Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben kilo artışımla dertenir moddayım

Senden ne var ne yok canım
Bence abartma canım çünkü bir günde insan kilo alıp bir günde veremez sadece yediklerin fazla gelmiş olduğundan tartıda artı çıkmış olabilirsin iki gün biraz daha dikkat edersen problem kalmaz çünkü senin istediğinde kilo verdiğini gördük biz. Bende iyi valla iş yerindeyim çalışıyorum. Yarın izin aldım dayım vefat etmişti ya onun 40ı okunacak bugün akşam Elazığ'a gidecem daha Cumayı da izin aldım kalırım orada iki gün

Ay canım ya valla haklısın özlemekte ne kadar oldu görüşmeyeli. Sende adamı kızdırdın yok yürüyecekmiş hanım efendi bak hele bak baaa

Ben böyle bir durumda dayanamaz dalardım ekmeklere.
Sırf dayanamamam diye yıllardır fırından sıcak ekmek almıyorum
Dimi ya... Bazı insanlar var yerler yerler kilo almazlar çok imrenirim ya :) bu arada sen kaç kiloyla başladın diyete bu zamana kadar kaç kilo verdin

Ay canım ya valla haklısın özlemekte ne kadar oldu görüşmeyeli. Sende adamı kızdırdın yok yürüyecekmiş hanım efendi bak hele bak baaa
1 ay oldu sıkıldım bende artık evet çok kızdı neyse konuştuk bu ayın 15 gibi gelecek bir iş karışmazsa hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…