Tebrikler canımYa kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilimBu haftalık böyle kusura bakmayın
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
Tebrikler canımGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım yeni uyandım geç oluyo galiba ama @puantiyeli_kelebek
-400 Gram 63.9 ile katılmıştım aranıza
canım 2. Benim ve bende bir zuzuyumEki Görüntüle 1906517
02 kasım çarşamba günü dereceye girenler :
Haftanın Birincisi @puantiyeli_kelebek -2.7 kg
Haftanın ikincisipapatya1994 -1
Haftanın üçüncüsü @pammukprenses -300
Heyyyttt beee yalnız dikkat ettiyseniz kazananların hepsi zuzular takımından
Yenilesin lütfen haftaya 63 olmak istiyorumEvet ya bende şimdi fark ettim ama @puantiyeli_kelebek listeye yenilemez heralde :)
Teşekkür ederimHosgeldiniz cok guzel kg vermissiniz tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim.
2 dikkat edemedim canım annem buraya geldiğinde bide pazar günü annemin oraya gittim onda kaçamak yaptimFıstığım süpersin yine harikasın dikkat etmişsin anlaşılan
Iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Canım ekmek ,börek fazla olmamış mı sen Karatay yapmıyor muydunSabah: 1 küçük kase aşure
Öğle:çeyrek bazlama,bir dilim kıymalı su böreği, 1 kaşık patates piyazı, domates
Akşam: Bir büyük kasr köfteli çorba, 4 acı biber, yarım salatalık
1.5 litre su, 1 litre limonlu tarçınlı su.
100 ip Atlama.
Ponçikler bu hafta dikkat edelim zuzuların ağır topu geldi kaçamak yapıpda vereniTebrikler canım
Tebrikler canım
canım 2. Benim ve bende bir zuzuyum
Yenilesin lütfen haftaya 63 olmak istiyorum
Teşekkür ederim
2 dikkat edemedim canım annem buraya geldiğinde bide pazar günü annemin oraya gittim onda kaçamak yaptim
Maşallah canım yufkaları gömmüş yine afiyet olsun hayırlı olsun kuran kursunMenu sabah
1 yumurta ile kabak kavurmasi 1/3 yufka zeytin peynir
Öğle 1/3 yufka tereyagli ve peynirli zeytin
Aksam yarım kete 1/4 elma yarım nar
Kuran kursuna başladım kızlar sabah 9 da gidip 12 de geliyorum kızım da kursun kresine yazıldı..
Menumm düzensiz yarın iyi olur inş çünkü artık 63 u görmek istiyorum
kıskançlıktan çatlıycan sandım kuzuVerildi canım gece rahat uyuben 250 ip cezası kürek cezası gibi oldu kulkedisi30 kaptan-ı Derya kendi kendine ceza verdi nedense torpil geçildi
yemiycem zaten moralim bozuldu ya dünden beri1 hafta boyunca çikolata ve tatlı pasta kek yemesin olurmu?
duydum göbek atabilirsin
tamam yemiycem kızlar. Arkadaşla waffle yemeye gidicektik haftasonu iptal edeyim hemen
afiyet olsun canımKızlar bugünki menüm :haşlanmış yumurta,mandalina,peynir,zeytin yeşillik ,çiğ kuruyemiş öğlen pırasa yemeği yanında kivi akşam ablamdayım et güveç,haşlanmış et ve salata
afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
2 k kayısı, 10 çiğ fındık
1 dilim ekmekle melemen
Öğle: 1 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 k kayısı
Aksam18.15: 1 kepçe çorba, 3 kaşık pırasa y.
1 kepçe et haşlama ve salata
Bitki çayları 2.5 litre su
Türk Kahvesi içerim
gidemessinCanım anayol üzerinden yürümem Laz'ım birde yol üstündeki semtler belalı semtler
tebrikler canım harikasın
afiyet olsun canımİyi akşamlar hatuncuklar
Sabah 09:30 iki dilim peynir bir zeytin bir lokma ekmek
Öğlen 12:30 dünden kalma kısır ve çorba
Akşam 18:30 bir tabak kıymalı karnıbahar kara lahana turşusu komşu yapmıştı üç sıkım çiğköfte ekmek yok :)
afiyet olsun canımHerkese merhaba bugunku menum
Sabah 08.30 1 kupa sutlu nescafe sekersiz
Kahvalti 11 2 haslama yum.taze soganli .yesillik ,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 2 kupa az sekerli cay
Ara 15 elma
18.00 1 kase mercmk corba 3 adet patates pureli kofte 1 kase visne hosafi
2 litre su
1 saat yuryus
dünden beri ateşli canım iyi değilkulkedisi30 kızın nasıl oldu canım.
çok iyi değil cnaım ateşli dünden beri. düşüyor sonra hemen geri çıkıyorBenden sorucaktım özelden rahatsız etmeyeyim diye yazmadımkulkedisi30 canım
afiyet olsun canımMenu sabah
1 yumurta ile kabak kavurmasi 1/3 yufka zeytin peynir
Öğle 1/3 yufka tereyagli ve peynirli zeytin
Aksam yarım kete 1/4 elma yarım nar
Kuran kursuna başladım kızlar sabah 9 da gidip 12 de geliyorum kızım da kursun kresine yazıldı..
Menumm düzensiz yarın iyi olur inş çünkü artık 63 u görmek istiyorum
Sabah: 1 küçük kase aşure
Öğle:çeyrek bazlama,bir dilim kıymalı su böreği, 1 kaşık patates piyazı, domates
Akşam: Bir büyük kasr köfteli çorba, 4 acı biber, yarım salatalık
1.5 litre su, 1 litre limonlu tarçınlı su.
100 ip Atlama.
günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın başkanGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?