Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese iyi geceler. Anca fırsat bulup yazabiliyorum menümü

Sabah: menemen,5 zeytin yarım kk peynir, salatalık, maydonoz, bir avuç kadar çiğ badem.

Akşam: Bir küçük kase köfteli yoğurtlu çorba, 3 kaşık haşlama kuşbaşı et. 2 kaşık barbunya, bir tane salatalık turşusu, salata.

1 litre tarçınlı limonlu su+ 2 litre su
300 ip Atlama + temizlik + akşam yemeğine misafir

yazcam tabi bunlar da spor değil mi

Menun iyi canim gecmis olsun ayrica onemli biseyi yok dimi? Arasira hepimize oluyor o durum yarin daha iyi olman dilegi ile..

M
Menun ve sporun gayet iyi afiyet olsun

Evet bugun biraz fazla olmus gibi ama yarin dengelersen protein agikli beslenirsen ve biraz yuyuys miktarini artirirsan bugun yediklerini dengeleyecegine eminim

Hayirli sonuclar alirsin insallah...

Buarada 2 gundur eski fotolarima bakiyorum resmen evrim gecirmisim 55 -60 kglu halimden eser yok simdi meger ne kadar salmisim ben oyle kendimi neden hic dikkat etmemisim bu zmana kadar bilmiyorum.Hemde esimle beraber baktik o bile sasirdi nasil boyle degistigime ..Ama artik yeter dedim ve soz verdim insallah en gec nisan- mayis ayina kadar Allahin izniyle 60 kgya dusecegim dedim.Binevi iddaya bile girdik sayilir bakalim elmi yaman ben mi yaman...Azmin elinden hicbirsey kurtulamaz degilmi yeterki isteyelim kadinin isteyipte yapamadigi hicbirsey yok bence.Gerekli olan irade bu da zaten bizim fitratimizda var.Yilda yedigine ictigine dikkat edip 50 -60 kg veren var .Bizim neyimiz eksik biz niye bu yuku tasiyoruz ki her gittigimiz yere ..Zaten nereye gitsek kiminle karsilassak ya kg vermissin ya kg almisin diynca giymek istedigimiz kiyafet varken zayiflara herseyi yakistirip imrene imrene bakmak niye? yasimizi yasitinda yasamak varken neden tasiyalim bu kglalari ?Kg verdikce mutlu olacagiz daha zinde olacagiz.Ben kendi adima konusayim ozellikle aksam yemeginden sonra bisey yemedigimde hem kendimi psikolojik olarak iyi hissediyorum hemde sabaha gr vermis olarak kalkiyorum.Burda cok basari hikayesi okudum hepsi demeyeyim ama cogu tek prensibe dayali AZ YEMEK COK HAREKET yapmamiz gerekn sadece bu nasil bugune kadar cok yiyip az hareket ederk aldiysak bunca kgyu yam tersini yaptigimizda tikir tikir gidecek yeterki pes etmeyelim amaaan yedim nasil olsa diyip yemeyelim.Bugun kizima puding yaptim mesela normalde ben bi 2 kaseyi yiyen ben kasik bile almadim.Insallah hep boyle iradeli olurum.Yanlis anlasilmasin bu sozlerim aslinda bana ogutmu veriyor bu kiz bize diye dusunmeyin icimden geldi sadece paylasmak istedim.
Insallah hepimiz istedigimiz kglalara dusup basari hilayemizi paylasiriz

afiyet olsun canım

masallah dolu dolu bir menü olmuş hepside çok sağlıklı afiyet olsun canım
Sağol canım gayet eğlenceli geçti deşarj oldum @puantiyeli_kelebek ,@tevafuk55 ve kulkedisi30 ve @Vilma 37 o insana kapak yaptı. Oh rahatladım ya bundan sonra böyle

Süpersin canım afiyet olsun
teşekkür ederim kuzum

Of canım Allah kolaylık versin ev ,iş çocuklar rabbim sağlık sıhhat versin çocuklarına
Aminnnnnnn

Biri beni çok üzdü , kızdırdı, hala sakinleşemiyorum

Bazen insanlar ne kadar düşüncesiz oluyor
kim ne dedi canım üzülme lütfen

Afiyet olsun menu guzel
teşekkürler

Hersey yoluna girer ins.Canini sıkma fazla
inşallah canım sağol

geçmiş olsun

gerçek arkadaşlar her zaman iyi gelir insana. Rabbim iyilerle karşılaştırsın aslında en güzel duadır canım

afiyet olsun canım. bence akşamki bulgur miktarını azalt 3-4 kaşığı geçmesin

Uyku tutmadı kızlar
bende 6 saat kesintisiz uyudum ohh misss

afiyet olsun canım akşamki muzu yemeseydin olcakmış neyse yarın telafi edersin sen

günaydınnnnnnnnnn
şükür güzel bir uyku çektim dün.
sanırım vucudumdaki ödemmiş kızlar sabah -1300gr çıktım çok mutlu oldum

akşam makarna yapmıştım çocuklara tadına bile bakmadım birde eşimin doğumgünüydü kayınbabam pasta getirmiş bir çatal bile yemedim. niye yemiyosun diye sordular midem ağrıyo dedim öylece atlattım
birde akşam yaruım saat pilates + 100 ip atlama +60 squat+50 mekik yaptım

Günaydın bu habere çok sevindim canım harikasın zuzular duyun gümbür gümbür geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…