- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
tebrikler canım
tebrik ederim canım
süpersin başkan maşallah
olsun canım 100gr hiç bişey değil@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor
Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana
Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
tebrikler canımSelam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
tebrik ederim canımHerkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
İşte aralarda toplu bildirim yapmanı istedi @puantiyeli_kelebek canım belki geriye alır sonuçta onun topiği
Boşuna salyangoz demiyorum kendimeEvet canım mutlu olmalısın dün akşam az yemenin katkısı büyük sayenizde karşı takıma ceza yazan biz olacağız kızlartevafuk55 @papatya1994 bakalım diğer kızlar naptı
Yanılmıyorsam yinebu üçüncü 100 gr bildirimi canım
Lütfen o isim bana aitBoşuna salyangoz demiyorum kendime
Iste hic firsat olmadi ki canim malesef. 2 haftaydi canim ekimin ortasindan kasimin basina kadardi.
Tamam canimGünaydın canım malesef olmadığın için alım yaptık şimdi liste dolu fırsat buldukça yazarım deyince bile dedim ki iki günde bir bile olsa yaz üzgünüm ama geri alamıyorum şu durumda
Sen bugün bana niye sürekli yapıştırıyorsunn yaaLütfen o isim bana ait
Sen bugün bana niye sürekli yapıştırıyorsunn yaa
Evet bu tam sıkılasacagin anlamina geliyor ne guzel sıkılasma programi yapabilirsin sana debbi siebersin 6 haftada incelme programini onerebiliirm ben bu prograni 70 e dusunce yapmayi planliyorum inan onu yaparken su icinde kaliyorsunİki gündür yapıyorum canım bugünlerde fark ettimki göbeği m böyle vicik vicik olmaya başladı kiloluyken sert duruyodu
Ya ben kg bilfirimi yaparken seni etiketlemedim sorun olurmuKızlar Alıntıları yapmıştım da hepsi silindi kusura bakmayın cevapsız kalanlar oldu
Ya ben simdi tam olark kac kisyiz anlayamadim @puantiyeli_kelebek zuzulardayim biliyorum yeni yeni alisacagim kusura bakmayinBizim takımdasın ya ondan
Ya ben kg bilfirimi yaparken seni etiketlemedim sorun olurmu
Evet ama o oranin pek dogru olduguna inanmiyorumTebrik ederim canım o 31 olan yagmi
Tamam baskanAslında sorun oluyor bazen mesajlardan bulamadığım oluyor o yüzden etiket şart canım bir daha ki sefere biraz daha dikkat lütfen
Gelecek hafta daha iyi olacaksin@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor
Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana
Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Guzel rakam tebrik ederim..Selam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
Dikkat ediyosun sonucta haftaya acisi cikacak merak etme yeterki bu rakama bakip pes etme olurmuEki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr
ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?