Ye kuzum tabi caninin istediği şifa olsunZamanla normal et ister canım inşallah et yenmez mi şifa orucundan sonra vegan beslenme diyorlar hiç benim tarzım değil doğrusubenim de sabah sabah canım böbrek çekti akşama dolap dan çıkarayım da yarına yerim
Canım benim ki senden düşük dvit damla her sabah zeytinyağına iki çay kaşığı birde haftada bir gün dvit enjektörMiyav_su canım sen d Vit için ne kullanıyorsun. Senin sonucun kaçtı
Birde d Vit ampul varmış ayda bir kullaniyormussunCanım benim ki senden düşük dvit damla her sabah zeytinyağına iki çay kaşığı birde haftada bir gün dvit enjektör
Umarım başta @puantiyeli_kelebek olmak üzere bütün zuzulara artı olarak geri döner amin diyelim ponçikler
Spora gideceksin değil miSizden korkarmıyım ben ptesi görün beni
Benim o işte canım haftalık malesef 2 ay her hafta Sonra 2 haftada bir sonra ayda 1 sefer bu eksiklik kilo vermeyede engel merak etme patır patır vereceksin kiloyuBirde d Vit ampul varmış ayda bir kullaniyormussun
Benim o işte canım haftalık malesef 2 ay her hafta Sonra 2 haftada bir sonra ayda 1 sefer bu eksiklik kilo vermeyede engel merak etme patır patır vereceksin kiloyuBirde d Vit ampul varmış ayda bir kullaniyormussun
Evet canım başka planlarımda var ama sır söylememSpora gideceksin değil mi
Biliyor musun katın bölgesi yaglanmanin nedeni de oymuşBenim o işte canım haftalık malesef 2 ay her hafta Sonra 2 haftada bir sonra ayda 1 sefer bu eksiklik kilo vermeyede engel merak etme patır patır vereceksin kiloyu
Yiyeceğim rahmetli Erol taş gibiYe kuzum tabi caninin istediği şifa olsun
Bana söyle nolur noluuurrrrEvet canım başka planlarımda var ama sır söylemem
Bilmiyordum benim alt karnım kaldı sinir oluyorum onaBiliyor musun katın bölgesi yaglanmanin nedeni de oymuşbenim 19 kilo vucudumdaki yağın 10.5 kilosu karın bölgesinde görünüyor
Gider kuzum ebru Şallı nın özellikle alt karın egzersizleri var onlar baya yakıyor ama sen abartiyirsun kuzum azıcık bir şey kalmışBilmiyordum benim alt karnım kaldı sinir oluyorum ona
Bende katılmak istiyorum ama 62 kiloyumsezaryenle doğum yaptım 55 kilo olmak istiyorum. Diyete başlıyorum on gün diyet sonra kendimi kaybediyorum desteğe ihtiyacım var. Kilo verenleri duydukça tekrar hevesleniyorum. Gün içinde sürekli hareketli bi insanım çünkü oğlum çok yaramaz :) koşturuyorum sürekli. Ama bu hareketlilik yetmiyor tabi çünkü yoruldukça yemek yemek istiyorum. Bilmiyorum ne yapacam
Sabah giderken yatak odası kapısı açık bırakmıştım eve geldim kapı kapalı ona biraz aklım takıldı
ben de katılabilir miyim size
Afiyet olsun canım kuru incir ye kahve ile kesilir tebrik ederim dayanmışsın
Eki Görüntüle 1907446
Hiç de öyle değilim dün m beden elbise giydim kocaman kalçam var Yasemin yalçının gülizar tiplemesi vardı onun gibi
Zuzu başkanım @puantiyeli_kelebek im ben full motive buradayım poncikler korksun bizdenzuzularrrr ses verin @PammukPrensess @Mislisse papatya1994
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
günaydınlar herkese :) cumartesi çalışmak nedir ya
dün işte belimi incittim, bütün gün ağrıdı spora gittim biraz ısındım geçti şaka gibi. gitmemeyi düşünüyordum. iyiki gitmişim çünkü 700 kalori yaktım valla. gitsin kilolar gelsin miniler ciciler
Günaydın fistiklarrrr, haftasonu kacamaklarimizin olmayacağı musmutlu günler dilerim
Umarım başta @puantiyeli_kelebek olmak üzere bütün zuzulara artı olarak geri döner amin diyelim ponçikler
@puantiyeli_kelebek sabah namazına müteakiben bisiklet e binmiş yaaaa
Evet canım başka planlarımda var ama sır söylemem
Biliyor musun katın bölgesi yaglanmanin nedeni de oymuşbenim 19 kilo vucudumdaki yağın 10.5 kilosu karın bölgesinde görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?