Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menumu vereyim

Sabah
Peynirli omlet
2 zeytin
Domates
Nane maydonoz
1 bardak yesil cay

Öğlen
1 kase kocaman yesillik salatasi
1 bardak ayran

Akşam
1 tabak patlican yemegi

Ara öğün
Yarim muz
Sade Türk kahvesi

Spor

Kizlar bugun aksam ustu yurudum 8500 adim atmisim

bir süre bu hamlamaları yaşarsın ama sonra bana mısın demezsin,bana öyle oldu

canım o yedi zaten saatleri bizden farklı olduğu için günü kapaması ondan oluyor
Ya cardio hep yapiyorum zaten ama agirlik calismasina ara vermistim. Birden 50 kilo agirligin altina girip squat yapinca ertesi gun agri oluyo dogal olarak

Cok basiniz sagolsun...

Selam kızlar Ben yine alışverişteydiim bugün ama kıyafetlerimi aldım bugün sonunda O yüzden uğrayamadım

Zumbayida 11de yapip dusumu alip yaticam canlar
Bu arada bi tavsiye, sporu yatmadan once yapinca metabolizma hizlandigi icin zor uyursun canim. Pilates gibi yavas sporlar icin cok gecerli degil de zumba gibi cardio agirlikli sporlarda ozellikle. Sabah yapmak daha iyi olabilir o yuzden uyku sorunu oluyosa.

Tamam.kuzum ozmn bende sabahlari zaman ayiriyim.zumbaya cunku uyku sorunum var

Uyudunuz galiba ben yarın gece girebilirim malum evdeyim yarın denizli 43 dereceyi gecicekmis eşim dükkana gelme dedi yarın geceye kadar Allaha emanet olun kızlar

Kizlar kusura bakmayin yazamiyorum haberleri izler izlemez kendimizi disari meydanlara attik elden baska birsey gelmiyor.. rabbim ulkemizi feraha ulastirsin dua edelim bu ulkeyi kendine oyuncak etmek isteyenlerin kursaginda kalsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…