Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gorumcem dedi ben yiyorum tuvalete çıkarıyor internette arastirdim bazilari senin gibi demiş bazıları çok faydalı demiş bende kararsiz kaldim
Canan Karatay son konuşmasında sordular oda dedi zararlı zeytini yiyin ,zeytin yağını için ,zeytin yaprağından çay yağın fakat çekirdek çok riskli Allah korusun bağırsakların yani canım iyi düşün karar ver herkesin her yaptığını yapma araştır öyle benden küçük tavsiye

Merhaba geçmiş olsun canım benim karatayı tavsiye ederim benimde yumurtalıklar sorunlu idi Allah'ıma şükürler olsun düzeldiler

Ya kızlar bugün kotonda o kadar mutlu oldum ki birde arkadaş toplantısıda iyi geldi ptesi itibaren spor kızlar söz veriyorum yarın arkadaşın Doğum günü partisi var ,ctesi yeğenime İngilizce çalıştırmam Lazım iyiki burası var @ puantiyeli_kelebek allaj razı olsun iyiki açmışsın sanalda olsa ben burada çok rahatlıyorum yanlız günlerimi sizlerle paylaşıyorum belki bir gün tanışırız sizlerle kızlar

Patates olmamış çünkü glisemik indeksi 95 malesef eve sokulmaması gereken bir gıda

Afiyet olsun canım
Ne güzel kuzum emeklerinin karşılığı
Inşallah canım benim, sende iyiki varsın. Hep mutlu ol fıstık sen mutlu daha güzelsin

Benim tarzima uygun bir liste afiyet olsun canım

Kızlar ben yarin 1 yıl aradan sonra diyetisyene gidecem sebebim kilomun duraklamasi aynı zamanda yağ oranimi çok.merak ediyorum geçen yıl 13 Kasım da yüzde 36 yağ oranım 27 kilo yagım varmış vucudumda, bakalım yarın ne çıkacak sonuçları sizinlede paylasirim.
Hepinize iyi geceler

İyi geceler canlar
Bugün çok iş yaptım diyemem ama dışarı çıktım dişçiye götürdüm oğlumu hava çok soğuktu ondan mı yoksa bugün çok yoğun olan reglden mi bilmiyorum ama çok halsizdim uyuşuk uyuşuk gezdim yada uzandım tüm akşam üstü..
Uyumamak için direndim yoksa gece nasıl bir işkence beni beklerdi biliyorum
Menümü yazıp kaçayım yarın okurum mesajları
Sabah
Tavada yumurta
Lor peyniri
Zeytin

Öğle
Dukan ekmek
Kavrulmuş kıyma
Domates sos

Ara
Haşlanmış yumurta
Ton balığı
Lor peyniri
Soğan

Akşam
Haşlanmış et
Yoğurt
Biber turşusu

2 lt su
Spor yapamadım

Dün yazamamıştım bugünde unuttum ama dukana uydum sadece akşam 1.5 lahmacun yedim oda kötü oldu bakalım ilk haftadan dirence sebep olmaz umarım
İyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…