Hiç de öyle değilim dün m beden elbise giydim kocaman kalçam var Yasemin yalçının gülizar tiplemesi vardı onun gibiTakılacak bir kilon yok ondan olmasın o miniciksin zaten deli etme beniiii
Aslında haşlayıp kavurmadan yoğurtlayıp yesen canım kuru patlıcan biberi daha sağlıklı lahmacun iyide sultan lokumu olmamışBugünkü menumsabah kuru patlıcan biber haşlayıp yağ soğan Salça da kavurup yedim 1 tabak peynir az bişey Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek ara yok akşam 2 çeyrek lahmacun yarım dilim sultan lokumu roka ve salata yarın ful salata yicem karbon hiç yemiyecem
Eki Görüntüle 1907446
Hiç de öyle değilim dün m beden elbise giydim kocaman kalçam var Yasemin yalçının gülizar tiplemesi vardı onun gibi
Canım kaç gün akşam yemeği yemeyeceksin söyler misinLokum yiyince moralim bozuldu .bide aksamlari yemek yemiyorum kaç gündür bugün yiyince kötü hissettim
Çok az yağ ile kavuruyorum canım evet lokum olmadı çok pismanim bi daha yemiyecemAslında haşlayıp kavurmadan yoğurtlayıp yesen canım kuru patlıcan biberi daha sağlıklı lahmacun iyide sultan lokumu olmamış
Arkadaş da idim ara sıra sizlere baktım sizlerlersiz duramıyorumBeyenip Beyenip kaçıyorne işler karistiriyorsa
Sporun eksik sana bunu defalarca dedimAnnem bugün bana bakıyo diyo hiç diyette gibi gorunmuyor vucudun masallahin var hala dedidiyet yaptığına eminmisin diyo
Zayiflayana kadarCanım kaç gün akşam yemeği yemeyeceksin söyler misin
Al işte benim sana dediklerimi demiş bunları duymak için mi gittin diyetisyenecanım o zaman kaç kiloydun ? Bende dün diyetisyene gittim ölçüm yapmak için 100de 40 yağ oranım vucudumdaki yağda 29 kiloyağdan kilo vermek için spor yapmalısın dedi ilerde şeker ve kalp ve damar hastalığı çıkacak sende eğer zayiflamazsan dedi
Düzgün kahvaltı düzgün menü ve sporZayiflayana kadardiyeceksinki zayifladiktan sonra geri akşam yiceksin yine kilo alırsın peki ne yapiyim bu şekilde hiç gitmiyor kilolar
Beni dinlersen olur karşında bir örneğim benZayiflamam için o kadar çok nedenim varkiama bi türlü basaramiyorum
Evet hem bilgilenmek amaçlı hemde bigün zayiflarsam yagdanmi Kastanmi gitmiş anlamak icinAl işte benim sana dediklerimi demiş bunları duymak için mi gittin diyetisyene
Bi kac ay sonra ben de sizin gibi konusabilirim inşallah yaa. Cok özeniyorum basaran kadinlara. Saglikli ve düZenli beslenmeye gayret ediyorum. Insallah olacak :)Düzgün kahvaltı düzgün menü ve sporBen dev gibi bir kadındım gördün beni şimdi nasılsım
Canlarim 1 yıl önce Kasım ayında diyetisyene gitmiştim ve 75 kilo gelmiştim. Ondan sonra dikkat etmedim ve Şubat ayına kadar 77 kilo oldum. Neyse uzatmayayim
O zaman ki yağ oranım %36.3
Yağ ağırlığım 27 kiloymus
Aradan 1 yıl geçti ve ben diyetisyene gittim şok oldu çok zayiflamissin dedi aslında 10 kilo verdim 77 kilo halime göre ama ona gittiğim zamana göre 8 kilo gitmiş.
Bu sekiz kilonun tamamı yağdan gitmiş
Bugünkü yağ oranı %29
Vucudumdaki yağ 19.6 kilo
Normal Aralık zaten 12.6 ve 23.3
Kilom 67 çıktı
Nasıl verdiğimi sordu genelde uzun süre gelmeyenlerin alarak geldiklerini söyledi.
Bende mayıstan beri aşağı yukarı aynı kilolarda olduğumu söyledim. Doktor da bana tamamen vücudu sasirtmalik bir protein listesi verdi ekmek yok meyve yok
Salata ve bol.protein var. Bu şekilde vücut şaşıracak ve 2 kilo vermeni bekliyorum dedi yarından itibaren başlıyorum
Bak canım sana hep diyorum sağlıklı diyet yapmalisin. Ben senin kahvaltilarinda düzenli yumurta göremiyorum mesela. Verdiğin kilo şu ve kas kaybı olduğu müddetçe yani yağdan gitmeyince kilo vermiş gorunmezsin. Kalıcı olarak vermiş olmazsın. Biber kavurma sabah yenecek bir öğün değil mesela protein yemelisin özellikle sabahları. Akşam yemeklerin yok ve vücudun direnişe geçer gelen her şeyi depolar. Metobolizman yavaşlar maalesef. Bunlar benim uyguladığım test ettiğim şeyler.bu kadar canım eğer düzenli beslenmek istersen sana örnek bir menü veririm ama uygulama sözü verirsen diğer türlü olmaz
Sen 62 kilosu n bide beni düşün 70 kiloBi kac ay sonra ben de sizin gibi konusabilirim inşallah yaa. Cok özeniyorum basaran kadinlara. Saglikli ve düZenli beslenmeye gayret ediyorum. Insallah olacak :)
Ayy kiiimm beeeennSen 62 kilosu n bide beni düşün 70 kilo
39 yağ oranim var dedin canım duraklamada değilsin. Geçen yılki bana bu kiloları verilen listeyi verecem ama zaten menulerimde de yeni listeyi göreceksinGeçen yılki listeyimi canım ?eğer oysa rica etsem bence şimdiki yeni listeyi ver
Masallh cok guzel gercekten 10 kgnun 8 i yag ne demek super bence daha da iyi olacak insallh.Canlarim 1 yıl önce Kasım ayında diyetisyene gitmiştim ve 75 kilo gelmiştim. Ondan sonra dikkat etmedim ve Şubat ayına kadar 77 kilo oldum. Neyse uzatmayayim
O zaman ki yağ oranım %36.3
Yağ ağırlığım 27 kiloymus
Aradan 1 yıl geçti ve ben diyetisyene gittim şok oldu çok zayiflamissin dedi aslında 10 kilo verdim 77 kilo halime göre ama ona gittiğim zamana göre 8 kilo gitmiş.
Bu sekiz kilonun tamamı yağdan gitmiş
Bugünkü yağ oranı %29
Vucudumdaki yağ 19.6 kilo
Normal Aralık zaten 12.6 ve 23.3
Kilom 67 çıktı
Nasıl verdiğimi sordu genelde uzun süre gelmeyenlerin alarak geldiklerini söyledi.
Bende mayıstan beri aşağı yukarı aynı kilolarda olduğumu söyledim. Doktor da bana tamamen vücudu sasirtmalik bir protein listesi verdi ekmek yok meyve yok
Salata ve bol.protein var. Bu şekilde vücut şaşıracak ve 2 kilo vermeni bekliyorum dedi yarından itibaren başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?