Canım şunu unutma hiçbiriiz başımıza neler geleceğini bilemeyiz bu kişide bizleri yaratının terazisini unutuyor hepimiz bir sınavdan geçiyoruz
Şuan sende sınavdasın o kişide bende sınavdayım canımÇok güzel özetlemişsin.
Bu bir sınav ...
Şuan sende sınavdasın o kişide bende sınavdayım canım
Kizlar bisey soracagim gulmeyin amaSimdi mesajlari okurken sondan basa mi gidiyosunuz bastan sona mi yani simdi okurken mesaj gozumden kacmasin diye sondan okuyayim diyorum sonra gosterilcek daha cok msj var diyor ona tikladigim zamn nerde oldugumu unutuyorum nasil bi oneriniz var acaba?
İnşallah canım ya başarı ile atlatırız bu sınavları rabbim isyan ettirmesin bizleriBuna çok inanıyorum.
Her insanın en az büyük bir sınavı oluyor.
İnşallah doğru yoldayızdır, inşalllah bu sınavları başarı ile atlatıyoruzdur.
Insallh o zamnyok cnm evli değilim hamilelikte aldımşaka tabisi yıllarca öyle boş boş almışım, küçüklüğümden beri biraz vardı son yıllarda hiç ilgilenmedim tak etti yeter dedim. hiçte bomzya niyeyim yok param var harcicak yerim yok. çıtır olcam ben miniler giyicem
Hakkinda hsyirlisi olsun canini sıkma pekGünaydın kızlar ,
Pekbir keyifsizim. İşle ilgili bir sıkıntı oluştu, bugün 15:00 de bir görüşmem var , bakalım nasıl olacak . Kafamı dağıtmaya çalışıyorum o saate kadar.
Sizler nasılsınız ?
Dun moralin bozuktuya oda mi isyuzundedi?Birde ne isle mesgulsunuz?Dün ki menüm pek iyi değil malesef
Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 2 haşlanmış yumurta , 1 dlm ekmek, salata
Akşam : Canım çok sıkılınca hiçbir şey yiyemedim. Evde de eşim moralim yerine gelsin, açta kalma dedi, lahmacun alıp geldi. gece 11:00 de yedim malesef
Canim ya sukurki eslerimiz anlayisli allahtan,olsun bugun dikkat ettinmi biseycik olmaz merak etmeDün ki menüm pek iyi değil malesef
Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 2 haşlanmış yumurta , 1 dlm ekmek, salata
Akşam : Canım çok sıkılınca hiçbir şey yiyemedim. Evde de eşim moralim yerine gelsin, açta kalma dedi, lahmacun alıp geldi. gece 11:00 de yedim malesef
Bi ara 4 sene kadar calistim ozel sektorde stresten mideme kramplar giriyordu cok zor gercekten calismak...İşle ilgili kızlar , sorduğunuz için teşekküler.
Malum iş hayatı acımasız, sırf zarar vermek için kişisel sıkıntıları koz olarak kullananlar var. Hayırlsı...
Hakkinda hsyirlisi olsun canini sıkma pekyardimci olabilecegmz bise varmi
Canim ya sukurki eslerimiz anlayisli allahtan,olsun bugun dikkat ettinmi biseycik olmaz merak etme
Bi ara 4 sene kadar calistim ozel sektorde stresten mideme kramplar giriyordu cok zor gercekten calismak...
