Canan Karatay son konuşmasında sordular oda dedi zararlı zeytini yiyin ,zeytin yağını için ,zeytin yaprağından çay yağın fakat çekirdek çok riskli Allah korusun bağırsakların yani canım iyi düşün karar ver herkesin her yaptığını yapma araştır öyle benden küçük tavsiyeGorumcem dedi ben yiyorum tuvalete çıkarıyor internette arastirdim bazilari senin gibi demiş bazıları çok faydalı demiş bende kararsiz kaldim
Merhaba geçmiş olsun canım benim karatayı tavsiye ederim benimde yumurtalıklar sorunlu idi Allah'ıma şükürler olsun düzeldilerMerhabaaaa bendeee başlıyorum diyrte ve spora. poliskistik over ve guatr rahatsızlığım var. sağlıklı ve fit olmalıyım. 71 kiloyum . 170 boy
Gebe kalamıyorum zayıflamam gerekliymiş kistler içinde. inş başarırırm hedef 62
Hangisi canım link yada kopyala yapıştır yapabilir misin.Merhaba geçmiş olsun canım benim karatayı tavsiye ederim benimde yumurtalıklar sorunlu idi Allah'ıma şükürler olsun düzeldiler
Karatay sağlıklı beslenmesi canım hayatından şekeri -unu -hazır gıdaları çıkar malısınHangisi canım link yada kopyala yapıştır yapabilir misin.
Patates olmamış çünkü glisemik indeksi 95 malesef eve sokulmaması gereken bir gıdaBugunku menum
Kahvalti 11 2 haslama yum.yesillik,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma
15.00 4 adet patates pureli kofte 100 gr kadar yesil uzum
Aksam 1/2 pors mantar sote 1/2 pors bulgur pilavi 2 yk yogurt
2 litre su
45 dk leslie
Afiyet olsun canımBugünkü menu m sabah 1 dilim k.ekmek 1 y.kasigi fındık ezmesi peynir 5 zeytin cekirdegiyle birlikte oda faydaliymis öğlen 2 patlıcan 2 biber kozlenmis 1 bardak ayran ara 1 mandalina 15 adet yer fıstığı akşam 1 lokma tadimlik yani patates Mücveri
Ne güzel kuzum emeklerinin karşılığıEvet bende ilk kez bu kadar yedim canım farkettim ablamda maşallah döktürmüş sağolsun laf soktum şok oldu iyi yaptım biraz üzüldüm ama acımak Yok birde kotonda elbise denedim m beden sadece kalça ve basenlerim çıktı
Inşallah canım benim, sende iyiki varsın. Hep mutlu ol fıstık sen mutlu daha güzelsinYa kızlar bugün kotonda o kadar mutlu oldum ki birde arkadaş toplantısıda iyi geldi ptesi itibaren spor kızlar söz veriyorum yarın arkadaşın Doğum günü partisi var ,ctesi yeğenime İngilizce çalıştırmam Lazım iyiki burası var @ puantiyeli_kelebek allaj razı olsun iyiki açmışsın sanalda olsa ben burada çok rahatlıyorum yanlız günlerimi sizlerle paylaşıyorum belki bir gün tanışırız sizlerle kızlar
Canım benimAfiyet olsun canım
Ne güzel kuzum emeklerinin karşılığı
Inşallah canım benim, sende iyiki varsın. Hep mutlu ol fıstık sen mutlu daha güzelsin
Benim tarzima uygun bir liste afiyet olsun canımBugunku menum
Kahvalti 11 2 haslama yum.yesillik,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma
15.00 4 adet patates pureli kofte 100 gr kadar yesil uzum
Aksam 1/2 pors mantar sote 1/2 pors bulgur pilavi 2 yk yogurt
2 litre su
45 dk leslie
Muhakkak canim dogrusun ama bicok yemek onsuz olmuyo kiPatates olmamış çünkü glisemik indeksi 95 malesef eve sokulmaması gereken bir gıda
Oluyor olmaz mı hiç sık dişini verince ayda bir sefer yersin ben sevmiyor muyum bayılırım ama yemiyorumMuhakkak canim dogrusun ama bicok yemek onsuz olmuyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?