O bayanla konuştun mu canım şifa orucu için
Çok mantıklı bencede canımHenüz konuşmaadım, yarın öğlen kendi doktoruma uğrayacağım. Önce onunla konuşup , öyle arayayım dedim
Sana bir ceza düşündüm. Hatırladığım kadarıyla ekmeği seviyordun. Güzel tap taze bir ekmek alıyorsun eve götürüyorsun tamammı ondan sonra yemeğini hazırlıyorsun ekmeğini de yanına koyuyorsun ama yemiyorsun
tmm canım çarşıya inersem bakayımEczaneye git canım eczanelerde vardır tartı bende kısıra hayır diyemiyordum artık hayır diyorum umarım bugün arkadaş toplantısında yoktur çünkü yeni gömlek aldım yanlardan sıkıyor dur foto atayım sana
Vilma 37 şimdi menüne dikkatli baktım sen hem krep hemde nohut yemişsin nohut nişastalı canım kilo verme döneminde sakıncalı bir gıda normal tartıda artı göstermesi
Stresli ve sinirli olursam allahım
Evet canım buna başta patates glisemik indeksi yüksek Zaten 95 asla ,bezelye ve nohut dahilBunu bilmiyordum. Birde ekmeksiz, pilavsız yiyorum diye gönül rahatlığı ile yiyordum.
O zaman bundan sonra az tüketeyim.
Bencede bir bak bakalım bence tartın sorunlutmm canım çarşıya inersem bakayım
Afiyet olsun canım. Çocuk için antibiyotik şart olmuş canım tekrar geçmiş olsun.günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah yarım simit ve zeytin
öğlen bir kase tarhana çorbası yarım kase pırasa
akşam 4:30'da bir kase kısır (bebek görmeye gitmiştik tatlılar vardı ama yemedim sadece kısır yedim)
su 1,5 litre
spor 150 ip atlama 50 squat 70 mekik (hasta çocukla ancak bu kadar oluyor)
Canim neden belli bana göre nohut fazla olmuş ve şişkinlik yapmış oyüzden. Birde akşam kaçta yemistin yemeğini. O da etkiler bence.Günaydın kızlar ,,,
Ben bu sabah şok oldum.
Aklım karıştı.
Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem
sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok
86,7
Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.
:) Kadın hiç bir cezaya itiraz etmiyor ki hepsine seviniyor Psikopat :) ceza veresi de gelmiyor insanın
Bencede tartında bir sıkıntı var. Çünkü yediğin fazla bir şey yok reglin de yaklaşmış olabilir mitartımın bozuk olduğunu düşünmeye başladım sabah +400 daha eklenmişti dünkü kiloma oturup ağlayasım geldi
:) Kadın hiç bir cezaya itiraz etmiyor ki hepsine seviniyor Psikopat :) ceza veresi de gelmiyor insanın
Günaydın bende perşembe günlerini seviyorum çünkü evdeyimHerkese Günaydın Fıstıklar :) Perşembe günlerini severim çünkü Cuma yaklaşmış demektir :) Napıyonuz ne var ne yok
Tebrikler fıstıklar haftaya görücez sizi
Kızlar internetim bitmişti bugün yenilendi paketim herkes nasıl iyi misiniz 100 sayfa birikmiş sonra okurum şimdi eltimin oradayım oturuyorum
Tebrikler harikasın
İlk liste geçerli canım listede düzelttim didemin kilosunu ama sadece ilk sayfaya koymak içinEvet ya bende şimdi fark ettim ama @puantiyeli_kelebek listeye yenilemez heralde :)
Menümü yazamadım bir =769048]@puantiyeli_kelebek[/USER] teşekkürler konuna dahil ettiğin için Can'ım herkes inşallah istediği Mutlu olduğu görüntüye kavuşur konudan da ayrılıyorum iyi akşamlar
Miyavsu gerçekten bilinç altımda çikolata yemek yokyani çok şükür canım istemiyo ama rüyamda misafirlikte yine bitter olanı verildi bugün ve ben tadına bakıp oğluma yedirdim sonra dedim keşke tadinada bakmasaydim uyandimki ruyaymis dedim bilseydim rüya hepsini yerdim
tartımın bozuk olduğunu düşünmeye başladım sabah +400 daha eklenmişti dünkü kiloma oturup ağlayasım geldi
Günaydın kızlar ,,,
Ben bu sabah şok oldum.
Aklım karıştı.
Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem
sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok
86,7
Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.
Bu sabah 86.7 görmüş biri olarak en büyük ceza bana gelmeli
Afiyetle yiyin canım sağlıklı beslenecekler mecburen diyosun :)Kızlara arkadaşa bir kahvaltı sofrası hazırladım tam Karatay sofrası
Kendisi gelecek Zaten sonra diğer arkadaşlara gideceğizAfiyetle yiyin canım sağlıklı beslenecekler mecburen diyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?