Afiyet olsun gayet guzelBugünkü menu m sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta (misafir gelcek ti ayak üstu yemek zorunda kaldim) öğle 5 kaşık nohutlu tavuklu bulgur pilavı yanına bol roka turp turşu pirpirim cacigi akşam 1 adet karniyarik ve ayran
Super menu afiyet olsunBugün ki menüm kahvaltı klasik Karatay öğleyen çiğ ceviz akşam mercimek çorbası fırında kaşarlı karnıbahar yoğurt
Masallah cok guzel bu hafta yine 3 e yakin gider sendenSlm kızlar çokkk yorgunum bugün iki defa çarşı yaptım kışlık alışverişler market alışverişi bitti çok şükür menüme gelelim
Sabah 11 civarı
Ton balıklı omlet
Peynir
Akşam 19 civarı
Tavuk
Dukan krep
Biber turşusu
Yogurt
Ara
Yağ hakkımı kullanmak için 7 zeytin yedim mecburen
Bugün saf protein günüydü
Spor olarak 6000 küsür adım
2.5 lt su
Gercekten aferintevafuk55 canım bende akşama kadar dışarıdaydım çocuklar açıktı pide aldım onlara kıymalı bayılırım yemeğe soğuk havada hele.. benim de açlıktan gözüm karardı asansör inip çıkarken düşmemek için kendimi zor tuttum ona rağmen eve kadar dayandım aferin bize
Masallah cok guzel bu hafta yine 3 e yakin gider senden
İİyi akşamlar kızlar yine her zamanki gibi evde çok işim vardi. sabah kahvaltıdan sonra lahana sardım sonra temizlik çamaşır ve utu derken akşam oldu. menülerimı yazip kaçıyorum pazartesi görüşürüz
DÜN sabah sucuklu yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin bir bardak vişne suyu
Öğlen bir kase yoğurtlu fellah köftesi
AKSAM yarım kase patlican yemeği arkadasa inmistim bir fincan menengic kahvesi az şekerli sütlü bir mandalina yarım muz
Su 2 litre
Bugün
SABAH iki dilim ekmek sucuklu yumurta peynir zeytin iki lokma kaymak ve bal
Öğlen bir avuç kuruyemis bir mandalina yarım muz
Aksam 5 lahana sarması
SU 2 litre
Kizlar bugunku menum
Kahvalti
Menemen kk peynir 2 dlm tb ekmek 1 tatli kasigi recel 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma 1 mandalina
Aksam 5-6 tane lahana sarma 1/2 kase merc.corba 2 yk yogurt
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kuru yiyecegim
2 litre su tamamlanacak
45 dk leslie yapildi
Özrün kabul edilmedi canım yarından itibaren 3 günün var artı olsa bile atıyorsun tamam kilo verme ama bize artıda getirme canım lütfenİyi geceler kızlar bu haftayı ben saymıyorum hiç iyi geçmiyor kaç gündür annemdeydim fazla fazla yedim pazartesi eşimle beraber güzel bir diyet listesi hazırlayacam çarşamba kesin artıyım çok özür dilerim zuzularım
Aynen öyle yaptım canımBende bugün dondurucu için poğaça falan yapayım dedim ama şuan kolumu kaldıracak halim yokafiyetle yesin kuzular kendine de ekmeksiz yapsaydın
Bu aksam 5 sarma ile nasıl doydun canım yanında salata yoğurt yeseydin harika olurdu. Ben lahana sarmasini çok severim 5 tanede asla duramam. Tebrikler afiyet olsunİİyi akşamlar kızlar yine her zamanki gibi evde çok işim vardi. sabah kahvaltıdan sonra lahana sardım sonra temizlik çamaşır ve utu derken akşam oldu. menülerimı yazip kaçıyorum pazartesi görüşürüz
DÜN sabah sucuklu yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin bir bardak vişne suyu
Öğlen bir kase yoğurtlu fellah köftesi
AKSAM yarım kase patlican yemeği arkadasa inmistim bir fincan menengic kahvesi az şekerli sütlü bir mandalina yarım muz
Su 2 litre
Bugün
SABAH iki dilim ekmek sucuklu yumurta peynir zeytin iki lokma kaymak ve bal
Öğlen bir avuç kuruyemis bir mandalina yarım muz
Aksam 5 lahana sarması
SU 2 litre
Irade bu işte sakin bozma canım bu kilolar gi de çektevafuk55 canım bende akşama kadar dışarıdaydım çocuklar açıktı pide aldım onlara kıymalı bayılırım yemeğe soğuk havada hele.. benim de açlıktan gözüm karardı asansör inip çıkarken düşmemek için kendimi zor tuttum ona rağmen eve kadar dayandım aferin bize
Çok güzel afiyet olsun.Kizlar bugunku menum
Kahvalti
Menemen kk peynir 2 dlm tb ekmek 1 tatli kasigi recel 1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma 1 mandalina
Aksam 5-6 tane lahana sarma 1/2 kase merc.corba 2 yk yogurt
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kuru yiyecegim
2 litre su tamamlanacak
45 dk leslie yapildi
Canim kalan 3 günde bile toparlayabilirsin gerçekten Simdiden kabulleneme durumu sakinİyi geceler kızlar bu haftayı ben saymıyorum hiç iyi geçmiyor kaç gündür annemdeydim fazla fazla yedim pazartesi eşimle beraber güzel bir diyet listesi hazırlayacam çarşamba kesin artıyım çok özür dilerim zuzularım
Helal sanaÖzrün kabul edilmedi canım yarından itibaren 3 günün var artı olsa bile atıyorsun tamam kilo verme ama bize artıda getirme canım lütfen
Bu artık takım meselesidir canımHelal sana
Aynen öyle canım geçen hafta bende arti ile devam ediyordum ama son güne ne kadar az attı o kadar iyi dedim sonuç eksi bile oldu 100 gr cikBu artık takım meselesidir canım
Ya canım zaten benim düşüncemde o dur bakalım nasıl olacakÖzrün kabul edilmedi canım yarından itibaren 3 günün var artı olsa bile atıyorsun tamam kilo verme ama bize artıda getirme canım lütfen
Menü güzel yürüyüş Zaten süper harikasın canımSlm kızlar çokkk yorgunum bugün iki defa çarşı yaptım kışlık alışverişler market alışverişi bitti çok şükür menüme gelelim
Sabah 11 civarı
Ton balıklı omlet
Peynir
Akşam 19 civarı
Tavuk
Dukan krep
Biber turşusu
Yogurt
Ara
Yağ hakkımı kullanmak için 7 zeytin yedim mecburen
Bugün saf protein günüydü
Spor olarak 6000 küsür adım
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?