ilerleyen saatlerde geniş kapsamlı yazacağım. 40 gündür ne yaptığımı.Örnek bir menunu verir misin. Birde kaç kilodan düştun
herşey senden başlıyor :)Merhaba,
Konu başlığı çok ilgi çekici 60 kilo hamile kalıp, 68 kilo ile doğum yapan ancak doğum sonrası emzireceğim diye 74 kilo biri olan için çok ideal bir yerdeyim. Şu an kızım 2,5 yaşında, ve ben her gün diyete başlayıp akşamına bozuyorum iştah açıldı bir kere kapatamıyorum. Bana da destek olursanız çok sevinirim.
Aksam toplu şekilde menu yapıyoruz canimSabah : menemen( yumurtadan midem bulandı, bu öyle lezzetli geldi ki herhalde menemeni hiç böyle keyifle yememişimdir)
5 zeytin,yarım kk peynir, salatalık, maydonoz,1 avuç çiğ badem, şekersiz çay.
Yok canım baya yedim hatta rahatsız oluyordum en başlarında. buraya yazacağım 40 günde 13 kiloyu nasıl verdiğimi. bu akşam yazabilirim burda olursan okursun bi arkadaş daha sordu menun nasıl diye ikinizede etiketlerim. ama baştan söyleyeyim kesinlikle ve kesinlikle emek harcıyorum çünkü spor yapıyorum. aç kalmıyorum ama
Maşallah Canım iyi vermişsin yinede küçümseme 14-15 kiloyu...Ama daha da vereceksin ben inanıyorum98.7 ile başladım, yani henüz işin çok başındayım :)
Maşallah Canım iyi vermişsin yinede küçümseme 14-15 kiloyu...Ama daha da vereceksin ben inanıyorum
@puantiyeli_kelebek vepapatya1994 meydanlarda yoklar niye acaba kesin biri bisiklet kesin biniyor ah enişte yaktın bizi ne diye aldın şuna bisikleti diğeri ne yapıyor acaba içime kurt düştü
Hayatımızda elveda diyeceğimiz tek şeyin kilolarımız olması dileği ile
Canım sohbet anlamında dahil olarak gel tabi ama LİSTEMİZ dolu malesef alım yapamıyoruzMerhaba,
Konu başlığı çok ilgi çekici 60 kilo hamile kalıp, 68 kilo ile doğum yapan ancak doğum sonrası emzireceğim diye 74 kilo biri olan için çok ideal bir yerdeyim. Şu an kızım 2,5 yaşında, ve ben her gün diyete başlayıp akşamına bozuyorum iştah açıldı bir kere kapatamıyorum. Bana da destek olursanız çok sevinirim.
Mesajını okuyunca bir kal geldi ne 15 kilomu diye :)
Sonra baktım ki be 98.7 yazmışım
Rakamlar yer değiştirecek 89.7ile başladım.
İnşallah yakında sağlıkla 15 kilo verdim diye yazabilirim , birlikte kutlarız
Mesajını okuduğumda bende dedim hatuna bak 98 den inmiş hala küçümsüyortam yazacaktım ki bunu gördüm 70 lere inip 15 kilo verdim dediğin günlerde gelecek inşallah canım
Farkeder mi? Akşam liste yazacağım zaten. Bir haftadır burdayım.Az çok biliyorum. Sakıncası mı var kahvaltımı yazmamın anlamadımAksam toplu şekilde menu yapıyoruz canim
dün iş çıkışı götürdüm canım başladık antibiyotiğeAfiyet olsun canım. Çocuk için antibiyotik şart olmuş canım tekrar geçmiş olsun.
Canim neden belli bana göre nohut fazla olmuş ve şişkinlik yapmış oyüzden. Birde akşam kaçta yemistin yemeğini. O da etkiler bence.
yok canım daha regl olmama çok var. ya ödem var yada tartı bozukBencede tartında bir sıkıntı var. Çünkü yediğin fazla bir şey yok reglin de yaklaşmış olabilir mi
sabahta almadım karbonhidrat bugün hiç almadım bakalım yarın sonucaHadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor görücezzz
Hoşgeldin canım sevindim gelmene seni ponçikler takımına transfer edelim mi bizim takımda 1 kişi fazla orda 1 kişi eksik
Tebrikler harikasın
İlk liste geçerli canım listede düzelttim didemin kilosunu ama sadece ilk sayfaya koymak için
Dünkü kilonun başlangıç kilosu olarak girileceğini açıklamıştım canım yarışın bu hafta tam anlamıyla başlamayacağını da bütün mesajları okuyamadın sanırım listeden ufak bir tartışma için çıkmanı doğru bulmasam da fikrine saygı duyarım sanada başarılar dilekler karşılıklı..
Tartın bozuk canım bu anlaşıldı birde bugün sabah dışında karbonhidrat tüketme patates bile bakalım yarın nasıl olacak
Nohut ü okuyunca sebebi anlaşılıyor canım üzme kendini şişkinlik olmuştur iki gün dikkat edersen geçecektir
Haftaya çarşambaya -500 gr bekliyorum senden canım bugünü unut
benimde eşim çok oburdur. ben yesem onun yediklerini obez olurdum vallahi. ama bağırsakları çok güzel hatta biraz fazla çalışıyor hiç kilo tutmuyor oyüzden. o yer benim yanımda. uzatır ağzıma zorla tıkar falan ama yememEsin yerken yemezmisin ucundan da helal olsun valla
teşekkür ederim canımMenun guzelmis afiyet olsun
yok canım adetime çok var bilemedimEvet tabiki çok çok fazla oldu.Komşuma gitmiştim. O da benim için hazırlamış.Yiyemem teyze dedikçe ye ye lütfen ye nolur yekırmadım artık.Arada nefsi tatmin etmek gerekiyor.Yoksa daha fazlasını istiyor. Ama tabii karatay teyze beni görse merdaneyle döver herhalde
Adetin mi yaklaşıyor acaba? Yok öyle değilse kesin tartıda bi problem var.
Gruba yeni geldiğiniz için arkadaş bilmediğinizi düşünerek öyle yazdı büyük ihtimal. Bilgilendirmek amaçlı ama siz niye böyle yazdınız onu anlayamadım. Biraz empati lütfen...Farkeder mi? Akşam liste yazacağım zaten. Bir haftadır burdayım.Az çok biliyorum. Sakıncası mı var kahvaltımı yazmamın anlamadım
Aksama yoğurt Da ye fıstık tok tutarben bugün menümü yazayımda akşam çocuklar makarna istediler menümün dışına çıkmamış olurum yemem
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt
öğlen bir kase tarhana çorbası bolll acılı
ara yarım avuç antepfıstığı
akşam bir kase zeytinyağlı pırasa
su evdeki şişemi bitirirsem 2.5 litre olucak
yoğurdum bitti tatlım hazır yoğurtlarıda sevmiyorum kvden isterim olmassaAksama yoğurt Da ye fıstık tok tutar
Anladım canım bende hazır yoğurt sevmiyorum her cumartesi yoğurt mayalama günüyoğurdum bitti tatlım hazır yoğurtlarıda sevmiyorum kvden isterim olmassa
benimde pazarAnladım canım bende hazır yoğurt sevmiyorum her cumartesi yoğurt mayalama günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?