Supersin masallah ...Basarilarinin devamini dilerim...
Superrsin masallah sana daYa kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilimBu haftalık böyle kusura bakmayın
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
Cok guzel boyle olmasi lazim aslinda zaten hep o ipin ucu kacmasi degilmi bizi bu hale getirenKendimde sevdiğim en önemli özellik sabah kaçamak yaptıysam akşam bunu toparlamam. Ipin ucu kaçtı psikolojisi yok bende
Gecms olsun acil sifalar dilerimsağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyor
Ne guzel 70 li rakami gormussun haftaya 6 li rakam gorursun ins.Gecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Masallah ssupersin ya
Canim iyi 100 gr 100 grmdir
Ya ben simdi tam olark kac kisyiz anlayamadim @puantiyeli_kelebek zuzulardayim biliyorum yeni yeni alisacagim kusura bakmayin
Bende 100de 39 yağ varEvet ama o oranin pek dogru olduguna inanmiyorum
Ovvvv Süpersin tebrik ederim vucudunda baya bi ödem varmış heraldeYa kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilimBu haftalık böyle kusura bakmayın
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
Anladim tesekkur ederim memnun oldum ayricaYok canım ne kusuru söyle sıralamayı yapayım
papatya1994
P PammukPrensess
tevafuk55
Mislisse
didemdefne
Ve ben canım 6 kişiyiz
Bu arada kendimi tanıtmamı istemiştin
Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum 2 oğlum var haziranda 108 kiloyla dukana başladım 94 e kadar indim ağustos ayında bir rahatsızlık yaşadım başka diyenler denedim ama istikrar sağlayamadığım ve başka nedenlerden dolayı için 100.3 çıktım şimdi düzenimi yeniden oturttum 1 haftadır dukan yapıyorum böyle canım:)
Dusucek canim insallah bak gor yeterki inanalimBende 100de 39 yağ var
Cok guzel basarinin devamni dilerimGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım yeni uyandım geç oluyo galiba ama @puantiyeli_kelebek
-400 Gram 63.9 ile katılmıştım aranıza
Galiba. Emziriyorum herhalde ondan kaynaklanıyo biraz da.Ovvvv Süpersin tebrik ederim vucudunda baya bi ödem varmış heralde
Beraber asacagiz canımCok guzel boyle olmasi lazim aslinda zaten hep o ipin ucu kacmasi degilmi bizi bu hale getiren
Sen ve@puantiyeli_kelebek bende zuzu değil miydim ben hala takımda kim var tanımıyorum
Sağol Can'ımCok guzel basarinin devamni dilerim
Teşekkürler valla bir türlü anlamamıştım :)Sen vesidelya ponciklerdasiniz caniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?