Dün banlanmistim dünkü listem (stresli yken cok yiyorum malesef)
Sabah saat 10:30
4 kaşık musli
1bardak süt
11:10 ara öğün
5 ceviz 5 fındık
13:00
1kepce patlıcan yemeği
1dilim tam bugday ekmeği
15:00 ara öğün
1 bardak tarçınlı süt
Bir avuç siyah üzüm ve leblebi
17:00
200 gr tuzsuz haşlanmış mısır
Aksam 18:30
2dilim kavun
Aksam saat 22:00 de Nescafe
Yatmadan önce tarçınlı süt
3 lt su
Tamam iyi olur canimOnu bende merak ediyorum birisi yapiomus normalcaydan ben bakim deniyeyim solerim sanada
Agzim hic durmadı markete gidip çikolata almamak için cola icmemek için sıktım kendimi
Mısır'dan ötürü yemedimAfiyet olsun mısır goze çarpıyor hemen ama akşam yemeği yok dengelemissin
Kızlar bende öldümya evi süpürdüm sildim ,çamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor
Tarçın i tuketiyorum zaten canım ama reglime az kaldı ondan galibasağ ol canım hiç duymamıştım :) et soteyi,mantar soteyi falan bilirim de domates soteyi ilk defa duydum
anladım canım,afiyet olsun
oy oy oyy anladım,öyle hisler gelince tarçınlı süt falan iç,gerçi öyle yapmışsın.regl yaklaşıyor olabilir mi?
canım eskiden vardı bunlar ama kilo verdikçe kalmadı pek,yine de test yaptırmak lazım tabii
güzel yöntem yalnız
olsun dünü başarıyla atlattınarada bana da geliyor inan,pc'den açıp açıp gözlerimi doyuruyorum
ohhh kaloriler gitmiştirrr
tarçıııın tarçını sen bol tüketiyorsun,bak dediğimi yap bir,az az da dökme tarçınıvalla benim kadar tatlıcı yoktur annem hep seni pastacıya tatlıcıya vereceğim derdi böyle böyle aştım,sonra eskisi kadar istemiyor canın.dün ve bugün mesela kavun yedim,şekerliydi de biraz. bütün tatlı isteğimi aldı
Bencede ye csnım afiyet olsunHurma almis esim dun yiyeyim bari bir tane
Sagol Can'ım sana da kolay gelsin dün akşama kadar stresden yattım uyudum bugün iş yaptım iyi oldu şükürEllerine saglik cnm bende simdi totyu kaldirip banyoyu temizliycem sonra yerleri silerim mutfagi temizlerim is uzun valla
Ay sorma gecen benimde çok uzundu o yüzden bugünden yapıcam yoksa birikiyor malesefBen ev kanat takıp uçacak yakında dun acayip gergin dim esim kaynimi getirdi bide evi supurmek silmek hayal oldu oglanda heryeri dagittiütü yu hic sorma bi başlasam en az 4 saat sürer
Oh süpersin Can'ım afiyet olsunSabah menum
Bir yumurtadan dereotlu karabiberli omlet
Yarim domates
Bir adet salatalik
Kubrit kutusu kadar peynir
Sekersiz kayisi cayi
Bir cay bardagi karisik cerez
Oglen menum
3 izgara kofte
Yarim domates
KiBrit kutusu kadr peynir
Yogurtlu kabak salatasi bir kasenin yarisi kadar
Bir bardak hazirladigim sekersiz limonata
Aksamada menemen yapicam iki yumurtadan birde bol salata yaptimmi tamam menemeni fazla yemiycem esimle ikimize yetio bu dedigim porsiyon
Oh afiyet olsun Can'ım bende süt içeyim bariKizlar yesil cay icenler bana eslik etsin kisa bi mola verdim kendime
Anladim cnm dinlen biraz kendini fazla yormaSagol Can'ım sana da kolay gelsin dün akşama kadar stresden yattım uyudum bugün iş yaptım iyi oldu şükür
Sende Can'ım haftaya değil mi düğün aman dikkat bu hafta çok iyi beslenmelisinAnladim cnm dinlen biraz kendini fazla yorma
Oh afiyet olsun Can'ım bende süt içeyim bari
Hemen hazırlıyorum tatlımKizlar yesil cay icenler bana eslik etsin kisa bi mola verdim kendime
Ben çok severim çamaşır yıkamayı evi komple temizle deseler yaparım ama ütü aynı kabusum nefret ediyorumOhh mis gibi olmuştur heryer eline saglik canım utu çamaşır bu ara kabusum oldu hic vaktim yok
Evet gerçekten insan 21. Gün sonra bırakıyor ve canı istemiyor Canan Karatay Ve Ümit Aktaş öyle diyor sigara gibi ekmek ve tatlıyı birden bırakın diyor yavaş yavaş olmaz diyorSizin 21.gun.olayina cok inanıyorum ben artik eskiden yok ya yinede canim ister diyordum.. dukana başladığım da cok zorlanıyordum ama simdi karşımda yediklerinin haddi hesabi yok inanin hic canim istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?