Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ye kuzum tabi caninin istediği şifa olsun

Benim o işte canım haftalık malesef 2 ay her hafta Sonra 2 haftada bir sonra ayda 1 sefer bu eksiklik kilo vermeyede engel merak etme patır patır vereceksin kiloyu
Biliyor musun katın bölgesi yaglanmanin nedeni de oymuş benim 19 kilo vucudumdaki yağın 10.5 kilosu karın bölgesinde görünüyor

Listede yerimiz yok malesef canım sana başarılar diliyorum
Sabah giderken yatak odası kapısı açık bırakmıştım eve geldim kapı kapalı ona biraz aklım takıldı

Kuzum kendi kendine olmuştur inşallah ama temkinli olmakta fayda var apartman girişinde kamera falan var mı

ben de katılabilir miyim size

Sohbetlere katılabilirsin canım
Afiyet olsun canım kuru incir ye kahve ile kesilir tebrik ederim dayanmışsın

Kuru incir bende yasak canım
Eki Görüntüle 1907446
Hiç de öyle değilim dün m beden elbise giydim kocaman kalçam var Yasemin yalçının gülizar tiplemesi vardı onun gibi

Görünen köy kılavuz istemez canım gerçekten kilolu değilsin biraz daha verirsen kendini iyi hissedeceksin

Zuzu başkanım @puantiyeli_kelebek im ben full motive buradayım poncikler korksun bizden zuzularrrr ses verin @PammukPrensess @Mislisse papatya1994

Maşallah full motive gördüm seni diyetisyene gitmen azim getirdi iyi ki gitmişsin bence de artık korksunlar ponçikler :)
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim

Günaydın canım

Hiç sorma hala kahvaltı yapmadım bunu duymak beni acıktırdı:))

Kolay gelsin belin için geçmiş olsun canım spor iyi gelmiş ne güzel terledikten sonra üşütmemeye dikkat et
Günaydın fistiklarrrr, haftasonu kacamaklarimizin olmayacağı musmutlu günler dilerim

Günaydın canım
Umarım başta @puantiyeli_kelebek olmak üzere bütün zuzulara artı olarak geri döner amin diyelim ponçikler

Tövbe tövbe dikkat et beddua geri döner ponçikler hanım :))
@puantiyeli_kelebek sabah namazına müteakiben bisiklet e binmiş yaaaa

Ay daha neler kayınpederim evi basar ne oluyor diye heralde
Evet canım başka planlarımda var ama sır söylemem

Öyle mi diyorsun miyav hanım öyle olsun
Biliyor musun katın bölgesi yaglanmanin nedeni de oymuş benim 19 kilo vucudumdaki yağın 10.5 kilosu karın bölgesinde görünüyor

Benim karın bölgemde kaç kilo var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…