Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünkü menüm sabah iki dilim ekmek peynir zeytin biraz tahin pekmez ve vişne reçeli ara iki kare Bademli çikolata akşam ıspanak kavurma 1 dilim ekmek ayran turp yeşil soğan
Sabah reçel pekmez yedin de gün içinde çikolata neden var akşam ekmek tüket me canım

Menüler süper canım Spor şu hepsi iyi
Bunlar dışında bir şey söylemek istiyorum menü yorumu Ve sohbetlere katılım yok buda gurubun şartlarından seni daha çok aramızda görmek isteriz

Saat 3ten sonrası hafif haftasonu menüsü olmuş afiyet olsun canım

Yok canım ablamda yemek yedim eve geldim duş aldım yine avuç avuç saçım döküldübu perşembe başka doktordan randevu almayı düşünüyorum Prof.

Ben kelleştim resmen elimi saçıma attıkça avuç avuç geliyor banyoyu saymıyorum bile

Yok canım ablamda yemek yedim eve geldim duş aldım yine avuç avuç saçım döküldübu perşembe başka doktordan randevu almayı düşünüyorum Prof.
Bende dün bioblas aldım belki iyi gelir die yarın kullanmaya başlarım inş iyi sonuç alırım benim ki felaket dökülüyor biraz da havası kalmaktan galiba

Küçüğün ateşi var biraz şurup verdim ama ben iyice halsizlestim gözümü açamıyorum ne yapayım kızlar bi akıl verin
Geçmiş olsun canım hafif giydir ateşi kaç. Hafif giydir sürüp vermissin zaten 3 saat sonrasına da alarm kur kontrol edersin

Menü yorumlamaktan menü yazamadım

Sabah
2 haş yumurta
Ton balığı
Peynir
Domates
Acı yeşil biber

Öğle
Prenses karnabahar
Kıymalı ıspanak

Ara
Dukan kömbe (ekmek hakkım)

Akşam
körili tavuk
Öğlenden kalma karnıbahar ve ıspanak

2.5 lt su
30 dk eliptik

Küçüğün ateşi var biraz şurup verdim ama ben iyice halsizlestim gözümü açamıyorum ne yapayım kızlar bi akıl verin

Off canım çok zor ıhlamur iç sık sık çorba iç bol limonlu allah yardımcın olsun canım biran önce geçer inşallah ne desem bilemedim

M

Menun çok güzel canım ekmek yok Karatay mi yapıyorsun
Evet karatay yapmaya çalışıyorum diyelim
Menüler süper canım Spor şu hepsi iyi
Bunlar dışında bir şey söylemek istiyorum menü yorumu Ve sohbetlere katılım yok buda gurubun şartlarından seni daha çok aramızda görmek isteriz
Çok haklısın canım ben de muhabbetlere dahil olmayı çok istiyor fakat telefondan girebiliyorum sadece ve 3-4 gün önce telefonum bozulduAkşamları eşimin telefonundan girip menülerimi paylaşıyorum ve az da olsa bişeyler yazmaya çalışıyorum.Yoksa Ben de istiyorum inanUmarım şu telefon mevzusu hallolur biran önce

Kusursuz menüler çıkarıyorsun canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…