Günaydın canım iyiyiz şükür hakkında hayırlısı olsun bizleri habersiz bırakmaGünaydın kızlar ,
Pekbir keyifsizim. İşle ilgili bir sıkıntı oluştu, bugün 15:00 de bir görüşmem var , bakalım nasıl olacak . Kafamı dağıtmaya çalışıyorum o saate kadar.
Sizler nasılsınız ?
Şükür diyelim canım iş ile ilgili mi hakkında hayırlısı olsunCanım keyifsizim , Hayırlısı diyorum.
Sen nasılsın ?
Şükür diyelim canım iş ile ilgili mi hakkında hayırlısı olsun
Malesef kapitalizm zor bu işler insanlar çok acımasız hayat öyle kimse birbirine acımıyor evet işteyim malesef tadı tuzu yok İşlerin acayip canımı sıktı bu işlerEvet canım öyle.
Sonuçta iş hayatı , herşey olabilir. Ancak insanlar çok acımasız ve malesef etik sınırları aşıyorlar.
Hayırlısı
Sen nerdesin ? İşte mi =
Malesef kapitalizm zor bu işler insanlar çok acımasız hayat öyle kimse birbirine acımıyor evet işteyim malesef tadı tuzu yok İşlerin acayip canımı sıktı bu işler
Çok sağlıklı bir besin lahmacun canım afiyet olsun moralini bozma hasta olursunDün ki menüm pek iyi değil malesef
Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 2 haşlanmış yumurta , 1 dlm ekmek, salata
Akşam : Canım çok sıkılınca hiçbir şey yiyemedim. Evde de eşim moralim yerine gelsin, açta kalma dedi, lahmacun alıp geldi. gece 11:00 de yedim malesef
Sanmıyorum malesef Türkiye böyle olduğu müddetçe işimiz çok zor evet canım carşamba günü 6 TL kapattım dükkanı düşün o kadar grup vardı çok üzücüDaha zor olmalı kendi işini yapmak
Kolay gelsin canım, inşallah kısa sürede açılır işler.
Çok sağlıklı bir besin lahmacun canım afiyet olsun moralini bozma hasta olursun
Sanmıyorum malesef Türkiye böyle olduğu müddetçe işimiz çok zor evet canım carşamba günü 6 TL kapattım dükkanı düşün o kadar grup vardı çok üzücü
Evet artık sadece zorunlu olanları almaya çalışıyorum Allah'dan ailem ve arkadaşlarım var sağolsunlar maddi değilde manevi olarak yanımdalarÜzücü gerçekten , çoğu kişi harcamalarını kısıyor , kısmak zorunda kalıyor.
Zor gerçekten
Kim yaptı canım söyler misin
Ne oldu canım kim o anlat lütfen
Hayirdir ne oldu?
Evet artık sadece zorunlu olanları almaya çalışıyorum Allah'dan ailem ve arkadaşlarım var sağolsunlar maddi değilde manevi olarak yanımdalar
Kesinlikle canım bunada şükür geçecek inşallahÇok doğru diyorsun Allah'tan sevenlerimiz var. Onalr sayesinde zorlukları aşabiliyoruz.
Canım şunu unutma hiçbiriiz başımıza neler geleceğini bilemeyiz bu kişide bizleri yaratının terazisini unutuyor hepimiz bir sınavdan geçiyoruzİşle ilgili kızlar , sorduğunuz için teşekküler.
Malum iş hayatı acımasız, sırf zarar vermek için kişisel sıkıntıları koz olarak kullananlar var. Hayırlsı...
dün madam cocodan çay bardağı almıştım bir takım çok hoşuma gitti keşke bir tane daha alsaydım indirimdeydi 8,70 şekli şemali çok hoşuma gitti. çarşıyada çıkamam nasıl alsam diye düşünüyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?