Evet canım buna başta patates glisemik indeksi yüksek Zaten 95 asla ,bezelye ve nohut dahil
Bende yatatktayım sizinle konuşmaya daldım şimdi arkadaş gelecekben kaçtım kızlar
Afiyet olsun canım. Çocuk için antibiyotik şart olmuş canım tekrar geçmiş olsun.
Canim neden belli bana göre nohut fazla olmuş ve şişkinlik yapmış oyüzden. Birde akşam kaçta yemistin yemeğini. O da etkiler bence.
Herkese Günaydın Fıstıklar :) Perşembe günlerini severim çünkü Cuma yaklaşmış demektir :) Napıyonuz ne var ne yok
:) Kadın hiç bir cezaya itiraz etmiyor ki hepsine seviniyor Psikopat :) ceza veresi de gelmiyor insanın
Kızlara arkadaşa bir kahvaltı sofrası hazırladım tam Karatay sofrası
Hadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor görücezzz
Hoşgeldin canım sevindim gelmene seni ponçikler takımına transfer edelim mi bizim takımda 1 kişi fazla orda 1 kişi eksik
Tebrikler harikasın
İlk liste geçerli canım listede düzelttim didemin kilosunu ama sadece ilk sayfaya koymak için
Dünkü kilonun başlangıç kilosu olarak girileceğini açıklamıştım canım yarışın bu hafta tam anlamıyla başlamayacağını da bütün mesajları okuyamadın sanırım listeden ufak bir tartışma için çıkmanı doğru bulmasam da fikrine saygı duyarım sanada başarılar dilekler karşılıklı..
Tartın bozuk canım bu anlaşıldı birde bugün sabah dışında karbonhidrat tüketme patates bile bakalım yarın nasıl olacak
Nohut ü okuyunca sebebi anlaşılıyor canım üzme kendini şişkinlik olmuştur iki gün dikkat edersen geçecektir
Haftaya çarşambaya -500 gr bekliyorum senden canım bugünü unut
Hayır canım doğru biliyorsun patates 95 ,nohut :30 bezelye :15 fakat nişastalı gruba giriyor bezelye ve nohut kilo verdikten sonra kısıtlı yiyoruz o sürede yemiyoruz bende çok severim etli nohut yada karnıbaharlı nohut canımGlisemik indeksi o kadar yüksek, amanım...
Ben tamamen yanlış biliyormulşum glisemik indeksi 50 altında diye
Ondan tartı fırladı demekki
Şimdi bunu telafı etmek kaç gün alacak
Fasulyede sorun yok canım nohut,fasulye ,mercimek glisemik indeksi düşük 30 sadece nohut nişastalı canım onu biraz dikkatli tüketiyoruzAkşam yedi buçuk gibi yedim.
Ben nohutu masum yiyecekler arasında düşünüyordum.
Fasülye nasıl acaba ?
Hayır canım doğru biliyorsun patates 95 ,nohut :30 bezelye :15 fakat nişastalı gruba giriyor bezelye ve nohut kilo verdikten sonra kısıtlı yiyoruz o sürede yemiyoruz bende çok severim etli nohut yada karnıbaharlı nohut canım
Fasulyede sorun yok canım nohut,fasulye ,mercimek glisemik indeksi düşük 30 sadece nohut nişastalı canım onu biraz dikkatli tüketiyoruz
Evet malesef canım ki ben çok severim leblebiyi tüketecek olursan sarı olanı tüket beyaz olan kimyasal işlemden geçiyor bizim burada Denizli Serinhisar var leblebi üretilir eşimin arkadaşı bir fabrikanın ürünlerini yurtdışına satar o söylemişti sağolsun benim bu konuda takıntımın olduğunu bilir eşim diyince özledim onu telefonu kapalı dün kızmıştıSağol canım , bunu öğrendiğim iyi oldu.
Artık nohut ayda bir , o da az yenecek
Bir sorum daha olacak, bu durumda leblebide tüketilmemesi gerekenler içinde mi?
Evet ben çok severim yeşil mercimekli omlet yapıyorum canım mümkünse paketli alma Pazar'dan köylü insanlardan al akşama kuru fasulye var bendeHarika faüslye ve mercimek tükeetmeye devam .
@PammukPrensess hem evimin yanında fırında var 1 değil 4-5 tane bile alırım sıcacık mis gibi kokan ekmektenyanıma koyar yemeğimi yerim onlara bakarak şu puantiyeli gelmeden halledelim şu cezayı aramızda
Evet malesef canım ki ben çok severim leblebiyi tüketecek olursan sarı olanı tüket beyaz olan kimyasal işlemden geçiyor bizim burada Denizli Serinhisar var leblebi üretilir eşimin arkadaşı bir fabrikanın ürünlerini yurtdışına satar o söylemişti sağolsun benim bu konuda takıntımın olduğunu bilir eşim diyince özledim onu telefonu kapalı dün kızmıştı
Benim reglim zamanında oluyor evimin yanında 2 fırın var birde uzun kebapçı pidesi severim 3 tane pideci var canım 10 yakın market varBen böyle bir durumda dayanamaz dalardım ekmeklere.
Sırf dayanamamam diye yıllardır fırından sıcak ekmek almıyorum
Tamam canımMesaj at istersen , telefonu açınca ilk onu görrür, hoşuna gider
Tamam canımçok sağol mesaj olarak şunu yazayım bari yeşil mercimek az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?