Niye bu patlama yüzünden mi yoksaGünaydın. whatsap twitter facebook insta vs.
amerika alt yapılı olan sistemler çalışmıyor. apple telefonlarda tt ve turkcel çekmiyor bilginize :)
Diyarbakır'da patlama oldune patlaması onu bilmiyorum :/
Herkese gunaydin benim nettede problem vardi erkenciyiz bugun sabah 6dan beri girmeye calisiyodum mus.hiz arayim dedim ama onada baglanamdim sukur simdi girebildim.Kızlar WhatsApp problemli ya sizin nasıl
yok onla alakalı değil bunlar. çok üzücü...Diyarbakır'da patlama oldu
Anladım canım evet çok üzücüyok onla alakalı değil bunlar. çok üzücü...
Evet yine malesef allah islah etsin ins.Yaralilalarimiza acil sifalar olenlerimize de rahmet diliyorumDiyarbakır'da patlama oldu
Watsap iptal zaten sanırım diğer kızlarda o yüzden aktif değiller hakkımızda hayırlısı olsunHerkese gunaydin benim nettede problem vardi erkenciyiz bugun sabah 6dan beri girmeye calisiyodum mus.hiz arayim dedim ama onada baglanamdim sukur simdi girebildim.
AminnRabbim ülkemizin birliğini bozmasın
Amin inşallahEvet yine malesef allah islah etsin ins.Yaralilalarimiza acil sifalar olenlerimize de rahmet diliyorum
Tamam canım çok sağol hemen yapayımwhatsap düzeldi. kapayın açın kızlar.
Internetten alma firsatin varmi ?dün madam cocodan çay bardağı almıştım bir takım çok hoşuma gitti keşke bir tane daha alsaydım indirimdeydi 8,70 şekli şemali çok hoşuma gitti. çarşıyada çıkamam nasıl alsam diye düşünüyrum
Âmin inşallah canımKizlar buarada herkese hayirli cumalar diliyorum.Kalbinizden gonlunuzden her ne geciyorsa rabbim nasip etsin .
var canımda bardak parası kadar kargo tutuyorInternetten alma firsatin varmi ?
aminnnnKizlar buarada herkese hayirli cumalar diliyorum.Kalbinizden gonlunuzden her ne geciyorsa rabbim nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?