Afiyet olsun hafta sonu çok güzel menüler olmuşHaftasonu menümü birlikte yazıyorum bayanlar dün yazamamıştım
Cumartesi sabah 11:30 : Menemen ,yarım kk peynir, 3 zeytin, salatalık, 4 ceviz
Öğle 15.30 : bir kase tarhana çorbası , 3 köfte,1 kaşık pırasa yemeği ,salata
Akşam 19.30 : çeyrek palamut ,salata.
2.5 lt su + yarım lt limonlu tarçınlı su
100 ip atlama + 1 saat yürüyüş
Pazar sabah 11.30: 2 kk kaşar peyniri ,10 çiğ badem,domates,yarım elma
Akşam 18.00: yarım kase yayla çorbası, 1 kașık bamya,2 kaşık taze fasulye, çeyreğin yArısı balık ,turşu,tere
2.5 litre su yarım lt limonlu tarçınlı su
1 saat yürüyüş, 100 ip atlama
6 da yedim ama yarın misafiri m var bugün hiç oturmadim temizlik yaptım onun için 1 litre bile icemedim suyu unuttu m is gucten ama hergün 2 2.5 litre su içiyorum canım bugün icemedim sadeceAksam.kaçta yedin bir de ne kadar su içtin bunlar önemli ayrıntılar canım
Yatan a kadar 1 litre daha iç canım. artı yapacak bir menü değil sadece sabah ya pekmez ya da reçel olmalıydı. Afiyet olsun6 da yedim ama yarın misafiri m var bugün hiç oturmadim temizlik yaptım onun için 1 litre bile icemedim suyu unuttu m is gucten ama hergün 2 2.5 litre su içiyorum canım bugün icemedim sadece
Çocuklarda aynı canım da onların ki daha hafif ilaç da kullanıyorum zaten ilk onlar hastaydi onlardan geçti galiba bana....Oh ne güzel ya az kaldı hedefine maşallah canım geçmiş olsun dikkat et çocuklara yaklaşma onlarda hasta olmasınlar sarışın olan ablan mı senin çok genç ama o
Nice mutlu senelere canım doğum günün kutlu olsun
Ne işin var yoksa spora mi gittin canımKIzlar nerdesiniz neyse benimde işlerim var yarına görüşürüz
Tirnaklarini yemene gerek yok ki canım memun güzel ondan bişey olmazMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta
2 kk peynir ve yeşillik
Ara: sütlü kahve
Öğle 12.00: 3 yemek kaşığı Kıymalı yumurta
2 çatl peynr ve marul maydanoz
Ara: 1 dilim kekdibek kahvesi
Aksam 18.45: 1 parça tavuk
Bol salata küçük kase yoğurt
10 tane çiğ fındık
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz ici
bitki çayları 2.5 litre su
Şekerli şeyler çok olmuş canım 1ini yediğim zaman diğerlerini ertele onun dışında miktarlar güzelBugünkü menüm sabah iki dilim ekmek peynir zeytin biraz tahin pekmez ve vişne reçeliara iki kare Bademli çikolata akşam ıspanak kavurma 1 dilim ekmek ayran turp yeşil soğan
Menun çok güzel canım ekmek yok Karatay mi yapıyorsunHaftasonu menümü birlikte yazıyorum bayanlar dün yazamamıştım
Cumartesi sabah 11:30 : Menemen ,yarım kk peynir, 3 zeytin, salatalık, 4 ceviz
Öğle 15.30 : bir kase tarhana çorbası , 3 köfte,1 kaşık pırasa yemeği ,salata
Akşam 19.30 : çeyrek palamut ,salata.
2.5 lt su + yarım lt limonlu tarçınlı su
100 ip atlama + 1 saat yürüyüş
Pazar sabah 11.30: 2 kk kaşar peyniri ,10 çiğ badem,domates,yarım elma
Akşam 18.00: yarım kase yayla çorbası, 1 kașık bamya,2 kaşık taze fasulye, çeyreğin yArısı balık ,turşu,tere
2.5 litre su yarım lt limonlu tarçınlı su
1 saat yürüyüş, 100 ip atlama
Afiyet olsun canım asıl yemek üçte kalmış gün erken bitmişMenum sabah
2 hasli yumurta zeytin 1 dilim peynirli ekmek 1 dilim kete
3 de 1 tabak patates yemeği 3yk bulgur salla 2 bardak ayran
4 de 3.4 çatal yaspasta( aslında niyetim 1dilim yemekti ama otobüse yetismek için yiyemedim aklımda kaldı 60 a düşünce alıp yiyeceğim )
7 de yarın nar yarım mandalina 1 minik muz
Yok canım ablamda yemek yedim eve geldim duş aldım yine avuç avuç saçım döküldüNe işin var yoksa spora mi gittin canım
İyi pazarlar kızlar yarından itibaren aranıza bomba gibi geleceğim güzel menülerle insan bir saldımı kendini toparlaması zor oluyor allahtan eşimde diyete başladı da ikimiz için de yeni bir başlangıç olacak ben evde değildim misafir filan vardı bir türlü bir düzene girememiştim
Harikasın şu ihtiyacı açlıkla çok karıştırılır zaten sakin olup sabırla üstesinden gelmen iyi olmuşInsallah bakalim iyi baslangiclar olsun hepimiz icin..Benim de suan canim aburcubur cekiyordu kalktim su ictim biraz muzik actim harekt edince gecti allahtan istegim yoksa az kalsin kazaya kurban gidecektim
Afiyet olsun canımMenum sabah
2 hasli yumurta zeytin 1 dilim peynirli ekmek 1 dilim kete
3 de 1 tabak patates yemeği 3yk bulgur salla 2 bardak ayran
4 de 3.4 çatal yaspasta( aslında niyetim 1dilim yemekti ama otobüse yetismek için yiyemedim aklımda kaldı 60 a düşünce alıp yiyeceğim )
7 de yarın nar yarım mandalina 1 minik muz
Sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun canım cok güzel
Afiyet olsun süperBugünki menüm sabah klasik Karatay öğlen yer fıstığı akşam fırında sardalya ,salata
Ay çok severim vişneyi afiyet olsunBugünkü menüm sabah iki dilim ekmek peynir zeytin biraz tahin pekmez ve vişne reçeliara iki kare Bademli çikolata akşam ıspanak kavurma 1 dilim ekmek ayran turp yeşil soğan
Canım ne Zamana kadar yemeyeceksin akşam yemeğiAksamlari yiyorum iki gündür çarşamba günü gorceksiniz kesin artı çıkıcam
Menumu vereyim
2 kk peynir ve yeşillik
10 tane çiğ fındık
Afiyet olsun canım güzel menüMenumu vereyim
2 kk peynir ve yeşillik
10 tane çiğ fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?