Pilav dışında güzel canım afiyet olsunKızlar akşama Doğum günü partisi var menüm belli yazıyorum kahvaltım klasik Karatay kahvaltısı öğleyin kıymalı kapuska akşam arkadaşım sağolsun kurufasulye yapıcam dedi birde bulgur pilavı ondan 2-4 kaşık yerim yanında salata
Aksama lahmacun ve sultan lokumu yaptım annemlere goturcemnasıl tutucam kendimi
Canım lahmacun yiyebilirsinAksama lahmacun ve sultan lokumu yaptım annemlere goturcemnasıl tutucam kendimi
Canım sonuç nasıl iyi mi kötü müİyi haftalar kızlar,
Sağlıklı beslenelim , bol hareket edelim.
Aksama lahmacun ve sultan lokumu yaptım annemlere goturcemnasıl tutucam kendimi
Sevindim canım en azından diğerleri iyiymiş f vitamini içinde tedavi uygular.. Yağ oranın nasıldı peki diyet listesi verdi mi?Bugün nette ve whatsappta problem vardı kızlar bir türlü giremedim.
Tahlil sonuclarim çıktı bütün degerlerim iyiymiş
Sadece d Vit im düşükmüş baya. 16- 25 aralığında olması gerekirken benimki 5 misühüü...
Bugün hep disardaydim hala da disardayim 1.5 saate evimdeyim inşallah
menumu vereyim
Sabah: 2 kuru kayısı 2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t buğday ekmek
Öğle : 1 tane Browni intense(diyetisyen öncesi yedim ve vedalaştım kendisiyle)
Aksam 16.45: 1 porsiyon iskender ve ayran
Ara olarak Türk Kahvesi 1 dlm bitter bitki çayları 2.5 litre su
11.000 adım yürüyüş
Takılacak bir kilon yok ondan olmasın o miniciksin zaten deli etme beniiiiSanırım ben @tevaffuk dediği gibi iş stresinden artık takmıyorum kilo olayına
Kızlar akşama Doğum günü partisi var menüm belli yazıyorum kahvaltım klasik Karatay kahvaltısı öğleyin kıymalı kapuska akşam arkadaşım sağolsun kurufasulye yapıcam dedi birde bulgur pilavı ondan 2-4 kaşık yerim yanında salata
Bugünkü menumsabah kuru patlıcan biber haşlayıp yağ soğan Salça da kavurup yedim 1 tabak peynir az bişey Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek ara yok akşam 2 çeyrek lahmacun yarım dilim sultan lokumu roka ve salata yarın ful salata yicem karbon hiç yemiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?