O dediğinde doğru sende ben gibisin orada almıyorsun sonra pişman oluyorsun keşke alsaydım diye
Anladım canımbişey sorucam mail kutum deli dolu doldu. eposta gelmemesini nasıl sağlarım? adım adım yazabilirmisinz bilen varsa? laptoptan girriyorum.
Evet Malesef bende giremiyorum artık denemiyorumwhatsap gene gitti. :/
Cok guzel masallah diyelim iradene de hayran kaldim .Bugunde yegenimin d.gubu var birde gunduz misafirlige gidecegim kazasiz belasiz atlatirim ins.günaydınnnnnnnnnn
şükür güzel bir uyku çektim dün.
sanırım vucudumdaki ödemmiş kızlar sabah -1300gr çıktım çok mutlu oldum
akşam makarna yapmıştım çocuklara tadına bile bakmadım birde eşimin doğumgünüydü kayınbabam pasta getirmiş bir çatal bile yemedim. niye yemiyosun diye sordular midem ağrıyo dedim öylece atlattım
birde akşam yaruım saat pilates + 100 ip atlama +60 squat+50 mekik yaptım
Anlamadım yazacaktım net gidiyor geliyoranladınsa anlatsana kızz
O da dogru
kendi en son yazdığın mesajdan başla okumaya ben öyle yapıyorum eskiden beri. başka forumlarda en kılayı bu şekilde geliyordu banaKizlar bisey soracagim gulmeyin amaSimdi mesajlari okurken sondan basa mi gidiyosunuz bastan sona mi yani simdi okurken mesaj gozumden kacmasin diye sondan okuyayim diyorum sonra gosterilcek daha cok msj var diyor ona tikladigim zamn nerde oldugumu unutuyorum nasil bi oneriniz var acaba?
O zman gosteeilcek daha mesaj var denilen yere tiklamamaliyim dimikendi en son yazdığın mesajdan başla okumaya ben öyle yapıyorum eskiden beri. başka forumlarda en kılayı bu şekilde geliyordu bana
anladım canım afiyet olsunCok guzel masallah diyelim iradene de hayran kaldim .Bugunde yegenimin d.gubu var birde gunduz misafirlige gidecegim kazasiz belasiz atlatirim ins.
Birde dinku bulgir pilavini zaten 3 kasik yemistim, yemegide oyle canim benim
Ben de sevmem hazir pastayi ben yaptigim zaman evimde yapiyorum hem hafif oluyo hem keseye uygun hemde lezzetli...Yaptigim pastanin maliyeti disarda satilanin 1/4 i kadaranladım canım afiyet olsun
ben hazır pastaları çok sevmiyorum o yüzdende canım çekmedi açıkçası
yok cnm evli değilim hamilelikte aldım
Yaşın kaç canım sonunda internet geldiyok cnm evli değilim hamilelikte aldımşaka tabisi yıllarca öyle boş boş almışım, küçüklüğümden beri biraz vardı son yıllarda hiç ilgilenmedim tak etti yeter dedim. hiçte bomzya niyeyim yok param var harcicak yerim yok. çıtır olcam ben miniler giyicem
27 , 28 olcam azcık kaldıYaşın kaç canım sonunda internet geldi
aynen canım birde hazır krema falanda kullanmam muhallebisini kendim yaparımBen de sevmem hazir pastayi ben yaptigim zaman evimde yapiyorum hem hafif oluyo hem keseye uygun hemde lezzetli...Yaptigim pastanin maliyeti disarda satilanin 1/4 i kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?