Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese iyi geceler. Biliyorum ben çok geç yazıyorum menülerimi. Ama oğlum ve eşimi uyutmadan alamıyorum telefonu elime.Genel olarak güzel bir gündü.

Sabah: 2haşlanmış yumurta,bir kk beyaz peynir,3 zeytin,4 ceviz,turp,maydonoz,salatalık

Akşam: Yarım kase köfteli çorba,2 kaşık haşlanmış et,3 kaşık yoğurt,salatalık ve acı biber turşusu.

2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su.
200 ip atlama,20 mekik

Iyi geceler kızlar menum sabah 10 da 1 dilim ekmek biraz sucuk içi 2 çatal Kızartma peynir zeytin
4 de fırında kozlenmis 1 patates 1 dilim ekmek biraz peynir (teyzemin yanına gittim hazır sobada kozlenmis kan sıcak sıcak yedim )
Aksam 9 da 3 pilav et sote 2 bardak ayran 1 dilim ekmek
Bugün baya yürüyüş yaptım 5904 adım oldu akşam ki ekmek olmasa güzel menu idi ama çok acıktım doymayinca ekmek ekledim

Guzel menu sadece aksam yemegi saati gec olmus ama tok yatiyosundur benm icim cok ezildi ;((

Super menu afiyet olsun

Menumu paylasayim
Kahvalti
2 haslama yum, kk peynir 2 adet galeta 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay

Ara 1 elma 1 yerli muz

Ogle

1 dilm borek 2 kase salata

Aksam 1/2 dlm pasta 2 adet kurabiye ;(

Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kurum

2 litre su

45 dk leslie yapildi

2 toplanti vardi anca bukadar dayanabildim malesef ;(

Bizim hayalini kurduğumuz @puantiyeli_kelebek didemdefne yemiş

Afiyet olsun canım güzel menu. Menü saatlerini de bugünkü menune ekleyiver özellikle akşam
Kuzum ya akşam ki ekmek olmamis bol salaltada olsaydı kesin doyardin afiyet olsun
Az az olmuş tutmussun kendini afiyet olsun
Malesef canım bugün doğru düzgün uyumadım uykum bölük pörçük gözlerim ağrıyor
Hadi yaa canım dediğim gibi belki fark etmemissindir. Ben dalginlikla neler neler yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…