- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Ayy sevindim o zaman dogru yoldayim :) ben de gecen sene dukan yaptim 2 ayda 10 kilo verdim hic bisey yemiyodum cok sıkıcıydı. Sonra oldugu gibi geri aldim. Simdi aynen senin gibi basladim spor da yapiyorum gun icinde. Insallah guzel sonuclar alirim ben de :) cevabin icin de ayrica tesekkurler canimYok özele gittim ama ben zaten kiloyu kendi başıma verdim. Diyetisyene sadece yağ oranımi merak ettiğim ve duraklamadan yildugim için gittim.
Özel bir diyet uygulamadim canım evde ne pisiyirsa onu yedim ama 3 öğün ve 3 ara şeklinde beslendim. Kahvaltıda 2 dilimë kadar tam tahlili ekmek yedim bazen yemedim. Öğlen pilav yiyordum eğer alternatifim yoksa ama 3 kaşık kadar yemeklerden 1 tabak yiyordum yoğurt ayran kesin oluyordu. Akşamları da daha sade 1 kepçe çorba yanına ne yemek pistiyse 4 5 kaşık kadar ondan yedim bol salata ve yoğurtla. Aralarda da sağlıklı şeyler yedim Türk Kahvesi veya sade kremasiz şekersiz Nescafe içtim metoyu hızlandırıyor. Yeşil çay içtim. Aralarda kuru kayısı bitter çikolata veya meyve veya süt yiyordum.
TM canım uygulayacamVücudunun dengesini bozmussun canım akşam yemeye yemeye vücudun akşam yemek görünce aaa o da ne dur ben şunu depolayayim diyor o yüzden. Bilmem anlatabildim mi veririm tabi ama iki hafta uygulamani istiyorum firesiz
bunun adına ben sağlıklı beslenme diyorum kahve ve yeşil çay sihirli içecek. Şunu da söyliyim akşam yemeklerin 7 den önce olsun canım. Rica ederimAyy sevindim o zaman dogru yoldayim :) ben de gecen sene dukan yaptim 2 ayda 10 kilo verdim hic bisey yemiyodum cok sıkıcıydı. Sonra oldugu gibi geri aldim. Simdi aynen senin gibi basladim spor da yapiyorum gun icinde. Insallah guzel sonuclar alirim ben de :) cevabin icin de ayrica tesekkurler canim
Canım arkadaşda idim yeni eve geldim yatağa yattım biraz korktum
Niye canım ne oldukiCanım arkadaşda idim yeni eve geldim yatağa yattım biraz korktum
Afiyet olsun canım üzülme bu hafta çok koşuşturmalı geçti günlerinBugün hep disardaydim hala da disardayim 1.5 saate evimdeyim inşallah
menumu vereyim
Sabah: 2 kuru kayısı 2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t buğday ekmek
Öğle : 1 tane Browni intense(diyetisyen öncesi yedim ve vedalaştım kendisiyle)
Aksam 16.45: 1 porsiyon iskender ve ayran
Ara olarak Türk Kahvesi 1 dlm bitter bitki çayları 2.5 litre su
11.000 adım yürüyüş
Hadi ya kendi kendine falan kapanmiyomu hiç heryer i kontrol ettinmi kapı pencerede zorlanma varmiSabah giderken yatak odası kapısı açık bırakmıştım eve geldim kapı kapalı ona biraz aklım takıldı
Ben bugün eve gelen bir tabak dolusu kemal paşa tatlısın dayanıyorsam tatlı krizine rağmen sende öyle tutacaksın canım
Hayır Yok canım eşyalar yerli yerinde garipHadi ya kendi kendine falan kapanmiyomu hiç heryer i kontrol ettinmi kapı pencerede zorlanma varmi
bunun adına ben sağlıklı beslenme diyorum kahve ve yeşil çay sihirli içecek. Şunu da söyliyim akşam yemeklerin 7 den önce olsun canım. Rica ederim
Canim ne demek
ben de katılabilir miyim sizeSenle beraber uygulayinca ikimiz içinde daha güzel olur bence birbirimizi motive ederiz2 hafta sonunda kaç kilo verdik onu hesaplariz kilo verirsem sürekli yaparim
Afiyet olsun canım kuru incir ye kahve ile kesilir tebrik ederim dayanmışsınMenü gelsin
Sabah
Kabaklı omlet
Yoğurt
Lor peyniri
Öğle
Sebzeli kıymalı börek (dukan usulü)
Ayran
Ara
Hindi füme ile cips
Yoğurt dip sos
Akşam
1 tabak bamya
2 lt su
Tatlı krizinden ölüyorum kızlar ama dayanıyorum
Bence sorun olmaz listeyi paylassinben de katılabilir miyim size
Tamam canım ama ben sana bugünkü listeyi değil önce ilk listemi verecemListenin tamamini instagramdanda çekip atabilirsin tevafuk
Geçen yılki listeyimi canım ?eğer oysa rica etsem bence şimdiki yeni listeyi verTamam canım ama ben sana bugünkü listeyi değil önce ilk listemi verecemonu iki hafta uyguladıktan sonra verme durumuna göre tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?