Hosbuldum sedosum uzun oldu gorusemiyoruz nasilsin napiosun ben 84 olmusum ya acil kilo vermem lazm haftaya dugun var aldigim elbisenin icine girememekten korkuyorumTugbiss hosgeldin bende seni merak ediyodum
Hergün menümüzü paylaşıyoruz Can'ım ve birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz birde Çarşamba günleri tartılıyoruzMerhaba tekrardan..
Aranıza katılmak için ne gerekiyor? :) ben de sizlerle motive olmak istiyorum
Bu arada hoşgeldin Can'ımMerhaba tekrardan..
Can'ım sende mi insülin direnci var ne lanet birşey hemen alıyorsun aldığını veremiyorsunHosbuldum sedosum uzun oldu gorusemiyoruz nasilsin napiosun ben 84 olmusum ya acil kilo vermem lazm haftaya dugun var aldigim elbisenin icine girememekten korkuyorum
Cnm o deilde ben pkodan suphelniyorum adetlerim duzensiz cunki bi baska doktora gidicem olmadi seker testide yaptiririm tekrarCan'ım sende mi insülin direnci var ne lanet birşey hemen alıyorsun aldığını veremiyorsun
Hosgeldin canımMerhaba tekrardan..
Sen verirsin balım eminim yeni bi sayfa actik hayirlisyla kilolardan kurtulcaz burayi bırakmaHosbuldum sedosum uzun oldu gorusemiyoruz nasilsin napiosun ben 84 olmusum ya acil kilo vermem lazm haftaya dugun var aldigim elbisenin icine girememekten korkuyorum
Menun cok guzel olabilir canim sonucta cok sekerli değil afiyet olsunMenüm
Sabah
Yulaf kepekli omlet
7 zeytin
Light peynir
Ogle
Yarim tavuk göğsü (haslanmis)
Akşam misafirlikte
4 parça firinda tavuk bana göre birsey olmayinca böyle yedim:)
Diyet dışı tek sekerli Türk kahvesi ev sahibine sade demistim ama tek sekerli yapinca geri ceviremedim
Hem de ne moral bozuklugu... Ben de menumu paylasayim, dun paylasamadim kafam yerinde degildi zaten.Moral bozukluğu var hepimizde ALLAHIM yardımcimiz olsun hepimizin
Menun guzel tatlım afiyet olsunHem de ne moral bozuklugu... Ben de menumu paylasayim, dun paylasamadim kafam yerinde degildi zaten.
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet, 3 kasik lor peyniri, 1 domates-yarim avokado uzerine 1 kasik zeytinyagi, sebze corbasi, sutlu kahve
Aksam: karnibahar kisiri, sebzeli et sote
Yuzmeye de gitmeyi planliyorum vaktim olursa. Bugun de ofise geldim, dun haber izlemekten calisamadigim icin vicdan azabi hissettim...
Evet pkoda kilo aldırıyor ve verirken zorlanıyorsunCnm o deilde ben pkodan suphelniyorum adetlerim duzensiz cunki bi baska doktora gidicem olmadi seker testide yaptiririm tekrar
Afiyet olsun Canımİyi geceler kızlarMenümü yazayım:
Sabah:
Normal kahvaltı
1 tane minik cevizli ekmek
Ara:
3 kayısı
Öğle:
2 tane karnıyarık
1 parça ekmek
1 bardak ayran
Akşam:
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Ara:
1 ince dilim Vienetta dondurma
Su: 3 litre
Spor: Yapıcak keyfim yoktu hiç. O yüzden yapmadım canım istemedi.
Afiyet olsun Can'ımHem de ne moral bozuklugu... Ben de menumu paylasayim, dun paylasamadim kafam yerinde degildi zaten.
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet, 3 kasik lor peyniri, 1 domates-yarim avokado uzerine 1 kasik zeytinyagi, sebze corbasi, sutlu kahve
Aksam: karnibahar kisiri, sebzeli et sote
Yuzmeye de gitmeyi planliyorum vaktim olursa. Bugun de ofise geldim, dun haber izlemekten calisamadigim icin vicdan azabi hissettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?