Burdayiz canimZuzu başkanım @puantiyeli_kelebek im ben full motive buradayım poncikler korksun bizdenzuzularrrr ses verin @PammukPrensess Mislisse @papatya1994
Bu hafta güzel kilo vereceksin gibime geliyorBurdayiz canim)
Ay insallah ya hepimiz veririzBu hafta güzel kilo vereceksin gibime geliyor
Guzel menu sadece aksam yemegi saati gec olmus ama tok yatiyosundurIyi geceler kızlar menum sabah 10 da 1 dilim ekmek biraz sucuk içi 2 çatal Kızartma peynir zeytin
4 de fırında kozlenmis 1 patates 1 dilim ekmek biraz peynir (teyzemin yanına gittim hazır sobada kozlenmis kan sıcak sıcak yedim )
Aksam 9 da 3 pilav et sote 2 bardak ayran 1 dilim ekmek
Bugün baya yürüyüş yaptım 5904 adım oldu akşam ki ekmek olmasa güzel menu idi ama çok acıktım doymayinca ekmek ekledim
Super menu afiyet olsunHerkese iyi geceler. Biliyorum ben çok geç yazıyorum menülerimi. Ama oğlum ve eşimi uyutmadan alamıyorum telefonu elime.Genel olarak güzel bir gündü.
Sabah: 2haşlanmış yumurta,bir kk beyaz peynir,3 zeytin,4 ceviz,turp,maydonoz,salatalık
Akşam: Yarım kase köfteli çorba,2 kaşık haşlanmış et,3 kaşık yoğurt,salatalık ve acı biber turşusu.
2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su.
200 ip atlama,20 mekik
Malesef canım bugün doğru düzgün uyumadım uykum bölük pörçükMiyav_su cozz3bildin mi canım kapı neden kapalı olabilir. Ben bazen çok dalginnken unutabiluyorum belki sende de öyle olmuştur.
İçinin ezilmesi normal akşam yememişsinSuper menu afiyet olsun
Bizim hayalini kurduğumuz @puantiyeli_kelebekIyi geceler kızlar menum sabah 10 da 1 dilim ekmek biraz sucuk içi 2 çatal Kızartma peynir zeytin
4 de fırında kozlenmis 1 patates 1 dilim ekmek biraz peynir (teyzemin yanına gittim hazır sobada kozlenmis kan sıcak sıcak yedim )
Bugün baya yürüyüş yaptım 5904 adım oldu akşam ki ekmek olmasa güzel menu idi ama çok acıktım doymayinca ekmek ekledim
Ay çok korkuttum yaZuzu başkanım @puantiyeli_kelebek im ben full motive buradayım poncikler korksun bizdenzuzularrrr ses verin @PammukPrensess Mislisse @papatya1994
Afiyet olsun canım güzel menu. Menü saatlerini de bugünkü menune ekleyiver özellikle akşamHerkese iyi geceler. Biliyorum ben çok geç yazıyorum menülerimi. Ama oğlum ve eşimi uyutmadan alamıyorum telefonu elime.Genel olarak güzel bir gündü.
Sabah: 2haşlanmış yumurta,bir kk beyaz peynir,3 zeytin,4 ceviz,turp,maydonoz,salatalık
Akşam: Yarım kase köfteli çorba,2 kaşık haşlanmış et,3 kaşık yoğurt,salatalık ve acı biber turşusu.
2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su.
200 ip atlama,20 mekik
Kuzum ya akşam ki ekmek olmamis bol salaltada olsaydı kesin doyardin afiyet olsunIyi geceler kızlar menum sabah 10 da 1 dilim ekmek biraz sucuk içi 2 çatal Kızartma peynir zeytin
Az az olmuş tutmussun kendini afiyet olsunMenumu paylasayim
Kahvalti
2 haslama yum, kk peynir 2 adet galeta 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma 1 yerli muz
Ogle
1 dilm borek 2 kase salata
Aksam 1/2 dlm pasta 2 adet kurabiye ;(
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kurum
2 litre su
45 dk leslie yapildi
2 toplanti vardi anca bukadar dayanabildim malesef ;(
Hadi yaaMalesef canım bugün doğru düzgün uyumadım uykum bölük pörçükgözlerim ağrıyor
günaydınlar herkese :) cumartesi çalışmak nedir ya
dün işte belimi incittim, bütün gün ağrıdı spora gittim biraz ısındım geçti şaka gibi. gitmemeyi düşünüyordum. iyiki gitmişim çünkü 700 kalori yaktım valla. gitsin kilolar gelsin miniler ciciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?