Günaydın canım inşallahGünaydın fistiklarrrr, haftasonu kacamaklarimizin olmayacağı musmutlu günler dilerim
Nasılsın fıstık actinmi dükkanı.Günaydın canım inşallah
Açtım canım şükür beyaz Ruslar vardı Allah bereket versin birşeyler olduNasılsın fıstık actinmi dükkanı.
Hadi bakalım çok şükür canım. Bende kahvaltı yapıyorumAçtım canım şükür beyaz Ruslar vardı Allah bereket versin birşeyler oldu
Kork bizden ni ha haAy çok korkuttum yabak sana titriyoruz
Oh afiyet olsun canımHadi bakalım çok şükür canım. Bende kahvaltı yapıyorum
Kim ben miKork bizden ni ha ha
Ne güzel afiyet olsunEşim haftasonu evde malum onun için kahvaltilarim 11 gibi olur kızlar
Daha iyiler canım önden onlar kahvaltı yaptırdım ilaçlarını verdim yumurta yedilerOh afiyet olsun canımpaşa nasıl minnak miyavsu et mi yiyor
Umarım başta @puantiyeli_kelebek olmak üzere bütün zuzulara artı olarak geri döner amin diyelim ponçiklerHerkese bol eksili kilo vermeli bi haftasonu diliyorum
Bak yaaaUmarım başta @puantiyeli_kelebek olmak üzere bütün zuzulara artı olarak geri döner amin diyelim ponçikler
tekstilcimisinAçtım canım şükür beyaz Ruslar vardı Allah bereket versin birşeyler oldu
Zamanla normal et ister canım inşallah et yenmez mi şifa orucundan sonra vegan beslenme diyorlar hiç benim tarzım değil doğrusuDaha iyiler canım önden onlar kahvaltı yaptırdım ilaçlarını verdim yumurta yedilerminnak miyav_su eti köfte halini daha çok seviyor
Yok canım keşke tekstilci olsaymışım turizmciyimtekstilcimisin
Deme şu enişteye ulaşmam lazım ama nasıl@puantiyeli_kelebek sabah namazına müteakiben bisiklet e binmiş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?