- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Teşekkür ederim canımMaşallah canım yufkaları gömmüş yine afiyet olsun hayırlı olsun kuran kursun
Canim bende sizden oldum artık bir poncigim @puantiyeli_kelebek sizden 1 kişi eksik varmış ben geldim tamamlandık
Menun iyi canim gecmis olsun ayrica onemli biseyi yok dimi? Arasira hepimize oluyor o durum yarin daha iyi olman dilegi ile..İyi geceler canlar
Bugün çok iş yaptım diyemem ama dışarı çıktım dişçiye götürdüm oğlumu hava çok soğuktu ondan mı yoksa bugün çok yoğun olan reglden mi bilmiyorum ama çok halsizdim uyuşuk uyuşuk gezdim yada uzandım tüm akşam üstü..
Uyumamak için direndim yoksa gece nasıl bir işkence beni beklerdi biliyorum
Menümü yazıp kaçayım yarın okurum mesajları
Sabah
Tavada yumurta
Lor peyniri
Zeytin
Öğle
Dukan ekmek
Kavrulmuş kıyma
Domates sos
Ara
Haşlanmış yumurta
Ton balığı
Lor peyniri
Soğan
Akşam
Haşlanmış et
Yoğurt
Biber turşusu
2 lt su
Spor yapamadım
Dün yazamamıştım bugünde unuttum ama dukana uydum sadece akşam 1.5 lahmacun yedim oda kötü oldu bakalım ilk haftadan dirence sebep olmaz umarım
İyi geceler herkese
Menun ve sporun gayet iyi afiyet olsunHerkese iyi geceler. Anca fırsat bulup yazabiliyorum menümü
Sabah: menemen,5 zeytin yarım kk peynir, salatalık, maydonoz, bir avuç kadar çiğ badem.
Akşam: Bir küçük kase köfteli yoğurtlu çorba, 3 kaşık haşlama kuşbaşı et. 2 kaşık barbunya, bir tane salatalık turşusu, salata.
1 litre tarçınlı limonlu su+ 2 litre su
300 ip Atlama+ temizlik + akşam yemeğine misafir
yazcam tabi bunlar da spor değil mi
Evet bugun biraz fazla olmus gibi ama yarin dengelersen protein agikli beslenirsen ve biraz yuyuys miktarini artirirsan bugun yediklerini dengeleyecegine eminimMenüm
Sabah 1kiymali ekmek çay
11 de 2 dilim kiymali pide kursta ikram ettiler
3 de eltim ekmek yapıyordu patatesli ve peynirliden yarım yarım yedim 1 börek
Ama miktarları az tutmaya çalıştım
9 da 2 minik muz
Tamamen karbon biliyorum
Hayirli sonuclar alirsin insallah...Kızlar ben yarin 1 yıl aradan sonra diyetisyene gidecem sebebim kilomun duraklamasiaynı zamanda yağ oranimi çok.merak ediyorum geçen yıl 13 Kasım da yüzde 36 yağ oranım 27 kilo yagım varmış vucudumda, bakalım yarın ne çıkacak sonuçları sizinlede paylasirim.
Hepinize iyi geceler
Haklisin daha az yemeye calisicam canimOluyor olmaz mı hiç sık dişini verince ayda bir sefer yersin ben sevmiyor muyum bayılırım ama yemiyorum
afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 zeytin
2 kuru kayısı
Ara: sade kahve, kucuk eti cin
Öğle14.00: 2 tabak mısır keşkeği(çok ozlemistim)
Ara 16.00: 1 Türk Kahvesi küçük kurabiye
2 dilim bitter 2 ceviz içi
Aksam 18.30: 3 küçük kornison turşu
1 kase yoğurt
(Öğlen mısır sisirdi akşam acikmamistim)
2.5 litre su bitki çayları
Kahve ve maden suyu
masallah dolu dolu bir menü olmuş hepside çok sağlıklı afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar menüm kahvaltıda yeşil mercimekli omlet ,peynir , yerli muz ,zeytin yeşillik öğlen maş fasulyesi salatası içinde közlenmiş biber ,ceviz ve dereotu ( bizim kuru fasulye ve Ayşe kadının asla yerini tutmaz beğenmedim) ,yoğurtlu havuçlu kereviz salatası sarımsaklı bayılırım soğan sarımsak akşam ablamda yedim kuzu ciğer sote ,avuç içi kadar ev yufkası ,patlıcan biber közlemesi ,sarımsaklı yoğurt yarın müşterileri bayıltacam beter olsunlar ,2 tane bol kıymalı siyez Bulgurlu minik lahana sarması ,Türk Kahvesi 2 fincan hem arkadaşda hem ablamda sade ,ablamda minik bitter çikolata soda kapağı kadar %90 bitter
