Son derecede alacaksınız ni ha haEline sağlık canımtebrik ederim seni ve arkadasları . haftaya bir Zuzu olarak bende derecede olacam
Afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
2 k kayısı, 10 çiğ fındık
1 dilim ekmekle melemen
Öğle: 1 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 k kayısı
Aksam18.15: 1 kepçe çorba, 3 kaşık pırasa y.
1 kepçe et haşlama ve salata
Bitki çayları 2.5 litre su
Türk Kahvesi içerim
Afiyet olsun canımBugünkü menu m sabah 1 dilim k.ekmek tahinpekmez ve tereyağ öğle 1 dilim k.ekmek kavurmali yumurta zeytin peynir ikindi çeyrek nar 10 tane kabuklu yer fıstığı akşam yok aralarda sekersiz çay bitki çayı Türk Kahvesi 2 litre su
İyiyiz canım seni merak ettim bende tamam canım oku bekliyoruz seniKızlar internetim bitmişti bugün yenilendi paketim herkes nasıl iyi misiniz 100 sayfa birikmiş sonra okurum şimdi eltimin oradayım oturuyorum
İyiyiz canım seni merak ettim bende tamam canım oku bekliyoruz seni
Kadın psikopat çıktı aman allahım ben bile korktumBen korkmuyorum hatta sevindim
Tehlikeliyse bence böyle bir kararı iptal et ayrıca buara hava soğuk sabah daha soğuk oluyor hasta filan olursun onu da geç biri seni takip etse tünelde sıkıştırsa bende çok mu abarttım ama tv de neler oluyor görüyorsun olmazKızlar bugün bir karar aldım eşim çok sinirlendi dükkana yürüyerek gelmeyi düşünüyorum sabah ve hep ana Yol üstünden yürümem gerekiyor bir tanede tünel var yarın dükkanı açmıyorum da cuma günü öyle yapmayı planlıyorumnasıl yapsam kararsız kaldım merkez ile benim dükkan 2 saat 40 dk akşam otobüse binsem spor salonunda inmeyi planlıyorum
Oh oh oh yandan yandan dereceye bilene girmişim he heyttEki Görüntüle 1906517
02 kasım çarşamba günü dereceye girenler :
Haftanın Birincisi @puantiyeli_kelebek -2.7 kg
Haftanın ikincisi @papatya1994 -1
Haftanın üçüncüsü @pammukprenses -300
Heyyyttt beee yalnız dikkat ettiyseniz kazananların hepsi zuzular takımından
Dereceye girecektin kiiiiiiiiOh oh oh yandan yandan dereceye bilene girmişim he heytt
Evet ya bende şimdi fark ettim ama @puantiyeli_kelebek listeye yenilemez heralde :)
Hosgeldiniz cok guzel kg vermissiniz tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?