Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tebrikler canım
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 67.2
Fark: _100 gr
Eki Görüntüle 1906259 @puantiyeli_kelebek
tebrik ederim canım
Günaydın fıstıklar
Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 1906265

Geçen hafta 100.3
Bu hafta 97.6
Fark 2.7
süpersin başkan maşallah

@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor

Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana

Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
olsun canım 100gr hiç bişey değil

Selam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
tebrikler canım

Herkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
tebrik ederim canım

Boşuna salyangoz demiyorum kendime

Iste hic firsat olmadi ki canim malesef. 2 haftaydi canim ekimin ortasindan kasimin basina kadardi.

Günaydın canım malesef olmadığın için alım yaptık şimdi liste dolu fırsat buldukça yazarım deyince bile dedim ki iki günde bir bile olsa yaz üzgünüm ama geri alamıyorum şu durumda

İki gündür yapıyorum canım bugünlerde fark ettimki göbeği m böyle vicik vicik olmaya başladı kiloluyken sert duruyodu
Evet bu tam sıkılasacagin anlamina geliyor ne guzel sıkılasma programi yapabilirsin sana debbi siebersin 6 haftada incelme programini onerebiliirm ben bu prograni 70 e dusunce yapmayi planliyorum inan onu yaparken su icinde kaliyorsun

Ya kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilim Bu haftalık böyle kusura bakmayın

Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…