Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Güzel menu canım afiyet olsun.
Az ve öz afiyet olsun
Afiyet olsun dengeli ve güzel bi ara daha 9labilir süt veya yoğurtla

Ama ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurdu
Canim hafta ortasında geldiğiniz için başlangıç kilonuz bugünkü kilonuz alınacak. O yüzden derecelendirmeye girmediniz. Senin kilona bakmistim eksi 300 vermissin Tebrikler

Yine mi kısır kahvaltı güzel iyi olmuş afiyet olsun

Yanlız 15 elma kan şekerini dengesiz yapmadı mı canım garip

Ama ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurdu
Canım sabahdan bu yana taktınız şu birincilik konusuna biz burada yarışmıyoruz bu kadında sabahdan bu yana anlatıyor yarışmayı motive amaçlı yaptık yarışmak istiyorsan Cuma takımına gidiniz sabahdan bu yana hep ayni konu

Menü yorumdun çok yeni gelenlerin neden dereceye girmediği anlatıyor burada amaç yarışmak değil arkadaşlar yarışmak isteyenler Cuma takımlarına gidebilir

Gecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Tebrikler rakibem

Geçen hafta 67.3
Bu hafta 67.2
Fark: _100 gr
Eki Görüntüle 1906259 @puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım
Günaydın fıstıklar
Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 1906265

Geçen hafta 100.3
Bu hafta 97.6
Fark 2.7
Süpersin canım benim rakam da güzel ben bu hafta birinci olurum die düşünmüştüm ama sen bana ×2 +300 gr fark ile birinci oldun ama olsun nede olsa sen bir zuzusun
Eki Görüntüle 1906264 günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr

ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım
Canim cidden ödemdir bu kadar dark olmaz bide senin menülerin zaten ortada
Tebrikler canım
@puantiyeli_kelebek Kilo bildiriminde bulunasım gelmiyor

Bağırsakların çalışmaması ve hareketsizlik yaramadı bana

Geçen hafta : 84.7
Bu hafta: 84.8
Fark : +100 gr
Kayısı çayı iç canım iyi gelir
Selam kızlar @puantiyeli_kelebek geçen hafta 73.700 dü bu hafta 73.400
Tebrikler canım
Herkese gunaydin arkadaslar
Bismillah diyip basladik bakalim umarim herkes istedigi rakami gormustur tartida...
Gecen hafta:85
Bu hafta :84.2
Fark:-800
Eki Görüntüle 1906278
Hoşgeldin aramıza...ve Tebrikler
Kilo bildirimi @puantiyeli_kelebek

Eki Görüntüle 1906285

Gitmeden onceki son bildirim: 71.2
Bu hafta 70.9

Fark: -300

Benim icin cok sasirtici oldu ekside olmak cunku dunyayi yedim izinde
Tebrikler canım

Bugünki menüm gerçekten çokk karışık oldu görümcemin sayesinde bir türlü evden çıkamadı alışverişe gidecektik
sabahtan bu yana yarışmayla ilgili kaç mesaj atmışım bak bakalım herkes farkında zaten yarışmanın motive amaçlı olduğunun tekrar açıklama gereği neden duydun anlamadım benim ilk mesajımdı yarışmayla alakalı herkes gayet de bir gırgır içinde bunu ciddiyete dökmenin de bir manasını göremiyorum açıkçası katılmak isteseydim bir yarış içinde olsaydım zaten cuma takımına giderdim benim amacım yarış değil kilo hiç değil aynadaki görüntü ün beni memnun etmesi sadece hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…