Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su ekmeğe bakmaz bile , ancak bu bana tam ceza olur, ekmekten vazgeçemeyen biri olaraktan

Vilma 37 şimdi menüne dikkatli baktım sen hem krep hemde nohut yemişsin nohut nişastalı canım kilo verme döneminde sakıncalı bir gıda normal tartıda artı göstermesi

Bunu bilmiyordum. Birde ekmeksiz, pilavsız yiyorum diye gönül rahatlığı ile yiyordum.
O zaman bundan sonra az tüketeyim.

Afiyet olsun canım. Çocuk için antibiyotik şart olmuş canım tekrar geçmiş olsun.
Canim neden belli bana göre nohut fazla olmuş ve şişkinlik yapmış oyüzden. Birde akşam kaçta yemistin yemeğini. O da etkiler bence.

Tebrikler fıstıklar haftaya görücez sizi

Hadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor görücezzz
Kızlar internetim bitmişti bugün yenilendi paketim herkes nasıl iyi misiniz 100 sayfa birikmiş sonra okurum şimdi eltimin oradayım oturuyorum

Hoşgeldin canım sevindim gelmene seni ponçikler takımına transfer edelim mi bizim takımda 1 kişi fazla orda 1 kişi eksik
Kilo bildirimi
Gecen hafta 65.1
Bu hafta 64.0
Fark 1.1
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler harikasın
Evet ya bende şimdi fark ettim ama @puantiyeli_kelebek listeye yenilemez heralde :)
İlk liste geçerli canım listede düzelttim didemin kilosunu ama sadece ilk sayfaya koymak için

Menümü yazamadım bir =769048]@puantiyeli_kelebek[/USER] teşekkürler konuna dahil ettiğin için Can'ım herkes inşallah istediği Mutlu olduğu görüntüye kavuşur konudan da ayrılıyorum iyi akşamlar

Dünkü kilonun başlangıç kilosu olarak girileceğini açıklamıştım canım yarışın bu hafta tam anlamıyla başlamayacağını da bütün mesajları okuyamadın sanırım listeden ufak bir tartışma için çıkmanı doğru bulmasam da fikrine saygı duyarım sanada başarılar dilekler karşılıklı..

tartımın bozuk olduğunu düşünmeye başladım sabah +400 daha eklenmişti dünkü kiloma oturup ağlayasım geldi

Tartın bozuk canım bu anlaşıldı birde bugün sabah dışında karbonhidrat tüketme patates bile bakalım yarın nasıl olacak

Nohut ü okuyunca sebebi anlaşılıyor canım üzme kendini şişkinlik olmuştur iki gün dikkat edersen geçecektir
Bu sabah 86.7 görmüş biri olarak en büyük ceza bana gelmeli

Haftaya çarşambaya -500 gr bekliyorum senden canım bugünü unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…