Evvet kesinlikle pilvadan donenin kasigi kirilsinBu artık takım meselesidir canım
Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.Birde ne guzel 38 bedenin icine girebilmek darisi basimizaDün çarşıya çıktım çok güzel kabanlar denedim 38 cuk oturdu çok sevindim ama kararsız bi insan olduğum için alamadım 1 hafta 10 güne kadar eşim gelecek o gelince alacağım
Sonunda 38 olabildim şu 4 kiloyu da bi atsam 38 bedenin içinde dans bile ederim
Bu arada çok kötü gribim dün hastaneye de gittim iğne yaptılar ama bugun yine ayniyim küçük kızım da aynı ona da ilaç verdiler boğazın çok kötü yanıyor belki tekrar giderim iac yazmadilar
Aa iyikidogdun o zaman ....sevdiklerinle birlikte saglikli mutlu huzurlu bir omur dilerim...Bugün benim doğum günüm kızlar hastalıkla hiç çekilmiyor
Sevsinler sizin takımı
Günaydın kızlar akşam msj lari okurken uyuya kalmışım hemen dünkü menume yazayım
Sabah 10 da 2 dilim ekmek menemen zeytin peynir 1 çatal Kızartma
akşam 5 de 1 hamburger Cola patates kizartmasinin yarisi 3 nugget
9 da 1 tane cennet meyvesi
Saol canım inş sizde girerseniz en kisa zamanda 38 bedeneCok gecmis olsun acil sifalar dilerim.Birde ne guzel 38 bedenin icine girebilmek darisi basimiza
Teşekkür ederim canımAa iyikidogdun o zaman ....sevdiklerinle birlikte saglikli mutlu huzurlu bir omur dilerim...
Dün çarşıya çıktım çok güzel kabanlar denedim 38 cuk oturdu çok sevindim ama kararsız bi insan olduğum için alamadım 1 hafta 10 güne kadar eşim gelecek o gelince alacağım
Sonunda 38 olabildim şu 4 kiloyu da bi atsam 38 bedenin içinde dans bile ederim
Bu arada çok kötü gribim dün hastaneye de gittim iğne yaptılar ama bugun yine ayniyim küçük kızım da aynı ona da ilaç verdiler boğazın çok kötü yanıyor belki tekrar giderim iac yazmadilar
Bugün benim doğum günüm kızlar hastalıkla hiç çekilmiyor
Evvet kesinlikle pilvadan donenin kasigi kirilsin)
Günaydın canımGünaydın mutlu Pazarlar canlarım
Bu öğlen bebek mevlidine gidecem kızlar muhtemelen Kıymalı pide olur. Yer miyim aslaaa tadını biliyorum nasılsa
Gizli gizli sempati beklediğini itiraf et bebişim kimse söylemem söz
Harikasin aferinBu öğlen bebek mevlidine gidecem kızlar muhtemelen Kıymalı pide olur. Yer miyim aslaaa tadını biliyorum nasılsa
Öğle yemegimi yedim bile canım, birazdan çıkarım hepinizi öptümHarikasın canım tok gidersen dayanmak daha kolay olur
İyi eğlenceler canımÖğle yemegimi yedim bile canım, birazdan çıkarım hepinizi öptüm
Insallah bakalim iyi baslangiclar olsun hepimiz icin..Benim de suan canim aburcubur cekiyordu kalktim su ictim biraz muzik actim harekt edince gecti allahtan istegim yoksa az kalsin kazaya kurban gidecektimİyi pazarlar kızlar yarından itibaren aranıza bomba gibi geleceğim güzel menülerle insan bir saldımı kendini toparlaması zor oluyor allahtan eşimde diyete başladı da ikimiz için de yeni bir başlangıç olacak ben evde değildim misafir filan vardı bir türlü bir düzene girememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?