İnşallah canımGünaydın mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta sonu diliyorum herkese
Tünaydın canımGunaydin herkese musmustlu hafta sonlari diliyorum
Yaglarin oran olarak nerede oldugu da gorunmuyormu ?Gerci mesela bende basen fazla vucuduma gore cok orantisiz degil ama yinede oran olarak bilinmesi ilk defa duydumBiliyor musun katın bölgesi yaglanmanin nedeni de oymuşbenim 19 kilo vucudumdaki yağın 10.5 kilosu karın bölgesinde görünüyor
O halinle spor yapmissin iste azim buna derim bengünaydınlar herkese :) cumartesi çalışmak nedir ya
dün işte belimi incittim, bütün gün ağrıdı spora gittim biraz ısındım geçti şaka gibi. gitmemeyi düşünüyordum. iyiki gitmişim çünkü 700 kalori yaktım valla. gitsin kilolar gelsin miniler ciciler
Bende uyuyamadim gece 3 te yat sabah 6 da kalk sonra bidaha yat cok duzensizim bende ;(Malesef canım bugün doğru düzgün uyumadım uykum bölük pörçükgözlerim ağrıyor
Bende öyleyim malesef bitki çayıda çok içemiyorum tansiyonum düşük dibe vuruyor o zamandaBende uyuyamadim gece 3 te yat sabah 6 da kalk sonra bidaha yat cok duzensizim bende ;(
Çocuklar için derin dondurucuya köfte yapıp koyacam canım onun hazırlıklarıKızlar çok mu yoğunsunuz
Canim diyetisyen kilonun olduğu bir fiş gibi bir şey veriyirya onda yazıyor tek tek. Kol bacak gövde diyeYaglarin oran olarak nerede oldugu da gorunmuyormu ?Gerci mesela bende basen fazla vucuduma gore cok orantisiz degil ama yinede oran olarak bilinmesi ilk defa duydum
Evet misafiri m varKızlar çok mu yoğunsunuz
Kolay gelsin canımÇocuklar için derin dondurucuya köfte yapıp koyacam canım onun hazırlıkları
Kolay gelsin canımEvet misafiri m variki eltim bendeler
Anladim canim sagolCanim diyetisyen kilonun olduğu bir fiş gibi bir şey veriyirya onda yazıyor tek tek. Kol bacak gövde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?