Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok guzel masallah diyelim iradene de hayran kaldim .Bugunde yegenimin d.gubu var birde gunduz misafirlige gidecegim kazasiz belasiz atlatirim ins.

Birde dinku bulgir pilavini zaten 3 kasik yemistim, yemegide oyle canim benim

Kizlar bisey soracagim gulmeyin ama Simdi mesajlari okurken sondan basa mi gidiyosunuz bastan sona mi yani simdi okurken mesaj gozumden kacmasin diye sondan okuyayim diyorum sonra gosterilcek daha cok msj var diyor ona tikladigim zamn nerde oldugumu unutuyorum nasil bi oneriniz var acaba?

kendi en son yazdığın mesajdan başla okumaya ben öyle yapıyorum eskiden beri. başka forumlarda en kılayı bu şekilde geliyordu bana

Cok guzel masallah diyelim iradene de hayran kaldim .Bugunde yegenimin d.gubu var birde gunduz misafirlige gidecegim kazasiz belasiz atlatirim ins.

Birde dinku bulgir pilavini zaten 3 kasik yemistim, yemegide oyle canim benim
anladım canım afiyet olsun
ben hazır pastaları çok sevmiyorum o yüzdende canım çekmedi açıkçası

K kecigibi sen 40 gunde vermistin 13 kgyu sanirim tebrik ederim seni buarada evlimisin colukcocuk varmi ? Yani bu kglalri hamilelikte mi aldin evlenince falan merak ettim

anladım canım afiyet olsun
ben hazır pastaları çok sevmiyorum o yüzdende canım çekmedi açıkçası
Ben de sevmem hazir pastayi ben yaptigim zaman evimde yapiyorum hem hafif oluyo hem keseye uygun hemde lezzetli...Yaptigim pastanin maliyeti disarda satilanin 1/4 i kadar

K kecigibi sen 40 gunde vermistin 13 kgyu sanirim tebrik ederim seni buarada evlimisin colukcocuk varmi ? Yani bu kglalri hamilelikte mi aldin evlenince falan merak ettim
yok cnm evli değilim hamilelikte aldım şaka tabisi yıllarca öyle boş boş almışım, küçüklüğümden beri biraz vardı son yıllarda hiç ilgilenmedim tak etti yeter dedim. hiçte bomzya niyeyim yok param var harcicak yerim yok. çıtır olcam ben miniler giyicem

Yaşın kaç canım sonunda internet geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…