4 -5 adet domates Can'ım ,2 yeşil biber acı istersen acı olsun 2 diş sarımsak tuz,kekik ,yağı ısıtıp kızınca biberleri koyuyorsun yumuşağımda içine sarımsak ve soyulmuş doğranmış domatesleri koyuyorsun sote yapıyorsun sonra tuz ve kekiği ilave ediyorsuncanım domates sote nasıl oluyor?
Ay çok severim limonatayı harika olmuş ellerine sağlık afiyet olsun Can'ım2 limon 2 portakal 1 mandalinadan sekersiz limoata yaptim cokta guzel oldu 3 litre cikti
Anlıyacağın menemen gibi içinde soğan ve yumurta yokcanım domates sote nasıl oluyor?
Agzim hic durmadı markete gidip çikolata almamak için cola icmemek için sıktım kendimicanım o kadar yememişsin yine de hatta gayet iyi bence menün.porsiyonların küçük,az az sık sık:)
Evet benim sayemde katıldın iyide oldu burası aktif zaten Canım insülin direncinin çok nedeni var mesale devamlı tatlı yemeğe istegi yemekten yarım saat sonra açıkma güçlü bir şekilde kilo almacanım hoş geldin
arkadaşlar açıklamıştır zaten,bol bol aktif ol grupta
ben de test yaptıracağım ama çıkmasından korkuyorum.belirtileri sadece bunlar mı canım? ben kolay veriyorum zor değil ama verdiğimi hemen alıyorum ben de.şimdi bıraksam anında 80 olurum
canım bu arada ben de yazmıştım ama geldi değil mi sana mesaj,hangi kafama göre katılmıştım yaMiyav_su var diye
Yanında para bulundurma fazla Can'ımAgzim hic durmadı markete gidip çikolata almamak için cola icmemek için sıktım kendimi
Valla esim haftaligini bana getiriyor dün nasıl tuttum kendimi bilmiyorum hatta eşim cok kotuysen bi kazandibi alayim mi dedi yok dedim yokYanında para bulundurma fazla Can'ım
Aman sakın tatlı isteğin olduğu ZamanValla esim haftaligini bana getiriyor dün nasıl tuttum kendimi bilmiyorum hatta eşim cok kotuysen bi kazandibi alayim mi dedi yok dedim yok
Hurma almis esim dun yiyeyim bari bir taneAman sakın tatlı isteğin olduğu Zamanfitblack dediği gibi meyve yada hurma ye Can'ım
Ben ev kanat takıp uçacak yakında dun acayip gergin dim esim kaynimi getirdi bide evi supurmek silmek hayal oldu oglanda heryeri dagittiKızlar bende öldümya evi süpürdüm ssupurmek sulamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
Mevsimi deil ama mevsiminde buzluga atmistim :)canım çok güzel ama bunların mevsimi değil kibence fazla tüketmemeye çalış,kışın bol bol içersin :)
Saol kuzum ♡Ay çok severim limonatayı harika olmuş ellerine sağlık afiyet olsun Can'ım
Onu bende merak ediyorum birisi yapiomus normalcaydan ben bakim deniyeyim solerim sanadaŞekersiz soğuk cay nasıl yapabilirim tarif var mi
Ellerine saglik cnm bende simdi totyu kaldirip banyoyu temizliycem sonra yerleri silerim mutfagi temizlerim is uzun vallaKızlar bende öldümya evi süpürdüm sildim ,çamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
Liptonun sitesinde soguk cay tarifi var cnm simdi gordumŞekersiz soğuk cay nasıl yapabilirim tarif var mi
sağ ol canım hiç duymamıştım :) et soteyi,mantar soteyi falan bilirim de domates soteyi ilk defa duydum4 -5 adet domates Can'ım ,2 yeşil biber acı istersen acı olsun 2 diş sarımsak tuz,kekik ,yağı ısıtıp kızınca biberleri koyuyorsun yumuşağımda içine sarımsak ve soyulmuş doğranmış domatesleri koyuyorsun sote yapıyorsun sonra tuz ve kekiği ilave ediyorsun
anladım canım,afiyet olsunAnlıyacağın menemen gibi içinde soğan ve yumurta yok
oy oy oyy anladım,öyle hisler gelince tarçınlı süt falan iç,gerçi öyle yapmışsın.regl yaklaşıyor olabilir mi?Agzim hic durmadı markete gidip çikolata almamak için cola icmemek için sıktım kendimi
canım eskiden vardı bunlar ama kilo verdikçe kalmadı pek,yine de test yaptırmak lazım tabiiEvet benim sayemde katıldın iyide oldu burası aktif zaten Canım insülin direncinin çok nedeni var mesale devamlı tatlı yemeğe istegi yemekten yarım saat sonra açıkma güçlü bir şekilde kilo alma
güzel yöntem yalnızYanında para bulundurma fazla Can'ım
olsun dünü başarıyla atlattınValla esim haftaligini bana getiriyor dün nasıl tuttum kendimi bilmiyorum hatta eşim cok kotuysen bi kazandibi alayim mi dedi yok dedim yok
ohhh kaloriler gitmiştirrrKızlar bende öldümya evi süpürdüm sildim ,çamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
tarçıııın tarçını sen bol tüketiyorsun,bak dediğimi yap bir,az az da dökme tarçınıTatlıya dayanamıyorum içim icimi yiyor stres den ama tutmam lazım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?