Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben ara ogunde bazen 1 avuc leblebi yiyorum sakincalimi bu hemde beyazindan sakincaliymis sanirim bende onu cok seviyodum ya
Beyaz leblebi yerine çiğ badem 6-7 adet, 2-3 adet ceviz yada 6-7 fındık yemen daha yararlı. hem bitkisel yağ içeriyor hemde protein bakımından neredeyse et kadar proteine sahip. kilo vermek için protein tüketmek gerekli. leblebi ise bünyede ödeme ve su tutmasına sebep olur haftada 1 ye gene ara öğünde. hiç yeme değil. ama bu saydıklarım çok daha faydalı.

Tmm canim ama o dediklerinn yaninda baska bisey yemm gerekiyormu ?

Tmm canim ama o dediklerinn yaninda baska bisey yemm gerekiyormu ?
Şimdi şöyle olur daha bilgili davranmak için, örneğin saat kaçta ara öğün yiyorsun? yeşil çay, kiraz sapı içiyormusun?
beslenme şeklin nasıl? az bilgi verirsen daha doğru bir cevap verebilirim sana

.
Şimdi şöyle olur daha bilgili davranmak için, örneğin saat kaçta ara öğün yiyorsun? yeşil çay, kiraz sapı içiyormusun?
beslenme şeklin nasıl? az bilgi verirsen daha doğru bir cevap verebilirim sana
genelde 10 -11 kahvalti sabah erken kalkarsam bi kupa sutlu nescafe sekersiz 15 ara ogun en 19 aksam yemegi yiyorum bitane detoks ogrendim onu sizlerle paylasacagim yapsam olur mu diye ? onun haricinde cay disinda bitki cayi icmiyorum

Menun guzelmis afiyet olsun

.
genelde 10 -11 kahvalti sabah erken kalkarsam bi kupa sutlu nescafe sekersiz 15 ara ogun en 19 aksam yemegi yiyorum bitane detoks ogrendim onu sizlerle paylasacagim yapsam olur mu diye ? onun haricinde cay disinda bitki cayi icmiyorum
Şimdi sana biraz özet geçmeye çalışayım.
1.Her sabah aynı saat diliminde kalkmak bünyeyi disipline sokar.
2. 1 büyük bardağa ılık su ile 1 limon suyunu karışstır içmen hem antiaksidan hemde yağ yakımını hızlandırır. 30 dakika sonrada kahvaltı edebilirsin. Bu arada hareketli birşeyle yaparsan çok iyi tabi uyanır uyanmaz ne yaparım dersen, en basiti 10 mekiktir. Sürekli yapman çok faydalı.
3.Sabahları 2 tane yumurtadan omlet yanına lor peyniri yanına 6-7 adet badem 1 salatalık ve 1 domates yiyebilirsin mesela. Sütlü neskafe pek hoş değil.(hele toz ise) Kahve içmen gerekiyor bir bağımlılık söz konusuysa sana önerim türk kahvesi veya sade nescafe olur. Yada en kötü 2 günde 1'e düşürmen sana faydalı.
4. Kesinlikle kesinlikle yeşil çay öneririm. İlk öğün arasında. 300ml kadar içebilirsin. Tadı hoşuna gitmezse papatya kurusu ile tadını yumuşatabilirsin. Bunun yanında dediğim miktarlarda badem, ceviz veya fındık yemen senin yararına.
5.Öğle yemeğinde sebze bol tüketmen senin faydana. Haşlama olacak tabi. Ne tuz ne başka birşey. Yanına et önemli. Tavuk eti kırmızı ete göre diyet için çok daha uygundur. Tavuk göğsünü suya koyarak haşlyabilirsin. Yağ tuz olamayacak.

Devamıda var ama saygısızlık etmek istemem çok biliyomuş gibi görünüp :) bende yeni öğreniyoru ve paylaşmak istiyorum sadece affola

Canim menun guzel ama 2.tabak faxla olmus dedigin gibi acaip cok siskinlik yapar .Moralini bozma hemen bence birde hergun tartiya cikmamani oneririm cunku hergun bunyemiz degisebilir birgun su tutabilir birgun kabizlik yasayabiliriz boyle tartilirsan moralin bozulabilir nacizane fikrim

Hayir olur mu hic oyle nedemek tesekkur ederim bilgilendirdigin icin devam edebilirsin burda zaten herkes kendi bildigini okusaydi buraya uye olmazdik.Amacimiz farkli birseyler ogrenmek farkliliklar guzeldir.

Menu guzel afiyet olsun

Hayir olur mu hic oyle nedemek tesekkur ederim bilgilendirdigin icin devam edebilirsin burda zaten herkes kendi bildigini okusaydi buraya uye olmazdik.Amacimiz farkli birseyler ogrenmek farkliliklar guzeldir.
ben valla 41 günde 13 kilo verdim bu şekilde. tabi sporda yapıyorum

Ama ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurdu

Canım ekmek ,börek fazla olmamış mı sen Karatay yapmıyor muydun
Evet tabiki çok çok fazla oldu.Komşuma gitmiştim. O da benim için hazırlamış.Yiyemem teyze dedikçe ye ye lütfen ye nolur yekırmadım artık.Arada nefsi tatmin etmek gerekiyor.Yoksa daha fazlasını istiyor. Ama tabii karatay teyze beni görse merdaneyle döver herhalde
tartımın bozulduğunu düşünmeye başladım sabah +400 daha eklenmişti dünkü kiloma oturup ağlayasım geldi
Adetin mi yaklaşıyor acaba? Yok öyle değilse kesin tartıda bi problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…