- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
İYİ akşamlar ben iki gündür bayağ yoğunum canlar uğrayamadım anca okudum yazılanları
Sabah 10:30 bir tere yağında yumurta iki dilim peynir domates biber közü
12:30 annemle lahana sardık çiğ severim içini biraz yedim
15:00 üç lahana sarması bir kase tarhana biraz kabak tatlısı
Akşam 19:00 bir kase tarhana iki üç çatal sırın
Lokum yiyince moralim bozuldu .bide aksamlari yemek yemiyorum kaç gündür bugün yiyince kötü hissettimMenü kötü değil ki canım bu kadar üzülmene gerek yok
Beyenip Beyenip kaçıyor
canım o zaman kaç kiloydun ? Bende dün diyetisyene gittim ölçüm yapmak için 100de 40 yağ oranım vucudumdaki yağda 29 kiloKızlar ben yarin 1 yıl aradan sonra diyetisyene gidecem sebebim kilomun duraklamasiaynı zamanda yağ oranimi çok.merak ediyorum geçen yıl 13 Kasım da yüzde 36 yağ oranım 27 kilo yagım varmış vucudumda, bakalım yarın ne çıkacak sonuçları sizinlede paylasirim.
Hepinize iyi geceler
Bravo sana fıstık sen bize bakma sakin yeme duraklama yasamani istemem.afiyet olsunMenü gelsin
Sabah
Kabaklı omlet
Yoğurt
Lor peyniri
Öğle
Sebzeli kıymalı börek (dukan usulü)
Ayran
Ara
Hindi füme ile cips
Yoğurt dip sos
Akşam
1 tabak bamya
2 lt su
Tatlı krizinden ölüyorum kızlar ama dayanıyorum
Verdi kuzum çok güzel haberlerim var birazdan anlatacam az sonraaaaaSevindim canım en azından diğerleri iyiymiş f vitamini içinde tedavi uygular.. Yağ oranın nasıldı peki diyet listesi verdi mi?
Benimde dün gece reklamlarda gördüm baktım bugunde öğle yemeği kaynayacak onun yerine yedim kalorisi 150 kaloriymisSabah iyi şu ve spor süper gerisi biliyorsun zaten Brown intense nin muhabbeti ablamla döndü bugün krizdeyim ağlayacağım şimdi
Sana önemli haberlerim var ama insanları dinlemelisin artık canımAnnem bugün bana bakıyo diyo hiç diyette gibi gorunmuyor vucudun masallahin var hala dedidiyet yaptığına eminmisin diyo
Sırın diyolar burada yufka ekmeği yuvarlar yuvarlak doğrarlar üzeine sarımsaklı yoğurt ve tereyağıİki üç çatal olan ne anlayamadım afiyet olsun
Bak canım sana hep diyorum sağlıklı diyet yapmalisin. Ben senin kahvaltilarinda düzenli yumurta göremiyorum mesela. Verdiğin kilo şu ve kas kaybı olduğu müddetçe yani yağdan gitmeyince kilo vermiş gorunmezsin. Kalıcı olarak vermiş olmazsın. Biber kavurma sabah yenecek bir öğün değil mesela protein yemelisin özellikle sabahları. Akşam yemeklerin yok ve vücudun direnişe geçer gelen her şeyi depolar. Metobolizman yavaşlar maalesef. Bunlar benim uyguladığım test ettiğim şeyler.Annem bugün bana bakıyo diyo hiç diyette gibi gorunmuyor vucudun masallahin var hala dedidiyet yaptığına eminmisin diyo
Merhaba.. Yazınızı okuyunca ilgimi cekti sorayim dedim. Ozel bi diyetisyene mi gidiyosunuz yoksa devlettekiler boyle ayrintili bakıyo mu? Bir de nasil bi diyet uyguladınız da bu kadar yagdan gittiCanlarim 1 yıl önce Kasım ayında diyetisyene gitmiştim ve 75 kilo gelmiştim. Ondan sonra dikkat etmedim ve Şubat ayına kadar 77 kilo oldum. Neyse uzatmayayim
O zaman ki yağ oranım %36.3
Yağ ağırlığım 27 kiloymus
Aradan 1 yıl geçti ve ben diyetisyene gittim şok oldu çok zayiflamissin dedi aslında 10 kilo verdim 77 kilo halime göre ama ona gittiğim zamana göre 8 kilo gitmiş.
Bu sekiz kilonun tamamı yağdan gitmiş
Bugünkü yağ oranı %29
Vucudumdaki yağ 19.6 kilo
Normal Aralık zaten 12.6 ve 23.3
Kilom 67 çıktı
Nasıl verdiğimi sordu genelde uzun süre gelmeyenlerin alarak geldiklerini söyledi.
Bende mayıstan beri aşağı yukarı aynı kilolarda olduğumu söyledim. Doktor da bana tamamen vücudu sasirtmalik bir protein listesi verdi ekmek yok meyve yok
Salata ve bol.protein var. Bu şekilde vücut şaşıracak ve 2 kilo vermeni bekliyorum dedi yarından itibaren başlıyorum
Yok özele gittim ama ben zaten kiloyu kendi başıma verdim. Diyetisyene sadece yağ oranımi merak ettiğim ve duraklamadan yildugim için gittim.Merhaba.. Yazınızı okuyunca ilgimi cekti sorayim dedim. Ozel bi diyetisyene mi gidiyosunuz yoksa devlettekiler boyle ayrintili bakıyo mu? Bir de nasil bi diyet uyguladınız da bu kadar yagdan gitti
Merak ettim canım nekiSana önemli haberlerim var ama insanları dinlemelisin artık canım
Kahvaltı kisminda haklısın canım ama akşam yemeği kısmını vucudumda denedigim için biliyorumki akşam yemeği bende kilo yapıyor malesefBak canım sana hep diyorum sağlıklı diyet yapmalisin. Ben senin kahvaltilarinda düzenli yumurta göremiyorum mesela. Verdiğin kilo şu ve kas kaybı olduğu müddetçe yani yağdan gitmeyince kilo vermiş gorunmezsin. Kalıcı olarak vermiş olmazsın. Biber kavurma sabah yenecek bir öğün değil mesela protein yemelisin özellikle sabahları. Akşam yemeklerin yok ve vücudun direnişe geçer gelen her şeyi depolar. Metobolizman yavaşlar maalesef. Bunlar benim uyguladığım test ettiğim şeyler.bu kadar canım eğer düzenli beslenmek istersen sana örnek bir menü veririm ama uygulama sözü verirsen diğer türlü olmaz
Vücudunun dengesini bozmussun canım akşam yemeye yemeye vücudun akşam yemek görünce aaa o da ne dur ben şunu depolayayim diyor o yüzden. Bilmem anlatabildim mi veririm tabi ama iki hafta uygulamani istiyorum firesizKahvaltı kisminda haklısın canım ama akşam yemeği kısmını vucudumda denedigim için biliyorumki akşam yemeği bende kilo yapıyor malesefbünyem çok yavaş veriyor ne etcem bilmiyom metobolizma yaşım da 29 çıktı zaten örnek bi menu verirsen sevinirim belki uygun dur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?