Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım domates sote nasıl oluyor?
4 -5 adet domates Can'ım ,2 yeşil biber acı istersen acı olsun 2 diş sarımsak tuz,kekik ,yağı ısıtıp kızınca biberleri koyuyorsun yumuşağımda içine sarımsak ve soyulmuş doğranmış domatesleri koyuyorsun sote yapıyorsun sonra tuz ve kekiği ilave ediyorsun

Evet benim sayemde katıldın iyide oldu burası aktif zaten Canım insülin direncinin çok nedeni var mesale devamlı tatlı yemeğe istegi yemekten yarım saat sonra açıkma güçlü bir şekilde kilo alma

Kızlar bende öldüm ya evi süpürdüm ssupurmek sulamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
Ben ev kanat takıp uçacak yakında dun acayip gergin dim esim kaynimi getirdi bide evi supurmek silmek hayal oldu oglanda heryeri dagitti ütü yu hic sorma bi başlasam en az 4 saat sürer

Sabah menum
Bir yumurtadan dereotlu karabiberli omlet
Yarim domates
Bir adet salatalik
Kubrit kutusu kadar peynir
Sekersiz kayisi cayi
Bir cay bardagi karisik cerez

Oglen menum
3 izgara kofte
Yarim domates
KiBrit kutusu kadr peynir
Yogurtlu kabak salatasi bir kasenin yarisi kadar
Bir bardak hazirladigim sekersiz limonata

Aksamada menemen yapicam iki yumurtadan birde bol salata yaptimmi tamam menemeni fazla yemiycem esimle ikimize yetio bu dedigim porsiyon

Kızlar bende öldüm ya evi süpürdüm sildim ,çamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
Ellerine saglik cnm bende simdi totyu kaldirip banyoyu temizliycem sonra yerleri silerim mutfagi temizlerim is uzun valla

sağ ol canım hiç duymamıştım :) et soteyi,mantar soteyi falan bilirim de domates soteyi ilk defa duydum
Anlıyacağın menemen gibi içinde soğan ve yumurta yok
anladım canım,afiyet olsun
Agzim hic durmadı markete gidip çikolata almamak için cola icmemek için sıktım kendimi
oy oy oyy anladım,öyle hisler gelince tarçınlı süt falan iç,gerçi öyle yapmışsın.regl yaklaşıyor olabilir mi?
Evet benim sayemde katıldın iyide oldu burası aktif zaten Canım insülin direncinin çok nedeni var mesale devamlı tatlı yemeğe istegi yemekten yarım saat sonra açıkma güçlü bir şekilde kilo alma
canım eskiden vardı bunlar ama kilo verdikçe kalmadı pek,yine de test yaptırmak lazım tabii
Yanında para bulundurma fazla Can'ım
güzel yöntem yalnız
Valla esim haftaligini bana getiriyor dün nasıl tuttum kendimi bilmiyorum hatta eşim cok kotuysen bi kazandibi alayim mi dedi yok dedim yok
olsun dünü başarıyla atlattın arada bana da geliyor inan,pc'den açıp açıp gözlerimi doyuruyorum
Kızlar bende öldüm ya evi süpürdüm sildim ,çamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
ohhh kaloriler gitmiştirrr
Tatlıya dayanamıyorum içim icimi yiyor stres den ama tutmam lazım kendimi
tarçıııın tarçını sen bol tüketiyorsun,bak dediğimi yap bir,az az da dökme tarçını valla benim kadar tatlıcı yoktur annem hep seni pastacıya tatlıcıya vereceğim derdi böyle böyle aştım,sonra eskisi kadar istemiyor canın.dün ve bugün mesela kavun yedim,şekerliydi de biraz. bütün tatlı isteğimi aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…