 10 2 haslama yum.taze soganli .yesillik (ben normalde hemen hemen hergun yerim )kk peynir 3 flm kepek ekmek 1 tatli kasigi kusburnu marmelati 2 kupa az sekerli cay
Ara yok
15.00 bi porsiyon brokoli 1 kase yogurt 1 dlm ekmek
Aksam 1/2 pors karnibahar 1 bardak ayran 6 adet cigkofte
2 litre su
45 dk leslie
Kizlar aksam yemeklerinden sonra cok halsizlesiyorum tansiyonum duser gibi oluyor.Neden acaba?
Bu güzel menüyü regl ile batirma bence canımBugün ki menüm
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
3 yeşil zeytin
Şekersiz çay
1.ara :
2.ara :
Akşam:
Harikasın canım dukanda turşu var mı. Afiyet olsunKızlar sizin menüleri yorumlarken kendi menümü unuttum hemen yazayım
Sabah
2 hindi füme
Peynir
2 haşlanmış yumurta
Öğle
Hindi eti haşlama
Yoğurt
Dukan krep
Turşu
Akşam
Tavuk
Yoğurt
Turşu
3 lt su
20 dk leslie yarım kaldı
30 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?