Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canımm

Sonuçlar öğleden sonra çıkar herhalde hiç bir sorun çıkmaz inşallah

Tamam biliyorsun ama yakacağı nı buna rağmen kilo vereceğini de biliyorsun dimi adaletsiz dünya

Afiyet olsun canım gayet iyi
Menun iyi canim gecmis olsun ayrica onemli biseyi yok dimi? Arasira hepimize oluyor o durum yarin daha iyi olman dilegi ile..

Yok canım şükür başka bir şey yok sağol iyî dileklerin için

Çok güzel yazmışsın canım burda kimse yanlış anlamaz canım istediğin gibi içinden geçeni yazabilirsin

Evet ödemmiş belliydi zaten canım sevindim adına iradene de maşallah
Rabbim ülkemizin birliğini bozmasın
Amin

Ben son sayfayı ekrana kısayım yapıp ordan devam ediyorum genelde
27 , 28 olcam azcık kaldı

30 olmadan çıtır olacaksın ne güzel

Sağol canım hoşbulduk

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım.

Afiyet olsun kötü değil menü o strese normal
Ablama laf sokmadım canım o şahısa söyledim bu hayatta hiçbir işe yaramadığını iş hayatında Bile çalışamayacağını söyledim tAbi bu şekilde değil

Haaa şimdi anladım iyi yapmışsın geç bile kaldın canım ohh iyi demişsin

@puantiyeli_kelebek " Ben son sayfayı ekrana kısayım yapıp ordan devam ediyorum genelde " demissin ya anlamadim onemli bisey olabilir kacirmayayim burayi

Yaa kusura bakma canım klavyenin azizliğine uğradım her zaman ki gibi
Son kaldığım sayfayı ekrana kısayol olarak ekliyorum üstte seçenek var ordan canım daha sonra bakacağım sıra o sayfadan başlıyorum o yüzden hep geriden geliyorum ama mesaj kaçırmamak için mecburen

Dün akşam uyuyacağım diye yazdım buraya tam kalkıyordum ki oğlum karşıma dikildi uykusunda kusmuş sonra uyanmış gece yarısına kadar kustu kuzum midesini üşütmüş iki gündür yemiyordu anladım zaten bugün de yarım kase çorbay la geçti günü

Çok geçmiş olsun Allah oğluna şifa versin.tez zamanda

Geçmiş olsun canım havalar çok garip sabah buz gibi şimdi de yaz günü gibi sıcak normal hasta olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…