Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Merhaba,
Konu başlığı çok ilgi çekici 60 kilo hamile kalıp, 68 kilo ile doğum yapan ancak doğum sonrası emzireceğim diye 74 kilo biri olan için çok ideal bir yerdeyim. Şu an kızım 2,5 yaşında, ve ben her gün diyete başlayıp akşamına bozuyorum iştah açıldı bir kere kapatamıyorum. Bana da destek olursanız çok sevinirim.

Örnek bir menunu verir misin. Birde kaç kilodan düştun
ilerleyen saatlerde geniş kapsamlı yazacağım. 40 gündür ne yaptığımı.
herşey senden başlıyor :)

Yok canım baya yedim hatta rahatsız oluyordum en başlarında. buraya yazacağım 40 günde 13 kiloyu nasıl verdiğimi. bu akşam yazabilirim burda olursan okursun bi arkadaş daha sordu menun nasıl diye ikinizede etiketlerim. ama baştan söyleyeyim kesinlikle ve kesinlikle emek harcıyorum çünkü spor yapıyorum. aç kalmıyorum ama

Maşallah Canım iyi vermişsin yinede küçümseme 14-15 kiloyu...Ama daha da vereceksin ben inanıyorum

Mesajını okuyunca bir kal geldi ne 15 kilomu diye :)

Sonra baktım ki be 98.7 yazmışım

Rakamlar yer değiştirecek 89.7 ile başladım.

İnşallah yakında sağlıkla 15 kilo verdim diye yazabilirim , birlikte kutlarız

@puantiyeli_kelebek ve papatya1994 meydanlarda yoklar niye acaba kesin biri bisiklet kesin biniyor ah enişte yaktın bizi ne diye aldın şuna bisikleti diğeri ne yapıyor acaba içime kurt düştü

Yok ya canım bugün spor yok reglin yoğun f
Günü dışardan geldim yapamayacağım malesef. Oğlumu dişçiye götürüp geldim:)

Hayatımızda elveda diyeceğimiz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile

Amin şu an kaç kilosun peki? Hedefine ulaştın mı şuan
Canım sohbet anlamında dahil olarak gel tabi ama LİSTEMİZ dolu malesef alım yapamıyoruz

Mesajını okuduğumda bende dedim hatuna bak 98 den inmiş hala küçümsüyor tam yazacaktım ki bunu gördüm 70 lere inip 15 kilo verdim dediğin günlerde gelecek inşallah canım

dün iş çıkışı götürdüm canım başladık antibiyotiğe

Bencede tartında bir sıkıntı var. Çünkü yediğin fazla bir şey yok reglin de yaklaşmış olabilir mi
yok canım daha regl olmama çok var. ya ödem var yada tartı bozuk

sabahta almadım karbonhidrat bugün hiç almadım bakalım yarın sonuca

Esin yerken yemezmisin ucundan da helal olsun valla
benimde eşim çok oburdur. ben yesem onun yediklerini obez olurdum vallahi. ama bağırsakları çok güzel hatta biraz fazla çalışıyor hiç kilo tutmuyor oyüzden. o yer benim yanımda. uzatır ağzıma zorla tıkar falan ama yemem

Menun guzelmis afiyet olsun
teşekkür ederim canım

yok canım adetime çok var bilemedim

Farkeder mi? Akşam liste yazacağım zaten. Bir haftadır burdayım.Az çok biliyorum. Sakıncası mı var kahvaltımı yazmamın anlamadım
Gruba yeni geldiğiniz için arkadaş bilmediğinizi düşünerek öyle yazdı büyük ihtimal. Bilgilendirmek amaçlı ama siz niye böyle yazdınız onu anlayamadım. Biraz empati lütfen...

ben bugün menümü yazayımda akşam çocuklar makarna istediler menümün dışına çıkmamış olurum yemem
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt
öğlen bir kase tarhana çorbası bolll acılı
ara yarım avuç antepfıstığı
akşam bir kase zeytinyağlı pırasa
su evdeki şişemi bitirirsem 2.5 litre olucak

Aksama yoğurt Da ye fıstık tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…