Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kizlar bayadir girmiyorum kusura bakmayin cok yogunum ve cok bel agrim var diyetide astim bugun tekrar basladim diyete
Sabah kahvaltim
Iki kucuk armut
Ara ogun cok az karisik cerez(badem findik ceviz kaju ve antep fistigindan olusuyor anteplerj yemedim)
Oglen omlet yaninda az yagli ve az tuzlu peynir
bir domates bir salatalik yemeyi dusunuorum
Aksamada izgara kofte yapicam

Ay hic biseyden haberim yok aksam yine tv izlemedim haberleri gormedim
Sabah annem aradi oda fabrikada duymus bizim burasi karieik demisler ona oda aradi iyimisiniz disiari galan cikmadiniz dimi diye hic bisiden haberim yok valla haberleri izliyorum sabahtan beri allahm islah etsin ne diyim

kızlar o kadar üzgünüm ki dünkü olaylar yüzünden doğru düzgün giremedim.hatta 2-3 saatlik uykuyla ayaktayım.yine de hayat devam ediyor,menümü paylaşayım.
-dünkü menüm-
12.00: 1 bardak smoothie
13.00: 2 kase soyalı vs bezelye
17.00: 1 tabak limonlu patlıcan yemeği,2 domates,3 salatalık,biber,8 adet siyah zeytin
18.15: 1 kase sarı leblebi
2.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında yürüme (45+60 dk) : 105 dk

Dün Yediklerimi ozetleyeyim kızlar

Sabah
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
Light peynir
Lor peyniri
Domates dereotu maydanoz

Ogle
Yulaf kepeginden peynirli maydanozlu gözleme
2 parça tavuk göğüs
Hindi füme li yumurta

Aksam
Etli yeşil fasülye

Fincan yeşil cay
Su 1.5 2 lt anca oldu heralde

Spor jillian 2

Aynen canim bende cok kötüyüm paylaşım yapacak moralim yok nefes tuttuk resmen Rabbim feraha ulastirsin..

Geçmiş olsun canim

Merhaba kızlar 1 saat bile uyuyamadım. Sürekli telefondan, tv den haber izledim. Biraz fazla takıntılı bir insanım çok tedirgin oldum Allah hepimizi korusun inşallah... Ülkemizi,istiklalimizi, Cumhuriyet'imizi ve Ata'mızın bize kazandırdığı tüm değerleri...

Dunki yediklerimi yazim bali dun fazla asmadim diyeti aalinda diyet deilde normal beslendim
Sabah salatalik domates yarim dilim yulaf ekmegi
Sekersiz acik cay
Oglen : bir kepce meecimek corbasi bir buyuk balik iki kasik makarna ve bol salata
Aksam :4 findik kadar biberden yapilmis bibeber dolmasi yaninda 2 kasik taze fasulye ve bir kasik kisir ve bol salata
Dunki menum buydu
Spor yapamadim koltuk sildik cam sildik hali yikadik
Ve gorumcemin cocuguna baktim gezdirdim oyun oynadik falan
Takatim kalmadi

Bugunun ozeti
Sabah iki armut ikiside kucuktu birisinim yarisini yiyemedim
Ara ogun azicik cerez
Oglen omlet domates salatalik peynir sekersiz erik siyu
Aksam 3 kucuk izgara kofte 3 kasik yogurtlu kabak salatasi yarim domates bir bardak sekersiz erik suyu
Yine bol su icemedim yaseminli yesil cay icdim bi kere neyse aksam yatana kadar su icerim buyuk ihtimal

Afiyet olsun

Geçmiş olsun Can'ım afiyet olsun

Bugün ki menüm kahvaltıda peynir,domates,1 cay bardağı kuruyemiş ,yeşillik şekersiz çay akşam davete gitmiyoruz ortalık karışık akşama acılı tarhana çorbası domates sote afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…