Sağol canım gayet eğlenceli geçti deşarj oldum @puantiyeli_kelebek ,@tevafuk55 vekulkedisi30 ve @Vilma 37 o insana kapak yaptı. Oh rahatladım ya bundan sonra böyle
teşekkür ederim kuzumSüpersin canım afiyet olsun
AminnnnnnnOf canım Allah kolaylık versin ev ,iş çocuklar rabbim sağlık sıhhat versin çocuklarına
kim ne dedi canım üzülme lütfenBiri beni çok üzdü , kızdırdı, hala sakinleşemiyorum
Bazen insanlar ne kadar düşüncesiz oluyor
teşekkürlerAfiyet olsun menu guzel
inşallah canım sağolHersey yoluna girer ins.Canini sıkma fazla
geçmiş olsunMerhabaaaa bendeee başlıyorum diyrte ve spora. poliskistik over ve guatr rahatsızlığım var. sağlıklı ve fit olmalıyım. 71 kiloyum . 170 boy
Gebe kalamıyorum zayıflamam gerekliymiş kistler içinde. inş başarırırm hedef 62
gerçek arkadaşlar her zaman iyi gelir insana. Rabbim iyilerle karşılaştırsın aslında en güzel duadır canımYa kızlar bugün kotonda o kadar mutlu oldum ki birde arkadaş toplantısıda iyi geldi ptesi itibaren spor kızlar söz veriyorum yarın arkadaşın Doğum günü partisi var ,ctesi yeğenime İngilizce çalıştırmam Lazım iyiki burası var @ puantiyeli_kelebek allaj razı olsun iyiki açmışsın sanalda olsa ben burada çok rahatlıyorum yanlız günlerimi sizlerle paylaşıyorum belki bir gün tanışırız sizlerle kızlar
afiyet olsun canım. bence akşamki bulgur miktarını azalt 3-4 kaşığı geçmesinBugunku menum
Kahvalti 11 2 haslama yum.yesillik,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma
15.00 4 adet patates pureli kofte 100 gr kadar yesil uzum
Aksam 1/2 pors mantar sote 1/2 pors bulgur pilavi 2 yk yogurt
2 litre su
45 dk leslie
bende 6 saat kesintisiz uyudum ohh misssUyku tutmadı kızlar
Menüm
Sabah 1kiymali ekmek çay
11 de 2 dilim kiymali pide kursta ikram ettiler
3 de eltim ekmek yapıyordu patatesli ve peynirliden yarım yarım yedim 1 börek
Ama miktarları az tutmaya çalıştım
9 da 2 minik muz
Tamamen karbon biliyorum
Günaydın bu habere çok sevindim canım harikasın zuzular duyun gümbür gümbür geliyoruzgünaydınnnnnnnnnn
şükür güzel bir uyku çektim dün.
sanırım vucudumdaki ödemmiş kızlar sabah -1300gr çıktım çok mutlu oldum
akşam makarna yapmıştım çocuklara tadına bile bakmadım birde eşimin doğumgünüydü kayınbabam pasta getirmiş bir çatal bile yemedim. niye yemiyosun diye sordular midem ağrıyo dedim öylece atlattım
birde akşam yaruım saat pilates + 100 ip atlama +60 squat+50 mekik yaptım
inşallahhhGünaydın bu habere çok sevindim canım harikasın zuzular duyun gümbür gümbür geliyoruz
dün madam cocodan çay bardağı almıştım bir takım çok hoşuma gitti keşke bir tane daha alsaydım indirimdeydi 8,70 şekli şemali çok hoşuma gitti. çarşıyada çıkamam nasıl alsam diye düşünüyrumGünaydın nerdesiniz kızlar
inşallahhh
tamam canımDün kotonda elbise denedim saba foto Atıcam ama doğruyu söyleyeceksin
İnternetten al canım uygunmuş modeli foto atsanadün madam cocodan çay bardağı almıştım bir takım çok hoşuma gitti keşke bir tane daha alsaydım indirimdeydi 8,70 şekli şemali çok hoşuma gitti. çarşıyada çıkamam nasıl alsam diye düşünüyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?