Eki Görüntüle 1906517
02 kasım çarşamba günü dereceye girenler :
Haftanın Birincisi @puantiyeli_kelebek -2.7 kg
Haftanın ikincisipapatya1994 -1
Haftanın üçüncüsü @pammukprenses -300
Heyyyttt beee yalnız dikkat ettiyseniz kazananların hepsi zuzular takımından
Canım anayol üzerinden yürümem Laz'ım birde yol üstündeki semtler belalı semtler
Afiyet olsun :)Kızlara arkadaşa bir kahvaltı sofrası hazırladım tam Karatay sofrası
Tatil mi yoksa sen kendin mi tatil ilan ediyorsunGünaydın bende perşembe günlerini seviyorum çünkü evdeyim
Bence abartma canım çünkü bir günde insan kilo alıp bir günde veremez sadece yediklerin fazla gelmiş olduğundan tartıda artı çıkmış olabilirsin iki gün biraz daha dikkat edersen problem kalmaz çünkü senin istediğinde kilo verdiğini gördük biz. Bende iyi valla iş yerindeyim çalışıyorum. Yarın izin aldım dayım vefat etmişti ya onun 40ı okunacak bugün akşam Elazığ'a gidecem daha Cumayı da izin aldım kalırım orada iki günBen kilo artışımla dertenir moddayım
Senden ne var ne yok canım
Evet malesef canım ki ben çok severim leblebiyi tüketecek olursan sarı olanı tüket beyaz olan kimyasal işlemden geçiyor bizim burada Denizli Serinhisar var leblebi üretilir eşimin arkadaşı bir fabrikanın ürünlerini yurtdışına satar o söylemişti sağolsun benim bu konuda takıntımın olduğunu bilir eşim diyince özledim onu telefonu kapalı dün kızmıştı
Dimi ya... Bazı insanlar var yerler yerler kilo almazlar çok imrenirim ya :) bu arada sen kaç kiloyla başladın diyete bu zamana kadar kaç kilo verdinBen böyle bir durumda dayanamaz dalardım ekmeklere.
Sırf dayanamamam diye yıllardır fırından sıcak ekmek almıyorum
Gruplar az geliyor canım 5 grup ancak o yüzden perşembe tatil kendi kendime veriyorumTatil mi yoksa sen kendin mi tatil ilan ediyorsun
1 ay oldu sıkıldım bende artık evet çok kızdı neyse konuştuk bu ayın 15 gibi gelecek bir iş karışmazsa hayırlısı ileAy canım ya valla haklısın özlemekte ne kadar oldu görüşmeyeli. Sende adamı kızdırdın yok yürüyecekmiş hanım efendi bak hele bak baaa
Salona gideceğim canım başka yolu yok malesefO zaman yürüme bence de kışta geliyor , iyice ıssızlaşır etraf.
Spor salonuna gidersin ya da otobüsten güvenli alanlarda inip yürüsen ?
Sağol malesef gelemedi işi çıkmış bende yaptım kendim birazdan arkadaş toplantısına gideceğimAfiyet olsun :)
Tünaydın canım sana da inşallahGunaydin kizlar herkese bol hareketli az kalorili bir gun diliyorum..
Hayatımızda elveda diyeceğimiz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile
Ben ara ogunde bazen 1 avuc leblebi yiyorum sakincalimi bu hemde beyazindanFasulyede sorun yok canım nohut,fasulye ,mercimek glisemik indeksi düşük 30 sadece nohut nişastalı canım onu biraz dikkatli tüketiyoruz
Malesef canım senin Zaten fazla kilon yok diye biliyorum ama aralarda sarı leblebi yiyebilirsinBen ara ogunde bazen 1 avuc leblebi yiyorum sakincalimi bu hemde beyazindansakincaliymis sanirim bende onu cok seviyodum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?