- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yeni girenlerin eksileri sayilmiyor ki bildiğim kadarı ile @puantiyeli_kelebek değil mi mislisse de dahil@Sidelya95 işleri karıştırtı şimdiMiyav_su rekabet kızıştı acaba kim öndedir bildirimler bitti mi @puantiyeli_kelebek
Ya kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilimBu haftalık böyle kusura bakmayın
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
Masallah ssupersin yadukan mi yaptin bu hafta
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım yeni uyandım geç oluyo galiba ama @puantiyeli_kelebek
-400 Gram 63.9 ile katılmıştım aranıza
@puantiyeli_kelebek bende zuzu değil miydim ben hala takımda kim var tanımıyorum
Anladim tesekkur ederim memnun oldum ayricainsallah hedefledigimiz kilolara birlikte ulasiriz.Ben de cok kararliyim artik yeter herdefasinda kg kg biktim ideal kgya dusup korumakla mesgul olmak istiyorum insallah..Buarada didemdefne arkadasimiz izinlimi ?
@Sidelya95 işleri karıştırtı şimdiMiyav_su rekabet kızıştı acaba kim öndedir bildirimler bitti mi @puantiyeli_kelebek
Aylardır bu rakamdayım canım inşallah diyelimNe guzel 70 li rakami gormussun haftaya 6 li rakam gorursun ins.
Evet onların ki haftaya sayılır P PammukPrensess canımYeni girenlerin eksileri sayilmiyor ki bildiğim kadarı ile @puantiyeli_kelebek değil mi mislisse de dahil
Sen ponçiksin@puantiyeli_kelebek bende zuzu değil miydim ben hala takımda kim var tanımıyorum
Var önce pistten @puantiyeli_kelebekNapıyorsunuz Ponçikler :) önümüzdeki hafta için planlarınız var mı
Ay kıyamam ben sanaSen bugün bana niye sürekli yapıştırıyorsunn yaa
Bak anlamış hemen köftehor seni az değilsin ay balamBizim takımdasın ya ondan
Ooo iyi bana bişi yokmuş az kilo vermek iyi işte suikasta maruz kalmıyorsun
Ya kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilimBu haftalık böyle kusura bakmayın
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
KesinlikleOoo iyi bana bişi yokmuş az kilo vermek iyi işte suikasta maruz kalmıyorsun
İyi valla destek olan biz kalpler @miyav_su ya
Listedeki ilk iki kişi ayvayı yediYok canım ne kusuru söyle sıralamayı yapayım
papatya1994
P PammukPrensess
tevafuk55
@Mislisse
didemdefne
Ve ben canım 6 kişiyiz
Bu arada kendimi tanıtmamı istemiştin
Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum 2 oğlum var haziranda 108 kiloyla dukana başladım 94 e kadar indim ağustos ayında bir rahatsızlık yaşadım başka diyenler denedim ama istikrar sağlayamadığım ve başka nedenlerden dolayı için 100.3 çıktım şimdi düzenimi yeniden oturttum 1 haftadır dukan yapıyorum böyle canım:)
Haftaya işler değişecek
Kıskandın mı cicikomİyi valla destek olan biz kalpler @miyav_su ya
Sana da atarım bir eş Bombası işin biterHaftaya işler değişecek
Oy oyyy zuzum beniiimmmİyi valla destek olan biz kalpler @miyav_su ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?