- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Sen bence duraklama noktasindasin yoksa daha çok verecegine inaniyorumGecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Artık olmasinda giden 100 olsun bizim olsun
maşallah tebrik ederim başkanım böyle devam
Canım ben daha çok alırdım üzülmek Yok iyileşince bu menü birde sporlara hepimizi geçersin sen dediğimi yaptın mı@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor
Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana
Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Bu işin hafta olan etabıda var biliyorsun değil miGünaydın Kızlar Tekrardan Kilo veren zuzuları çok tebrik ederim özellikle @puantiyeli_kelebek seni tebrik ederim. Biz vermeseydikde sen iyi fark yaratırdın.papatya1994 seni de tebrik ederim 1 kilo iyi bir rakam tevafuk55 100 gr olsun eksi olsun tebrikler yani bu durumda Zuzuların gücü kanıtlandı heralde :)
100 gr çok değil canım sen her hafta eksiydin zaten bazen öyle oluyor sıkıntı yapma@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor
Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana
Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Birinci belli ikinci kim:)Bu işin hafta olan etabıda var biliyorsun değil mi
Allahım havalara bak senBirinci belli ikinci kim:)
Kıskananlar Çatlasın Kıskananlar ÇatlasınAllahım havalara bak senyerim ben sizin o havanızı
Tebrik ederim cnmSelam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
İki gündür yapıyorum canım bugünlerde fark ettimki göbeği m böyle vicik vicik olmaya başladı kiloluyken sert duruyoduSporda yapsan acayip incelir ve sıkılaşırsın sen
Çünkü önce yağlar salınıyor sonra toparlanıyor normal benimde öyleydiİki gündür yapıyorum canım bugünlerde fark ettimki göbeği m böyle vicik vicik olmaya başladı kiloluyken sert duruyodu
Allah aşkına lütfen yapmayın kıymayın bir ni ha haBaşkanım bu ponciklere ne ceza versek@puantiyeli_kelebek
Tebrik ederim canım o 31 olan yagmiHerkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?