Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kismet degilmis demekki baska sefere artik

Bende kitapları görünce kendimi bile unutuyorum o derece önce koklarim aldigim kitabı
Gelmezsen küserim dedi çünkü son 3 yıldır bazı nedenlerden dolayı onun Doğum gününe gitmiyordum şuan büyüdü malesef katılmamı çok istiyor
Yegenler çok değer veriyor teyzeye halaya benim de yegenim geldi bugün kalmak istedi hala babama söyle dedi ama abim pek kuralcidir izin vermedi iyi olur kuzum yegenin sanırım gordugumse çok tatlı zaten nice yaşları olsun

Sofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 1 has yumurta, 2 kk peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara: sütlü kahve ve 10 badem
Öğle 13.00: küçük tabak göğüs haşlama
Domates salatalık biraz turp
1 kase yoğurt

Ara: Türk Kahvesi yeşil çay 1 ceviz
5 fındık 1 k kayısı
Aksam 19.00: 5 köfte, bol bol salata
Küçük kase yoğurt
Ara: kahve içerim bitki çayı
Tarçınlı süt ve 2 ceviz içi
2.5 litre su
(Aksam menüsünde eşim ve kızım lavas arası pat Kızartma köfte durüm şeklinde yediler ama ben yemedim heheh aferin bana )

Sağol canım evet yeğenler çok farklı kız yeğenim inşallah ctesi akşam olursa pazar diğer erkek yeğenimle İstanbul'da olmayı düşünüyorum çünkü o Canan karatayı arkadaşım sanıyor Zaten tombiş gösterecem Canan Karataya kızsın ona ekmek yemesin

bende çok severim yufka arası köfte patates severim oh afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım.
Bugün ki menüm kahvaltı klasik Karatay öğleyen çiğ ceviz akşam mercimek çorbası fırında kaşarlı karnıbahar yoğurt
Az kalorili harika bir gün olmuş. Afiyet olsun canım.

Slm kızlar çokkk yorgunum bugün iki defa çarşı yaptım kışlık alışverişler market alışverişi bitti çok şükür menüme gelelim

Sabah 11 civarı
Ton balıklı omlet
Peynir

Akşam 19 civarı
Tavuk
Dukan krep
Biber turşusu
Yogurt

Ara
Yağ hakkımı kullanmak için 7 zeytin yedim mecburen
Bugün saf protein günüydü
Spor olarak 6000 küsür adım
2.5 lt su

Çocuklar için derin dondurucuya köfte yapıp koyacam canım onun hazırlıkları
Bende bugün dondurucu için poğaça falan yapayım dedim ama şuan kolumu kaldıracak halim yok afiyetle yesin kuzular kendine de ekmeksiz yapsaydın

Gelmezsen küserim dedi çünkü son 3 yıldır bazı nedenlerden dolayı onun Doğum gününe gitmiyordum şuan büyüdü malesef katılmamı çok istiyor

Sende doğum gününde kafa dağıtırsın canım öğün sinemaya gitmeye fırsat bulursan oda süperr olur

Afiyet olsun güzel protein günü olmuş.

Yazıkkkkk ona kıyamammmm

Güzel afiyet olsun
Bugün ki menüm kahvaltı klasik Karatay öğleyen çiğ ceviz akşam mercimek çorbası fırında kaşarlı karnıbahar yoğurt

Harikasın canım
Herkese iyi geceler ben yatıyorum yarın yoğun bir gün beni bekliyor

İyi geceler canım

M
Menu guzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…