Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tebrik ederim canım müthişsin bu başlangıç kilon olacak daha önce belirtmiştim. İnanmamazlık yok canım fotoğraf motivasyon amaçlı zaten neden inanmayalım

Masallah ssupersin ya dukan mi yaptin bu hafta

Evet daha öncede yapmıştım kürkçü dükkanına geri döndüm :)
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım yeni uyandım geç oluyo galiba ama @puantiyeli_kelebek
-400 Gram 63.9 ile katılmıştım aranıza

Tamamdır canım eksi bildirim yaptın bak korktuğun gibi olmadı tebrikler
@puantiyeli_kelebek bende zuzu değil miydim ben hala takımda kim var tanımıyorum

Sen ponçiksin canım @zoey1616 @miyav_su @külkedisi30 @vilma 37 @Sidelya95 sizler varsınız ben senin aklını karıştırdım canım yanlış yazmıştım kusura bakma

İnşallah canım @didemdefne daha önce hiç böyle bir şey yapmadı o yüzden diğer bildirim gününe kadar bekleyeceğim sorunlarım var demişti çünkü

@Sidelya95 işleri karıştırtı şimdi Miyav_su rekabet kızıştı acaba kim öndedir bildirimler bitti mi @puantiyeli_kelebek

Az sonra yayınlarım canım

Süpersin canım maşallah

Listedeki ilk iki kişi ayvayı yedi @puantiyeli_kelebek ve papatya1994 el bombasına hazır olun

Kızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz
Ponçikler hadi yine iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…