Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Eki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr

ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
Canim uykusuzluk bende ödem yapabiliyor seninde nedeni o olabilir canım. Ödemi çabuk atarsin takılma fıstık
sağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyor
Çok geçmiş olsun canım hastalık olayı çok zor yaşayan bilir
Hayır dediklerinin sonucu Tebrikler canım sakin bana yetiseyim deme
@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor

Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana

Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Canim 100 gr arti bile sayılmaz. Wc sorunu çözüldügü anda güzel eksi göreceksin
Selam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
Maşallah canım biraz daha dikkat etsen daha çok gidecek. Bu hafta gezmeler çoktü malum
Herkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
Hadi bakalım güzel bir başlangıç Harikasın

Yetişecemmiyavsu gülüşü atayım ni hahaha

Sen bence duraklama noktasindasin yoksa daha çok verecegine inaniyorum artıda değilsin bu bile iyi :)tebrik ederim

Artık olmasinda giden 100 olsun bizim olsuntebrik ederim
maşallah tebrik ederim başkanım böyle devam
Teşekkür ederim sağol bakalım şu @puantiyeli_kelebek haftaya geçmem lazım uyuzum oldum gıcık oldum ya

Günaydın canım çıkarıldın senin yerine arkadaşlar geldi neredeydin sen
Yaa gercekten mi

Izne gitmistik canim ailelerin yanina 2 haftalik. Haber de vermistim firsatim oldukca menu bildiririm demistim ama hic firsat olmadi malesef. Köyler hastaneler pazarlar hic evde duramayinca hic gelemedim.

Yaa gercekten mi

Izne gitmistik canim ailelerin yanina 2 haftalik. Haber de vermistim firsatim oldukca menu bildiririm demistim ama hic firsat olmadi malesef. Köyler hastaneler pazarlar hic evde duramayinca hic gelemedim.
Hayatım sen giderken @puantiyeli_kelebek dedi izinde fırsat buldukça yaz diye hem sen 2 haftadan fazla sanki

Evet canım mutlu olmalısın dün akşam az yemenin katkısı büyük sayenizde karşı takıma ceza yazan biz olacağız kızlar tevafuk55 @papatya1994 bakalım diğer kızlar naptı

@puantiyeli_kelebek canım enişte kıskanıyor buna çok sevindim daha dur yemi başladık bırak kızgın Volkan gibi dolaşsın bu arada cezamı kes amanın neler neler dedim ben

Kesicem canım bu fırsat düşmüş elime kaçırır mıyım

Geçen haftada 100 gr di oyüzden mi diyorsun canım

Yanılmıyorsam yine bu üçüncü 100 gr bildirimi canım
Eki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr

ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım

Dövme işi bizde sen onu merak etme canım ama bunun çoğu ödendi ben eminim uykusuz geceler geçirdin kolay değil
Kızlar günaydın :)

Günaydın canım

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…