Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ben baştan sona gidiyorum

Insallh o zamn )

Hakkinda hsyirlisi olsun canini sıkma pek yardimci olabilecegmz bise varmi

Dun moralin bozuktuya oda mi isyuzundedi?Birde ne isle mesgulsunuz?

Canim ya sukurki eslerimiz anlayisli allahtan,olsun bugun dikkat ettinmi biseycik olmaz merak etme

İşle ilgili kızlar , sorduğunuz için teşekküler.
Malum iş hayatı acımasız, sırf zarar vermek için kişisel sıkıntıları koz olarak kullananlar var. Hayırlsı...
Bi ara 4 sene kadar calistim ozel sektorde stresten mideme kramplar giriyordu cok zor gercekten calismak...

İnşallah canım, hep birlikte yetmişe gelişimizi kutlarız umarım

Amin canım inşallah kısa zamanda olacak
Farkeder mi? Akşam liste yazacağım zaten. Bir haftadır burdayım.Az çok biliyorum. Sakıncası mı var kahvaltımı yazmamın anlamadım

Motive olduğun gibi yazabilirsin canım akşam yeniden liste halinde yaz ama

Harikasın bugün Tartıldın mı
bir haftadır uykusuz ve yorgunum bitmiş tükenmiş hissediyorum kendimi hiç bir iş yapasım yok moralim bozuk suratım asık

Haftasonu güzel bir uyku çek canım dinlenmen lazım bu ruh halinde n kurtulmak için

Öğle yediğin için keşkek fazla olmamış eti cin ordan göz kırpıyor ama :)

Afiyet olsun canım
Sağol canım gayet eğlenceli geçti deşarj oldum @puantiyeli_kelebek , tevafuk55 ve @kulkedisi30 ve Vilma 37 o insana kapak yaptı. Oh rahatladım ya bundan sonra böyle

Ne yaptın canım merak ettim
Biri beni çok üzdü , kızdırdı, hala sakinleşemiyorum

Bazen insanlar ne kadar düşüncesiz oluyor

Bizimle paylaşabilirsin canım biliyorsun değilmi seni dinlemeye hazırız

Afiyet olsun güzel

Ablana niye laf soktun kız:)

Boyuna göre kilon normal canım kistlere yol açacak kilon yok bence

Öğle patates yediğin için akşam bulgur yemeyebilirdin canım

Ablama laf sokmadım canım o şahısa söyledim bu hayatta hiçbir işe yaramadığını iş hayatında Bile çalışamayacağını söyledim tAbi bu şekilde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…