İyi yapmışsın canımInsallah bakalim iyi baslangiclar olsun hepimiz icin..Benim de suan canim aburcubur cekiyordu kalktim su ictim biraz muzik actim harekt edince gecti allahtan istegim yoksa az kalsin kazaya kurban gidecektim
Bugünden başla canım böyle devam eder giderİyi pazarlar kızlar yarından itibaren aranıza bomba gibi geleceğim güzel menülerle insan bir saldımı kendini toparlaması zor oluyor allahtan eşimde diyete başladı da ikimiz için de yeni bir başlangıç olacak ben evde değildim misafir filan vardı bir türlü bir düzene girememiştim
İyi eğlenceler iyi gezmeler canım iyi yapmışsınÖğle yemegimi yedim bile canım, birazdan çıkarım hepinizi öptüm
Sabah kahvsltıyı fazla yedim ama akşama kadar yemedim akşam abartmadan yarın ki diyetime hazırlanacağım sizleri seviyorum burası olmasa belki dönüş yapmam daha geç olurdu şükür erken dönüş yaptım yarın güzel bir liste hazırlayacam en azından yemek adı da olur akşam için dur bakalımBugünden başla canım böyle devam eder gider
Sabah kahvsltıyı fazla yedim ama akşama kadar yemedim akşam abartmadan yarın ki diyetime hazırlanacağım sizleri seviyorum burası olmasa belki dönüş yapmam daha geç olurdu şükür erken dönüş yaptım yarın güzel bir liste hazırlayacam en azından yemek adı da olur akşam için dur bakalım
Malesef YouTube engellendiIyi aksamlar kizlar.. Diyetle birlikte spora da başlamıştım. Netten leslie ve zumba videolari izleyip yapiyordum. Ama iki gundur pc internete baglanmiyo sinir oldum ne denediysem olmadibana onereceginiz bi spor sayfasi falan var mi? Ya da telefona inecek bi program falan? Tek başıma yapamiyorum
Youtube engelini bilmiyodum ama benim pc zaten nete hic baglanmiyo ayni nete telefondan baglanabiliyorum oysa.. O yuzden baska spor yontemleri istemistimMalesef YouTube engellendi
Canim birkaç gün spor olmasada olur bu kadar takılma bence. Ama sorun cozulene kadar kendi kendine mekik spuat ve plank yapabilirsinIyi aksamlar kizlar.. Diyetle birlikte spora da başlamıştım. Netten leslie ve zumba videolari izleyip yapiyordum. Ama iki gundur pc internete baglanmiyo sinir oldum ne denediysem olmadibana onereceginiz bi spor sayfasi falan var mi? Ya da telefona inecek bi program falan? Tek başıma yapamiyorum
Güzel menu afiyet olsun canım.Bugünki menüm sabah klasik Karatay öğlen yer fıstığı akşam fırında sardalya ,salata
Afiyet olsun canım cok güzelBugünki menüm sabah klasik Karatay öğlen yer fıstığı akşam fırında sardalya ,salata
Kek dışında cok güzel canım afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta
2 kk peynir ve yeşillik
Ara: sütlü kahve
Öğle 12.00: 3 yemek kaşığı Kıymalı yumurta
2 çatl peynr ve marul maydanoz
Ara: 1 dilim kekdibek kahvesi
Aksam 18.45: 1 parça tavuk
Bol salata küçük kase yoğurt
10 tane çiğ fındık
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz ici
bitki çayları 2.5 litre su
Bugünkü menüm sabah iki dilim ekmek peynir zeytin biraz tahin pekmez ve vişne reçeliara iki kare Bademli çikolata akşam ıspanak kavurma 1 dilim ekmek ayran turp yeşil soğan
Aksam.kaçta yedin bir de ne kadar su içtin bunlar önemli ayrıntılar canımAksamlari yiyorum iki gündür çarşamba günü gorceksiniz kesin artı çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?