- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
Ya kızlar bugün kotonda o kadar mutlu oldum ki birde arkadaş toplantısıda iyi geldi ptesi itibaren spor kızlar söz veriyorum yarın arkadaşın Doğum günü partisi var ,ctesi yeğenime İngilizce çalıştırmam Lazım iyiki burası var @ puantiyeli_kelebek allaj razı olsun iyiki açmışsın sanalda olsa ben burada çok rahatlıyorum yanlız günlerimi sizlerle paylaşıyorum belki bir gün tanışırız sizlerle kızlar
Canımm
Kızlar ben yarin 1 yıl aradan sonra diyetisyene gidecem sebebim kilomun duraklamasiaynı zamanda yağ oranimi çok.merak ediyorum geçen yıl 13 Kasım da yüzde 36 yağ oranım 27 kilo yagım varmış vucudumda, bakalım yarın ne çıkacak sonuçları sizinlede paylasirim.
Hepinize iyi geceler
Sonuçlar öğleden sonra çıkar herhalde hiç bir sorun çıkmaz inşallah
Menüm
Sabah 1kiymali ekmek çay
11 de 2 dilim kiymali pide kursta ikram ettiler
3 de eltim ekmek yapıyordu patatesli ve peynirliden yarım yarım yedim 1 börek
Ama miktarları az tutmaya çalıştım
9 da 2 minik muz
Tamamen karbon biliyorum
Tamam biliyorsun ama yakacağı nı buna rağmen kilo vereceğini de biliyorsun dimi adaletsiz dünya
Herkese iyi geceler. Anca fırsat bulup yazabiliyorum menümü
Sabah: menemen,5 zeytin yarım kk peynir, salatalık, maydonoz, bir avuç kadar çiğ badem.
Akşam: Bir küçük kase köfteli yoğurtlu çorba, 3 kaşık haşlama kuşbaşı et. 2 kaşık barbunya, bir tane salatalık turşusu, salata.
1 litre tarçınlı limonlu su+ 2 litre su
300 ip Atlama+ temizlik + akşam yemeğine misafir
yazcam tabi bunlar da spor değil mi
Afiyet olsun canım gayet iyi
Menun iyi canim gecmis olsun ayrica onemli biseyi yok dimi? Arasira hepimize oluyor o durum yarin daha iyi olman dilegi ile..
Yok canım şükür başka bir şey yok sağol iyî dileklerin için
Buarada 2 gundur eski fotolarima bakiyorum resmen evrim gecirmisim 55 -60 kglu halimden eser yok simdi meger ne kadar salmisim ben oyle kendimi neden hic dikkat etmemisim bu zmana kadar bilmiyorum.Hemde esimle beraber baktik o bile sasirdi nasil boyle degistigime ..Ama artik yeter dedim ve soz verdim insallah en gec nisan- mayis ayina kadar Allahin izniyle 60 kgya dusecegim dedim.Binevi iddaya bile girdik sayilir bakalim elmi yaman ben mi yaman...Azmin elinden hicbirsey kurtulamaz degilmi yeterki isteyelim kadinin isteyipte yapamadigi hicbirsey yok bence.Gerekli olan irade bu da zaten bizim fitratimizda var.Yilda yedigine ictigine dikkat edip 50 -60 kg veren var .Bizim neyimiz eksik biz niye bu yuku tasiyoruz ki her gittigimiz yere ..Zaten nereye gitsek kiminle karsilassak ya kg vermissin ya kg almisin diy nca giymek istedigimiz kiyafet varken zayiflara herseyi yakistirip imrene imrene bakmak niye? yasimizi yasitinda yasamak varken neden tasiyalim bu kglalari ?Kg verdikce mutlu olacagiz daha zinde olacagiz.Ben kendi adima konusayim ozellikle aksam yemeginden sonra bisey yemedigimde hem kendimi psikolojik olarak iyi hissediyorum hemde sabaha gr vermis olarak kalkiyorum.Burda cok basari hikayesi okudum hepsi demeyeyim ama cogu tek prensibe dayali AZ YEMEK COK HAREKET yapmamiz gerekn sadece bu nasil bugune kadar cok yiyip az hareket ederk aldiysak bunca kgyu yam tersini yaptigimizda tikir tikir gidecek yeterki pes etmeyelim amaaan yedim nasil olsa diyip yemeyelim.Bugun kizima puding yaptim mesela normalde ben bi 2 kaseyi yiyen ben kasik bile almadim.Insallah hep boyle iradeli olurum.Yanlis anlasilmasin bu sozlerim aslinda bana ogutmu veriyor bu kiz bize diye dusunmeyin icimden geldi sadece paylasmak istedim.
Insallah hepimiz istedigimiz kglalara dusup basari hilayemizi paylasiriz
Çok güzel yazmışsın canım burda kimse yanlış anlamaz canım istediğin gibi içinden geçeni yazabilirsin
günaydınnnnnnnnnn
şükür güzel bir uyku çektim dün.
sanırım vucudumdaki ödemmiş kızlar sabah -1300gr çıktım çok mutlu oldum
akşam makarna yapmıştım çocuklara tadına bile bakmadım birde eşimin doğumgünüydü kayınbabam pasta getirmiş bir çatal bile yemedim. niye yemiyosun diye sordular midem ağrıyo dedim öylece atlattım
birde akşam yaruım saat pilates + 100 ip atlama +60 squat+50 mekik yaptım
Evet ödemmiş belliydi zaten canım sevindim adına iradene de maşallah
AminRabbim ülkemizin birliğini bozmasın
Kizlar bisey soracagim gulmeyin amaSimdi mesajlari okurken sondan basa mi gidiyosunuz bastan sona mi yani simdi okurken mesaj gozumden kacmasin diye sondan okuyayim diyorum sonra gosterilcek daha cok msj var diyor ona tikladigim zamn nerde oldugumu unutuyorum nasil bi oneriniz var acaba?
Ben son sayfayı ekrana kısayım yapıp ordan devam ediyorum genelde
27 , 28 olcam azcık kaldı
30 olmadan çıtır olacaksın ne güzel
Sağol canım hoşbulduk
Günaydın kızlar ,
Pekbir keyifsizim. İşle ilgili bir sıkıntı oluştu, bugün 15:00 de bir görüşmem var , bakalım nasıl olacak . Kafamı dağıtmaya çalışıyorum o saate kadar.
Sizler nasılsınız ?
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım.
Dün ki menüm pek iyi değil malesef
Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, yeşillik
Öğle: 2 haşlanmış yumurta , 1 dlm ekmek, salata
Akşam : Canım çok sıkılınca hiçbir şey yiyemedim. Evde de eşim moralim yerine gelsin, açta kalma dedi, lahmacun alıp geldi. gece 11:00 de yedim malesef
Afiyet olsun kötü değil menü o strese normal
Ablama laf sokmadım canım o şahısa söyledim bu hayatta hiçbir işe yaramadığını iş hayatında Bile çalışamayacağını söyledim tAbi bu şekilde değil
Haaa şimdi anladım