yesilmercimekli omlet duyuyorum daha neler duyacagim sizden:)Evet ben çok severim yeşil mercimekli omlet yapıyorum canım mümkünse paketli alma Pazar'dan köylü insanlardan al akşama kuru fasulye var bende
Beyaz leblebi yerine çiğ badem 6-7 adet, 2-3 adet ceviz yada 6-7 fındık yemen daha yararlı. hem bitkisel yağ içeriyor hemde protein bakımından neredeyse et kadar proteine sahip. kilo vermek için protein tüketmek gerekli. leblebi ise bünyede ödeme ve su tutmasına sebep olur haftada 1 ye gene ara öğünde. hiç yeme değil. ama bu saydıklarım çok daha faydalı.Ben ara ogunde bazen 1 avuc leblebi yiyorum sakincalimi bu hemde beyazindansakincaliymis sanirim bende onu cok seviyodum ya
Esin yerken yemezmisin ucundan da helal olsun vallaKız ben antrenmanlıyım eşim yanımda neler yer neler sporuda severim onun sayesinde fit oldum
Tmm canim ama o dediklerinn yaninda baska bisey yemm gerekiyormu ?Beyaz leblebi yerine çiğ badem 6-7 adet, 2-3 adet ceviz yada 6-7 fındık yemen daha yararlı. hem bitkisel yağ içeriyor hemde protein bakımından neredeyse et kadar proteine sahip. kilo vermek için protein tüketmek gerekli. leblebi ise bünyede ödeme ve su tutmasına sebep olur haftada 1 ye gene ara öğünde. hiç yeme değil. ama bu saydıklarım çok daha faydalı.
Şimdi şöyle olur daha bilgili davranmak için, örneğin saat kaçta ara öğün yiyorsun? yeşil çay, kiraz sapı içiyormusun?Tmm canim ama o dediklerinn yaninda baska bisey yemm gerekiyormu ?
Iyi eglenceler..Bende yatatktayım sizinle konuşmaya daldım şimdi arkadaş gelecekben kaçtım kızlar
genelde 10 -11 kahvalti sabah erken kalkarsam bi kupa sutlu nescafe sekersiz 15 ara ogun en 19 aksam yemegi yiyorum bitane detoks ogrendim onu sizlerle paylasacagim yapsam olur mu diye ? onun haricinde cay disinda bitki cayi icmiyorumŞimdi şöyle olur daha bilgili davranmak için, örneğin saat kaçta ara öğün yiyorsun? yeşil çay, kiraz sapı içiyormusun?
beslenme şeklin nasıl? az bilgi verirsen daha doğru bir cevap verebilirim sana
Kayisi ise yaramadimi ?Normal mi? ben şoktayım , gerçekten bağırsaklarım çalışınca 84 görürüm diye beklerken
Temizlik yapiyodum@puantiyeli_kelebek vepapatya1994 meydanlarda yoklar niye acaba kesin biri bisiklet kesin biniyor ah enişte yaktın bizi ne diye aldın şuna bisikleti diğeri ne yapıyor acaba içime kurt düştü
Menun guzelmis afiyet olsungünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah yarım simit ve zeytin
öğlen bir kase tarhana çorbası yarım kase pırasa
akşam 4:30'da bir kase kısır (bebek görmeye gitmiştik tatlılar vardı ama yemedim sadece kısır yedim)
su 1,5 litre
spor 150 ip atlama 50 squat 70 mekik (hasta çocukla ancak bu kadar oluyor)
Şimdi sana biraz özet geçmeye çalışayım..
genelde 10 -11 kahvalti sabah erken kalkarsam bi kupa sutlu nescafe sekersiz 15 ara ogun en 19 aksam yemegi yiyorum bitane detoks ogrendim onu sizlerle paylasacagim yapsam olur mu diye ? onun haricinde cay disinda bitki cayi icmiyorum
Canim menun guzel ama 2.tabak faxla olmus dedigin gibi acaip cok siskinlik yapar .Moralini bozma hemen bence birde hergun tartiya cikmamani oneririm cunku hergun bunyemiz degisebilir birgun su tutabilir birgun kabizlik yasayabiliriz boyle tartilirsan moralin bozulabilir nacizane fikrimGünaydın kızlar ,,,
Ben bu sabah şok oldum.
