Bende ablamdayim kizlar coluk cocuk yemek falan isteKızlar çok mu yoğunsunuz
Kismet degilmis demekki baska sefere artikBende pazar günü için İstanbul'a gitmeyi düşünüyordum günü birlik kitap fuarı için Canan Karatay ve Ümit Aktaş söyleşi günü varmış 13 kasım malesef gidemiyorum çünkü yeğenim Doğum günü var ya ay ne güzel stres atıcaktım ben kitapları çok severim
Bende kitapları görünce kendimi bile unutuyorum o derece önce koklarim aldigim kitabıBende pazar günü için İstanbul'a gitmeyi düşünüyordum günü birlik kitap fuarı için Canan Karatay ve Ümit Aktaş söyleşi günü varmış 13 kasım malesef gidemiyorum çünkü yeğenim Doğum günü var ya ay ne güzel stres atıcaktım ben kitapları çok severim
Yegenler çok değer veriyor teyzeye halaya benim de yegenim geldi bugün kalmak istedi hala babama söyle dedi ama abim pek kuralcidir izin vermediGelmezsen küserim dedi çünkü son 3 yıldır bazı nedenlerden dolayı onun Doğum gününe gitmiyordum şuan büyüdü malesef katılmamı çok istiyor
Sağol canım evet yeğenler çok farklı kız yeğenim inşallah ctesi akşam olursa pazar diğer erkek yeğenimle İstanbul'da olmayı düşünüyorum çünkü o Canan karatayı arkadaşım sanıyorBende kitapları görünce kendimi bile unutuyorum o derece önce koklarim aldigim kitabı
Yegenler çok değer veriyor teyzeye halaya benim de yegenim geldi bugün kalmak istedi hala babama söyle dedi ama abim pek kuralcidir izin vermediiyi olur kuzum yegenin sanırım gordugumse çok tatlı zaten nice yaşları olsun
bende çok severim yufka arası köfte patates severim oh afiyet olsun canımSofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 1 has yumurta, 2 kk peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara: sütlü kahve ve 10 badem
Öğle 13.00: küçük tabak göğüs haşlama
Domates salatalık biraz turp
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi yeşil çay 1 ceviz
5 fındık 1 k kayısı
Aksam 19.00: 5 köfte, bol bol salata
Küçük kase yoğurt
Ara: kahve içerim bitki çayı
Tarçınlı süt ve 2 ceviz içi
2.5 litre su
(Aksam menüsünde eşim ve kızım lavas arası pat Kızartma köfte durüm şeklinde yediler ama ben yemedim heheh aferin bana)
Ben öyle yemedim kiiiibende çok severim yufka arası köfte patates severim oh afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımBugünkü menu m sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta (misafir gelcek ti ayak üstu yemek zorunda kaldim) öğle 5 kaşık nohutlu tavuklu bulgur pilavı yanına bol roka turp turşu pirpirim cacigi akşam 1 adet karniyarik ve ayran
Dün olsaydim bir lavas kesin yemistim :)))Biliyorum ben kendi adıma konuştum
Afiyet olsun canım.Bugünkü menu m sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta (misafir gelcek ti ayak üstu yemek zorunda kaldim) öğle 5 kaşık nohutlu tavuklu bulgur pilavı yanına bol roka turp turşu pirpirim cacigi akşam 1 adet karniyarik ve ayran
Az kalorili harika bir gün olmuş. Afiyet olsun canım.Bugün ki menüm kahvaltı klasik Karatay öğleyen çiğ ceviz akşam mercimek çorbası fırında kaşarlı karnıbahar yoğurt
Bende bugün dondurucu için poğaça falan yapayım dedim ama şuan kolumu kaldıracak halim yokÇocuklar için derin dondurucuya köfte yapıp koyacam canım onun hazırlıkları
Gelmezsen küserim dedi çünkü son 3 yıldır bazı nedenlerden dolayı onun Doğum gününe gitmiyordum şuan büyüdü malesef katılmamı çok istiyor
Sofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
1 kase yoğurt
5 fındık 1 k kayısı
Küçük kase yoğurt
2.5 litre su
(Aksam menüsünde eşim ve kızım lavas arası pat Kızartma köfte durüm şeklinde yediler ama ben yemedim heheh aferin bana)
Sağol canım evet yeğenler çok farklı kız yeğenim inşallah ctesi akşam olursa pazar diğer erkek yeğenimle İstanbul'da olmayı düşünüyorum çünkü o Canan karatayı arkadaşım sanıyorZaten tombiş gösterecem Canan Karataya kızsın ona ekmek yemesin
Bugünkü menu m sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta (misafir gelcek ti ayak üstu yemek zorunda kaldim) öğle 5 kaşık nohutlu tavuklu bulgur pilavı yanına bol roka turp turşu pirpirim cacigi akşam 1 adet karniyarik ve ayran
Bugün ki menüm kahvaltı klasik Karatay öğleyen çiğ ceviz akşam mercimek çorbası fırında kaşarlı karnıbahar yoğurt
Herkese iyi gecelerben yatıyorum yarın yoğun bir gün beni bekliyor
Menu guzel afiyet olsunSofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
1 kase yoğurt
5 fındık 1 k kayısı
Küçük kase yoğurt
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?