- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Canim uykusuzluk bende ödem yapabiliyor seninde nedeni o olabilir canım. Ödemi çabuk atarsin takılma fıstıkEki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr
ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
Çok geçmiş olsun canım hastalık olayı çok zor yaşayan bilirsağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyor
Hayır dediklerinin sonucu Tebrikler canım
Canim 100 gr arti bile sayılmaz. Wc sorunu çözüldügü anda güzel eksi göreceksin@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor
Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana
Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Maşallah canımSelam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
Hadi bakalım güzel bir başlangıç HarikasınHerkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
Bilinç altına onları istiyorsun ondan canımYa miyavsu gece rüyamda çikolata yedim beHâlbuki hiç canım istemiyo
Canım sen listeden çıkarıldın nerelerdeydinKilo bildirimi @puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1906285
Gitmeden onceki son bildirim: 71.2
Bu hafta 70.9
Fark: -300
Benim icin cok sasirtici oldu ekside olmak cunku dunyayi yedim izinde
Günaydın canım çıkarıldın senin yerine arkadaşlar geldi neredeydin senGunaydiiin.
Biz dun gece döndük evimize.
Hemen tartilayim dedim. Ay insallah cikmamisimdir gruptan temelli ya
sağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyor
Canım ben daha çok alırdım üzülmek Yok iyileşince bu menü birde sporlara hepimizi geçersin sen dediğimi yaptın mı
YetişecemCanim uykusuzluk bende ödem yapabiliyor seninde nedeni o olabilir canım. Ödemi çabuk atarsin takılma fıstık
Çok geçmiş olsun canım hastalık olayı çok zor yaşayan bilir
Hayır dediklerinin sonucu Tebrikler canımsakin bana yetiseyim deme
Canim 100 gr arti bile sayılmaz. Wc sorunu çözüldügü anda güzel eksi göreceksin
Maşallah canımbiraz daha dikkat etsen daha çok gidecek. Bu hafta gezmeler çoktü malum
Hadi bakalım güzel bir başlangıç Harikasın
Teşekkür ederim sağol bakalım şu @puantiyeli_kelebek haftaya geçmem lazım uyuzum oldum gıcık oldum yaSen bence duraklama noktasindasin yoksa daha çok verecegine inaniyorumartıda değilsin bu bile iyi :)tebrik ederim
Artık olmasinda giden 100 olsun bizim olsuntebrik ederim
maşallah tebrik ederim başkanım böyle devam
Yaa gercekten miGünaydın canım çıkarıldın senin yerine arkadaşlar geldi neredeydin sen
Bilinç altına at belki onu da rüyanda görürsünYetişecemmiyavsu gülüşü atayım ni hahaha
Yetişecemmiyavsu gülüşü atayım ni hahaha
Hayatım sen giderken @puantiyeli_kelebek dedi izinde fırsat buldukça yaz diye hem sen 2 haftadan fazla sankiYaa gercekten mi
Izne gitmistik canim ailelerin yanina 2 haftalik. Haber de vermistim firsatim oldukca menu bildiririm demistim ama hic firsat olmadi malesef. Köyler hastaneler pazarlar hic evde duramayinca hic gelemedim.
Bilinç altına at belki onu da rüyanda görürsün
Maşallah canım artidan iyidir. Ben bile 100 gr mi görünce sevindim. Sende bu hafta çok dikkat etmemene rağmen iyi bir rakam bence
Iste Azmin sonucu tebrik ederim zuzu başkanım100 gr da olsa katkı sağladığım için mutluyum
@puantiyeli_kelebek canım enişte kıskanıyor buna çok sevindim daha dur yemi başladık bırak kızgın Volkan gibi dolaşsın bu arada cezamı kes amanın neler neler dedim ben
Geçen haftada 100 gr di oyüzden mi diyorsun canım
Eki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr
ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
Kızlar günaydın :)
Tamam canım...
Bu hafta umarım daha iyi gider , iyi bir eksi gelir :)
Hayatım sen giderken @puantiyeli_kelebek dedi izinde fırsat buldukça yaz diye hem sen 2 haftadan fazla sanki
İşte aralarda toplu bildirim yapmanı istedi @puantiyeli_kelebek canım belki geriye alır sonuçta onun topiğiIste hic firsat olmadi ki canim malesef. 2 haftaydi canim ekimin ortasindan kasimin basina kadardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?