- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Ay ne bilim biraz önce biri geldi 62yim dedi yanlış kalmış aklımda kusura bakmaAyy kiiimm beeeenn
OkudumMenümu okumadinmiyarım lokum gumlettim
Hayalimdeki kiloAy ne bilim biraz önce biri geldi 62yim dedi yanlış kalmış aklımda kusura bakma
İnşallah neden olmasın istersen yaparsınBi kac ay sonra ben de sizin gibi konusabilirim inşallah yaa. Cok özeniyorum basaran kadinlara. Saglikli ve düZenli beslenmeye gayret ediyorum. Insallah olacak :)
Yok canım sabahki kahvaltida öyle doydumki aksama kadar acikmadim pisligine yedim resmenOkudumaç kaldın akşama kadar kahvaltı Yok tabi hemen tatlı ile bastırmak istedi vücudun
Kesin kararliyim bu defa. Dogru yoldayim gibi hissediyorum :)İnşallah neden olmasın istersen yaparsın
Benim önümde kocaman çikolatalı pasta yedilerYok canım sabahki kahvaltida öyle doydumki aksama kadar acikmadim pisligine yedim resmen
Kesin kararliyim bu defa. Dogru yoldayim gibi hissediyorum :)
Yok canım sabahki kahvaltida öyle doydumki aksama kadar acikmadim pisligine yedim resmen
Iyi geceler canmKızlar ben yatıyorumiyi geceler
Canim 10 kilo varken korkuma gitmemistim :)) teşekkür ederim daha yolumuz varMasallh cok guzel gercekten 10 kgnun 8 i yag ne demek super bence daha da iyi olacak insallh.
Basaricaz canim hemen pes etme sakin yarin yepyeni birgun olucak bugunu unut anlastik mi?Zayiflamam için o kadar çok nedenim varkiama bi türlü basaramiyorum
İnşallah canım beraber buraya başarı hikâyemiz i yazcaz bu sefer zaten kolay kolay pes etmiyecemBasaricaz canim hemen pes etme sakin yarin yepyeni birgun olucak bugunu unut anlastik mi?
İnşallah canım beraber buraya başarı hikâyemiz i yazcaz bu sefer zaten kolay kolay pes etmiyecemBasaricaz canim hemen pes etme sakin yarin yepyeni birgun olucak bugunu unut anlastik mi?
Evet canim bencede menun cok kotu degil yapma boyle..Bugünkü menumsabah kuru patlıcan biber haşlayıp yağ soğan Salça da kavurup yedim 1 tabak peynir az bişey Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek ara yok akşam 2 çeyrek lahmacun yarım dilim sultan lokumu roka ve salata yarın ful salata yicem karbon hiç yemiyecem
İnşallah canım beraber buraya başarı hikâyemiz i yazcaz bu sefer zaten kolay kolay pes etmiyecem
Menun guzel afiyet olsun canimİYİ akşamlar ben iki gündür bayağ yoğunum canlar uğrayamadım anca okudum yazılanları
Sabah 10:30 bir tere yağında yumurta iki dilim peynir domates biber közü
12:30 annemle lahana sardık çiğ severim içini biraz yedim
15:00 üç lahana sarması bir kase tarhana biraz kabak tatlısı
Akşam 19:00 bir kase tarhana iki üç çatal sırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?