Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ilk defa dolu dolu bir menunu gördüm canım afiyet bal şeker olsun
Sağol canım gayet eğlenceli geçti deşarj oldum @puantiyeli_kelebek , tevafuk55 ve @kulkedisi30 ve @Vilma 37 o insana kapak yaptı. Oh rahatladım ya bundan sonra böyle
Ne yaptın kız de hele

Menun bence guzel aksam hafif gecmis en azindan

Afiyet olsun menun guzel

Afiyet olsun menu guzel

Helalolsun valla ne diyim senin kadar spor yapsam 3 aya tamamim ben

Afiyet olsun canim da yanlismi anladim yoksa zeytini cekirdegiyle yedim mi dedin?

Ilk defa dolu dolu bir menunu gördüm canım afiyet bal şeker olsun

Ne yaptın kız de hele
Evet bende ilk kez bu kadar yedim canım farkettim ablamda maşallah döktürmüş sağolsun laf soktum şok oldu iyi yaptım biraz üzüldüm ama acımak Yok birde kotonda elbise denedim m beden sadece kalça ve basenlerim çıktı

Canım zeytin çekirdeği zararlı bağırsaklarda takıla bilir zeytin kendisi varken çekirdeği yararlı değil diye biliyorum aman dikkat afiyet olsun canım

Canım zeytin çekirdeği zararlı bağırsaklarda takıla bilir zeytin kendisi varken çekirdeği yararlı değil diye biliyorum aman dikkat afiyet olsun canım
Gorumcem dedi ben yiyorum tuvalete çıkarıyor internette arastirdim bazilari senin gibi demiş bazıları çok faydalı demiş bende kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…