- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Canim ben Amerika'da yasiyorum, onu yazdigimda dun geceydi gunu kapatmistim gercekten yani=)Başka birsey yemetecek misin bütün gün
Zumbayida 11de yapip dusumu alip yaticam canlarcanım yürüyüşü dışarıda yapman çok daha iyi olur evde de zumba oh,mükemmel spor planı
Ya cardio hep yapiyorum zaten ama agirlik calismasina ara vermistim. Birden 50 kilo agirligin altina girip squat yapinca ertesi gun agri oluyo dogal olarakbir süre bu hamlamaları yaşarsın ama sonra bana mısın demezsin,bana öyle oldu
canım o yedi zaten saatleri bizden farklı olduğu için günü kapaması ondan oluyor
Cok basiniz sagolsun...karnımdayken kalbi durdu doguma girdim ama kurtamadık hastaydı zaten bi çok sorunu vardı zaten en fazla yaşayan 1 yıl yaşabiliyor demişti dr heyeti aldırmadım pişman degilim hiç aldırsaydım sürekli vicdanım sızlayacaktı yaşasaydı 5 yaşında olacaktı
Bu arada bi tavsiye, sporu yatmadan once yapinca metabolizma hizlandigi icin zor uyursun canim. Pilates gibi yavas sporlar icin cok gecerli degil de zumba gibi cardio agirlikli sporlarda ozellikle. Sabah yapmak daha iyi olabilir o yuzden uyku sorunu oluyosa.Zumbayida 11de yapip dusumu alip yaticam canlar
Tamam.kuzum ozmn bende sabahlari zaman ayiriyim.zumbayaBu arada bi tavsiye, sporu yatmadan once yapinca metabolizma hizlandigi icin zor uyursun canim. Pilates gibi yavas sporlar icin cok gecerli degil de zumba gibi cardio agirlikli sporlarda ozellikle. Sabah yapmak daha iyi olabilir o yuzden uyku sorunu oluyosa.
Hoş bulduk canım şuan eşim işten eve yeni geldi benimde internetim dolmuş giremedim malum evdeki internette kapalı geçmişi şöyle bi baktımHosgeldin bu arada ozledim
Korkuyorum ALLAHIM hepimizi korusun INŞALLAHBen haberleri izlemekten baska bisey yapamadim herkes iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?