Sabah reçel pekmez yedin de gün içinde çikolata neden var akşam ekmek tüket me canımBugünkü menüm sabah iki dilim ekmek peynir zeytin biraz tahin pekmez ve vişne reçeliara iki kare Bademli çikolata akşam ıspanak kavurma 1 dilim ekmek ayran turp yeşil soğan
Bu menüye artı çıkman normal amaAksamlari yiyorum iki gündür çarşamba günü gorceksiniz kesin artı çıkıcam
Haftasonu menümü birlikte yazıyorum bayanlar dün yazamamıştım
Cumartesi sabah 11:30 : Menemen ,yarım kk peynir, 3 zeytin, salatalık, 4 ceviz
Öğle 15.30 : bir kase tarhana çorbası , 3 köfte,1 kaşık pırasa yemeği ,salata
Akşam 19.30 : çeyrek palamut ,salata.
2.5 lt su + yarım lt limonlu tarçınlı su
100 ip atlama + 1 saat yürüyüş
Pazar sabah 11.30: 2 kk kaşar peyniri ,10 çiğ badem,domates,yarım elma
Akşam 18.00: yarım kase yayla çorbası, 1 kașık bamya,2 kaşık taze fasulye, çeyreğin yArısı balık ,turşu,tere
2.5 litre su yarım lt limonlu tarçınlı su
1 saat yürüyüş, 100 ip atlama
Menum sabah
2 hasli yumurta zeytin 1 dilim peynirli ekmek 1 dilim kete
3 de 1 tabak patates yemeği 3yk bulgur salla 2 bardak ayran
4 de 3.4 çatal yaspasta( aslında niyetim 1dilim yemekti ama otobüse yetismek için yiyemedim aklımda kaldı 60 a düşünce alıp yiyeceğim )
7 de yarın nar yarım mandalina 1 minik muz
Yok canım ablamda yemek yedim eve geldim duş aldım yine avuç avuç saçım döküldübu perşembe başka doktordan randevu almayı düşünüyorum Prof.
Doktora gitmedin mi canım yaSaat 3ten sonrası hafif haftasonu menüsü olmuş afiyet olsun canım
Ben kelleştim resmen elimi saçıma attıkça avuç avuç geliyor banyoyu saymıyorum bile
Bende dün bioblas aldım belki iyi gelir die yarın kullanmaya başlarım inş iyi sonuç alırım benim ki felaket dökülüyor biraz da havası kalmaktan galibaYok canım ablamda yemek yedim eve geldim duş aldım yine avuç avuç saçım döküldübu perşembe başka doktordan randevu almayı düşünüyorum Prof.
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım
Iyi geceler CanomBen kaçtım kızlar iyi geceler
Geçmiş olsun canım hafif giydir ateşi kaç. Hafif giydir sürüp vermissin zaten 3 saat sonrasına da alarm kur kontrol edersinKüçüğün ateşi var biraz şurup verdim ama ben iyice halsizlestim gözümü açamıyorum ne yapayım kızlar bi akıl verin
Doktora gitmedin mi canım ya
Bende dün bioblas aldım belki iyi gelir die yarın kullanmaya başlarım inş iyi sonuç alırım benim ki felaket dökülüyor biraz da havası kalmaktan galiba
Küçüğün ateşi var biraz şurup verdim ama ben iyice halsizlestim gözümü açamıyorum ne yapayım kızlar bi akıl verin
tesekkurler canim oyle yapayim o zaman :)Canim birkaç gün spor olmasada olur bu kadar takılma bence. Ama sorun cozulene kadar kendi kendine mekik spuat ve plank yapabilirsin
Evet karatay yapmaya çalışıyorum diyelimM
Menun çok güzel canım ekmek yok Karatay mi yapıyorsun
Çok haklısın canım ben de muhabbetlere dahil olmayı çok istiyor fakat telefondan girebiliyorum sadece ve 3-4 gün önce telefonum bozulduMenüler süper canım Spor şu hepsi iyi
Bunlar dışında bir şey söylemek istiyorum menü yorumu Ve sohbetlere katılım yok buda gurubun şartlarından seni daha çok aramızda görmek isteriz
Kusursuz menüler çıkarıyorsun canım afiyet olsunMenü yorumlamaktan menü yazamadım
Sabah
2 haş yumurta
Ton balığı
Peynir
Domates
Acı yeşil biber
Öğle
Prenses karnabahar
Kıymalı ıspanak
Ara
Dukan kömbe (ekmek hakkım)
Akşam
körili tavuk
Öğlenden kalma karnıbahar ve ıspanak
2.5 lt su
30 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?