Güzel menu canım afiyet olsun.Bugünkü menu m sabah 1 dilim k.ekmek tahinpekmez ve tereyağ öğle 1 dilim k.ekmek kavurmali yumurta zeytin peynir ikindi çeyrek nar 10 tane kabuklu yer fıstığı akşam yok aralarda sekersiz çay bitki çayı Türk Kahvesi 2 litre su
Az ve öz afiyet olsunİyi akşamlar hatuncuklar
Sabah 09:30 iki dilim peynir bir zeytin bir lokma ekmek
Öğlen 12:30 dünden kalma kısır ve çorba
Akşam 18:30 bir tabak kıymalı karnıbahar kara lahana turşusu komşu yapmıştı üç sıkım çiğköfte ekmek yok :)
Afiyet olsun dengeli ve güzelHerkese merhaba bugunku menum
Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz
Kahvalti 11 2 haslama yum.taze soganli .yesillik ,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 2 kupa az sekerli cay
Ara 15 elma
18.00 1 kase mercmk corba 3 adet patates pureli kofte 1 kase visne hosafi
2 litre su
1 saat yuryus
Ama ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurduEki Görüntüle 1906517
02 kasım çarşamba günü dereceye girenler :
Haftanın Birincisi @puantiyeli_kelebek -2.7 kg
Haftanın ikincisi @papatya1994 -1
Haftanın üçüncüsü @pammukprenses -300
Heyyyttt beee yalnız dikkat ettiyseniz kazananların hepsi zuzular takımından
Yok abartmıyorsun doğruyu söylüyorsun canım vazgeçtimTehlikeliyse bence böyle bir kararı iptal et ayrıca buara hava soğuk sabah daha soğuk oluyor hasta filan olursun onu da geç biri seni takip etse tünelde sıkıştırsa bende çok mu abarttım ama tv de neler oluyor görüyorsun olmaz
Canim hafta ortasında geldiğiniz için başlangıç kilonuz bugünkü kilonuz alınacak. O yüzden derecelendirmeye girmediniz. Senin kilona bakmistim eksi 300 vermissin TebriklerAma ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurdu
Oh oh oh yandan yandan dereceye bilene girmişim he heytt
Aynen Çan'ımda benimde haklı nedenlerim var neyseMiyav su bende izin vermiyorum yurumeneenusteyi dinle
Yine mi kısırİyi akşamlar hatuncuklar
Sabah 09:30 iki dilim peynir bir zeytin bir lokma ekmek
Öğlen 12:30 dünden kalma kısır ve çorba
Akşam 18:30 bir tabak kıymalı karnıbahar kara lahana turşusu komşu yapmıştı üç sıkım çiğköfte ekmek yok :)
Yanlız 15 elma kan şekerini dengesiz yapmadı mı canım garipHerkese merhaba bugunku menum
Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz
Kahvalti 11 2 haslama yum.taze soganli .yesillik ,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 2 kupa az sekerli cay
Ara 15 elma
18.00 1 kase mercmk corba 3 adet patates pureli kofte 1 kase visne hosafi
2 litre su
1 saat yuryus
Hahahha bende öyle sandım ama 15 olan saatYanlız 15 elma kan şekerini dengesiz yapmadı mı canım garip
Canım sabahdan bu yana taktınız şu birincilik konusuna biz burada yarışmıyoruz bu kadında sabahdan bu yana anlatıyor yarışmayı motive amaçlı yaptık yarışmak istiyorsan Cuma takımına gidiniz sabahdan bu yana hep ayni konuAma ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurdu
Geldim canımdidemdefne nerdesin canım
Fıstığım süpersin yine harikasın dikkat etmişsin anlaşılanGeldim canım
Benden sorucaktım özelden rahatsız etmeyeyim diye yazmadımkulkedisi30 kızın nasıl oldu canım.
Tebrikler rakibemGecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım
Süpersin canım benim rakam da güzel ben bu hafta birinci olurum die düşünmüştüm ama sen bana ×2 +300 gr fark ile birinci oldun ama olsun nede olsa sen bir zuzusun
Canim cidden ödemdir bu kadar dark olmaz bide senin menülerin zaten ortadaEki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr
ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
Tebrikler canım
Kayısı çayı iç canım iyi gelir@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor
Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana
Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Tebrikler canımSelam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
Hoşgeldin aramıza...ve TebriklerHerkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
Tebrikler canımKilo bildirimi @puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1906285
Gitmeden onceki son bildirim: 71.2
Bu hafta 70.9
Fark: -300
Benim icin cok sasirtici oldu ekside olmak cunku dunyayi yedim izinde
sabahtan bu yana yarışmayla ilgili kaç mesaj atmışım bak bakalım herkes farkında zaten yarışmanın motive amaçlı olduğunun tekrar açıklama gereği neden duydun anlamadım benim ilk mesajımdı yarışmayla alakalı herkes gayet de bir gırgır içinde bunu ciddiyete dökmenin de bir manasını göremiyorum açıkçası katılmak isteseydim bir yarış içinde olsaydım zaten cuma takımına giderdim benim amacım yarış değil kilo hiç değil aynadaki görüntü ün beni memnun etmesi sadece hepsi buCanım sabahdan bu yana taktınız şu birincilik konusuna biz burada yarışmıyoruz bu kadında sabahdan bu yana anlatıyor yarışmayı motive amaçlı yaptık yarışmak istiyorsan Cuma takımına gidiniz sabahdan bu yana hep ayni konu
Ben ayrılman için demedim yani takılı kaldın buradan ayrılmak için beni bahane göstermeMenümü yazamadım bir türlü ama @puantiyeli_kelebek teşekkürler konuna dahil ettiğin için Can'ım herkes inşallah istediği Mutlu olduğu görüntüye kavuşur konudan da ayrılıyorum iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?