İnşallah canım, hep birlikte yetmişe gelişimizi kutlarız umarım
Farkeder mi? Akşam liste yazacağım zaten. Bir haftadır burdayım.Az çok biliyorum. Sakıncası mı var kahvaltımı yazmamın anlamadım
ben bugün menümü yazayımda akşam çocuklar makarna istediler menümün dışına çıkmamış olurum yemem
sabah bir haşlanmış yumurta bir bardak süt
öğlen bir kase tarhana çorbası bolll acılı
ara yarım avuç antepfıstığı
akşam bir kase zeytinyağlı pırasa
su evdeki şişemi bitirirsem 2.5 litre olucak
bir haftadır uykusuz ve yorgunum bitmiş tükenmiş hissediyorum kendimi hiç bir iş yapasım yok moralim bozuk suratım asık
Menumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 zeytin
2 kuru kayısı
Ara: sade kahve, kucuk eti cin
Öğle14.00: 2 tabak mısır keşkeği(çok ozlemistim)
Ara 16.00: 1 Türk Kahvesi küçük kurabiye
2 dilim bitter 2 ceviz içi
Aksam 18.30: 3 küçük kornison turşu
1 kase yoğurt
(Öğlen mısır sisirdi akşam acikmamistim)
2.5 litre su bitki çayları
Kahve ve maden suyu
İyi akşamlar kızlar menüm kahvaltıda yeşil mercimekli omlet ,peynir , yerli muz ,zeytin yeşillik öğlen maş fasulyesi salatası içinde közlenmiş biber ,ceviz ve dereotu ( bizim kuru fasulye ve Ayşe kadının asla yerini tutmaz beğenmedim) ,yoğurtlu havuçlu kereviz salatası sarımsaklı bayılırım soğan sarımsak akşam ablamda yedim kuzu ciğer sote ,avuç içi kadar ev yufkası ,patlıcan biber közlemesi ,sarımsaklı yoğurt yarın müşterileri bayıltacam beter olsunlar ,2 tane bol kıymalı siyez Bulgurlu minik lahana sarması ,Türk Kahvesi 2 fincan hem arkadaşda hem ablamda sade ,ablamda minik bitter çikolata soda kapağı kadar %90 bitter
Sağol canım gayet eğlenceli geçti deşarj oldum @puantiyeli_kelebek ,tevafuk55 ve @kulkedisi30 ve Vilma 37 o insana kapak yaptı. Oh rahatladım ya bundan sonra böyle
Biri beni çok üzdü , kızdırdı, hala sakinleşemiyorum
Bazen insanlar ne kadar düşüncesiz oluyor
Bugünkü menu m sabah 1 dilim k.ekmek 1 y.kasigi fındık ezmesi peynir 5 zeytin cekirdegiyle birlikte oda faydaliymis öğlen 2 patlıcan 2 biber kozlenmis 1 bardak ayran ara 1 mandalina 15 adet yer fıstığı akşam 1 lokma tadimlik yani patates Mücveri
Evet bende ilk kez bu kadar yedim canım farkettim ablamda maşallah döktürmüş sağolsun laf soktum şok oldu iyi yaptım biraz üzüldüm ama acımak Yok birde kotonda elbise denedim m beden sadece kalça ve basenlerim çıktı
Merhabaaaa bendeee başlıyorum diyrte ve spora. poliskistik over ve guatr rahatsızlığım var. sağlıklı ve fit olmalıyım. 71 kiloyum . 170 boy
Gebe kalamıyorum zayıflamam gerekliymiş kistler içinde. inş başarırırm hedef 62
Bugunku menum
Kahvalti 11 2 haslama yum.yesillik,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma
15.00 4 adet patates pureli kofte 100 gr kadar yesil uzum
Aksam 1/2 pors mantar sote 1/2 pors bulgur pilavi 2 yk yogurt
2 litre su
45 dk leslie
Ablama laf sokmadım canım o şahısa söyledim bu hayatta hiçbir işe yaramadığını iş hayatında Bile çalışamayacağını söyledim tAbi bu şekilde değilAmin canım inşallah kısa zamanda olacak
Motive olduğun gibi yazabilirsin canım akşam yeniden liste halinde yaz ama
Harikasın bugün Tartıldın mı
Haftasonu güzel bir uyku çek canım dinlenmen lazım bu ruh halinde n kurtulmak için
Öğle yediğin için keşkek fazla olmamış eti cin ordan göz kırpıyor ama :)
Afiyet olsun canım
Ne yaptın canım merak ettim
Bizimle paylaşabilirsin canım biliyorsun değilmi seni dinlemeye hazırız
Afiyet olsun güzel
Ablana niye laf soktun kız:)
Boyuna göre kilon normal canım kistlere yol açacak kilon yok bence
Öğle patates yediğin için akşam bulgur yemeyebilirdin canım
Bizimle paylaşabilirsin canım biliyorsun değilmi seni dinlemeye hazırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?