Cansın sen boşuna Kaptan-ı Derya seçmedik seniBu arada zuzular titreseniz iyi olur gumbur gümbür geliyorum. harika bir hafta bizi bekliyor ponciklerim
Sevsinler sizin takımıBu artık takım meselesidir canım
Günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar
Geçmiş olsun canım harikasın az kaldı merak etme bol bol adaçayı ıhlamur içDün çarşıya çıktım çok güzel kabanlar denedim 38 cuk oturdu çok sevindim ama kararsız bi insan olduğum için alamadım 1 hafta 10 güne kadar eşim gelecek o gelince alacağım
Sonunda 38 olabildim şu 4 kiloyu da bi atsam 38 bedenin içinde dans bile ederim
Bu arada çok kötü gribim dün hastaneye de gittim iğne yaptılar ama bugun yine ayniyim küçük kızım da aynı ona da ilaç verdiler boğazın çok kötü yanıyor belki tekrar giderim iac yazmadilar
Canim ablamdayim onun ev de bekar evi yok ki öyle şeyler kahvaltı yapınca belki yine giderim hastaneyeGeçmiş olsun canım harikasın az kaldı merak etme bol bol adaçayı ıhlamur iç
Anladım canım sende öyle yap kardeşin götürsün çocuklarını sende hastaneye git ilerletmedenCanim ablamdayim onun ev de bekar evi yok ki öyle şeyler kahvaltı yapınca belki yine giderim hastaneye
Aslında şirinler Müzikali vardı kızları oraya goturecektim ama hiç halim yok belki teyzesiyle onları gonderip erkek kardeşimle bende hastaneye giderim
Sağlıklı ,mutlu nice güzel yıllara canım ailenleBugün benim doğum günüm kızlar hastalıkla hiç çekilmiyor
Nice yıllara canım benim kizimla aynı burcsunBugün benim doğum günüm kızlar hastalıkla hiç çekilmiyor
Sağlıklı ,mutlu nice güzel yıllara canım ailenle
Teşekkür ederim canımNice yıllara canım benim kizimla aynı burcsun
Saol canım tamam dikkat ederim sıvı tüketmeyedidemdefne geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüketmeye çalış.
Simdiden boyle deme daha bugunle beraber koskoca 3 gun var lutfenİyi geceler kızlar bu haftayı ben saymıyorum hiç iyi geçmiyor kaç gündür annemdeydim fazla fazla yedim pazartesi eşimle beraber güzel bir diyet listesi hazırlayacam çarşamba kesin artıyım çok özür dilerim zuzularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?