Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Masallah cok guzel bu hafta yine 3 e yakin gider senden

İİyi akşamlar kızlar yine her zamanki gibi evde çok işim vardi. sabah kahvaltıdan sonra lahana sardım sonra temizlik çamaşır ve utu derken akşam oldu. menülerimı yazip kaçıyorum pazartesi görüşürüz
DÜN sabah sucuklu yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin bir bardak vişne suyu
Öğlen bir kase yoğurtlu fellah köftesi
AKSAM yarım kase patlican yemeği arkadasa inmistim bir fincan menengic kahvesi az şekerli sütlü bir mandalina yarım muz
Su 2 litre
Bugün
SABAH iki dilim ekmek sucuklu yumurta peynir zeytin iki lokma kaymak ve bal
Öğlen bir avuç kuruyemis bir mandalina yarım muz
Aksam 5 lahana sarması
SU 2 litre

tevafuk55 canım bende akşama kadar dışarıdaydım çocuklar açıktı pide aldım onlara kıymalı bayılırım yemeğe soğuk havada hele.. benim de açlıktan gözüm karardı asansör inip çıkarken düşmemek için kendimi zor tuttum ona rağmen eve kadar dayandım aferin bize

Kizlar bugunku menum

Kahvalti
Menemen kk peynir 2 dlm tb ekmek 1 tatli kasigi recel 1 kupa az sekerli cay

Ara 1 elma 1 mandalina

Aksam 5-6 tane lahana sarma 1/2 kase merc.corba 2 yk yogurt

Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kuru yiyecegim

2 litre su tamamlanacak

45 dk leslie yapildi

Gercekten aferin

İyi gerçekten afiyet olsun

Harikasın afiyet olsun

Özrün kabul edilmedi canım yarından itibaren 3 günün var artı olsa bile atıyorsun tamam kilo verme ama bize artıda getirme canım lütfen

Bende bugün dondurucu için poğaça falan yapayım dedim ama şuan kolumu kaldıracak halim yok afiyetle yesin kuzular kendine de ekmeksiz yapsaydın
Aynen öyle yaptım canım
Bu aksam 5 sarma ile nasıl doydun canım yanında salata yoğurt yeseydin harika olurdu. Ben lahana sarmasini çok severim 5 tanede asla duramam. Tebrikler afiyet olsun
Irade bu işte sakin bozma canım bu kilolar gi de çek
Çok güzel afiyet olsun.
Canim kalan 3 günde bile toparlayabilirsin gerçekten Simdiden kabulleneme durumu sakin

Menü güzel yürüyüş Zaten süper harikasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…