Insallah veririz cnm eSen verirsin balım eminim yeni bi sayfa actik hayirlisyla kilolardan kurtulcaz burayi bırakma
Bu arada hoşgeldin Can'ım
Hosgeldin canımMiyav_su anlatmış yaptiklarimizi
Katılmak istersen bana ozelden kilo yas Boy hedef bilgilerini yazar mısın not alayim
Hergün menümüzü paylaşıyoruz Can'ım ve birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz birde Çarşamba günleri tartılıyoruz
Hadi bakalım hayırlı olsunHaydi bismillah:)
Bugünkü menüm dışarıdayım diye muallakta, bugün dikkat etmeye çalışacağım yarın diyet öenüsüyle aranızdayım inş:)
Bakalim hayirlisi cnm bi ogreneyimde duruma gore hareket ederimEvet pkoda kilo aldırıyor ve verirken zorlanıyorsun
canım domates sote nasıl oluyor?Bugün ki menüm kahvaltıda peynir,domates,1 cay bardağı kuruyemiş ,yeşillik şekersiz çay akşam davete gitmiyoruz ortalık karışık akşama acılı tarhana çorbası domates sote afiyet olsun
canım hoş geldinMerhaba tekrardan..
Aranıza katılmak için ne gerekiyor? :) ben de sizlerle motive olmak istiyorum
ben de test yaptıracağım ama çıkmasından korkuyorum.belirtileri sadece bunlar mı canım? ben kolay veriyorum zor değil ama verdiğimi hemen alıyorum ben de.şimdi bıraksam anında 80 olurumCan'ım sende mi insülin direnci var ne lanet birşey hemen alıyorsun aldığını veremiyorsun
canım bu arada ben de yazmıştım ama geldi değil mi sana mesaj,hangi kafama göre katılmıştım yaHosgeldin canımMiyav_su anlatmış yaptiklarimizi
Katılmak istersen bana ozelden kilo yas Boy hedef bilgilerini yazar mısın not alayim
canım sen de dün benim gibi çok az yemişsin,iştah bırakmadılar kiKahvaltimda
Canim istemedi
Peynir
1 dilim ekmek yedim
Öğlen
Meyve salatasi (yarim muz yarim armut 2 kayisi)
Aksam
Fırında patates (5 adet)
1 bardak ayran
30 dk yürüyüş
canım çok güzel ama bunların mevsimi değil ki2 limon 2 portakal 1 mandalinadan sekersiz limoata yaptim cokta guzel oldu 3 litre cikti
canım hoş geldin
arkadaşlar açıklamıştır zaten,bol bol aktif ol grupta
ben de test yaptıracağım ama çıkmasından korkuyorum.belirtileri sadece bunlar mı canım? ben kolay veriyorum zor değil ama verdiğimi hemen alıyorum ben de.şimdi bıraksam anında 80 olurum
canım bu arada ben de yazmıştım ama geldi değil mi sana mesaj,hangi kafama göre katılmıştım yaMiyav_su var diye
Bi iki kendini bilmez yüzünden ban yedim ama iyiyim 2gecedir uykusuzumS Sargoz kisa bir sure hesabin pasif kaldi dimi kuzumhosgeldin kuzum
Miyav_su Allah yardimcin olsun canim. Düzelecek inşallah kendini uzme kuzum.
kremsokola yurtdisinda olanlar ulke olaylarina cok duyarlı sende ordan yiprandin kuzum geçmiş olarak kalacak kotu emellere kurban gitmeyecek bu ulke Allahin izniyle
canım o kadar yememişsin yine de hatta gayet iyi bence menün.porsiyonların küçük,az az sık sık:)Dün banlanmistim dünkü listem (stresli yken cok yiyorum malesef)
Sabah saat 10:30
4 kaşık musli
1bardak süt
11:10 ara öğün
5 ceviz 5 fındık
13:00
1kepce patlıcan yemeği
1dilim tam bugday ekmeği
15:00 ara öğün
1 bardak tarçınlı süt
Bir avuç siyah üzüm ve leblebi
17:00
200 gr tuzsuz haşlanmış mısır
Aksam 18:30
2dilim kavun
Aksam saat 22:00 de Nescafe
Yatmadan önce tarçınlı süt
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?