Aklım karıştı.
Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem
sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok
86,7
Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.
Hayir olur mu hic oyle nedemek tesekkur ederim bilgilendirdigin icin devam edebilirsin burda zaten herkes kendi bildigini okusaydi buraya uye olmazdik.Amacimiz farkli birseyler ogrenmek farkliliklar guzeldir.Şimdi sana biraz özet geçmeye çalışayım.
1.Her sabah aynı saat diliminde kalkmak bünyeyi disipline sokar.
2. 1 büyük bardağa ılık su ile 1 limon suyunu karışstır içmen hem antiaksidan hemde yağ yakımını hızlandırır. 30 dakika sonrada kahvaltı edebilirsin. Bu arada hareketli birşeyle yaparsan çok iyi tabi uyanır uyanmaz ne yaparım dersen, en basiti 10 mekiktir. Sürekli yapman çok faydalı.
3.Sabahları 2 tane yumurtadan omlet yanına lor peyniri yanına 6-7 adet badem 1 salatalık ve 1 domates yiyebilirsin mesela. Sütlü neskafe pek hoş değil.(hele toz ise) Kahve içmen gerekiyor bir bağımlılık söz konusuysa sana önerim türk kahvesi veya sade nescafe olur. Yada en kötü 2 günde 1'e düşürmen sana faydalı.
4. Kesinlikle kesinlikle yeşil çay öneririm. İlk öğün arasında. 300ml kadar içebilirsin. Tadı hoşuna gitmezse papatya kurusu ile tadını yumuşatabilirsin. Bunun yanında dediğim miktarlarda badem, ceviz veya fındık yemen senin yararına.
5.Öğle yemeğinde sebze bol tüketmen senin faydana. Haşlama olacak tabi. Ne tuz ne başka birşey. Yanına et önemli. Tavuk eti kırmızı ete göre diyet için çok daha uygundur. Tavuk göğsünü suya koyarak haşlyabilirsin. Yağ tuz olamayacak.
Devamıda var ama saygısızlık etmek istemem çok biliyomuş gibi görünüp :) bende yeni öğreniyoru ve paylaşmak istiyorum sadece affola
Kolay gelsin canimTemizlik yapiyodum
Menu guzel afiyet olsunSabah: 1 küçük kase aşure
Öğle:çeyrek bazlama,bir dilim kıymalı su böreği, 1 kaşık patates piyazı, domates
Akşam: Bir büyük kasr köfteli çorba, 4 acı biber, yarım salatalık
1.5 litre su, 1 litre limonlu tarçınlı su.
100 ip Atlama.
ben valla 41 günde 13 kilo verdim bu şekilde. tabi sporda yapıyorumHayir olur mu hic oyle nedemek tesekkur ederim bilgilendirdigin icin devam edebilirsin burda zaten herkes kendi bildigini okusaydi buraya uye olmazdik.Amacimiz farkli birseyler ogrenmek farkliliklar guzeldir.
Ama ben -400 değil miyim 3. Ben olmalıydım sayılmıyor muyum yani paniklersen de biri olurdu
Evet tabiki çok çok fazla oldu.Komşuma gitmiştim. O da benim için hazırlamış.Yiyemem teyze dedikçe ye ye lütfen ye nolur yeCanım ekmek ,börek fazla olmamış mı sen Karatay yapmıyor muydun
Adetin mi yaklaşıyor acaba? Yok öyle değilse kesin tartıda bi problem var.tartımın bozulduğunu düşünmeye başladım sabah +400 daha eklenmişti dünkü kiloma oturup ağlayasım geldi
Örnek bir menunu verir misin. Birde kaç kilodan düştunben valla 41 günde 13 kilo verdim bu şekilde. tabi sporda yapıyorum
Dimi ya... Bazı insanlar var yerler yerler kilo almazlar çok imrenirim ya :) bu arada sen kaç kiloyla başladın diyete bu zamana kadar kaç kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?