Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun mısır goze çarpıyor hemen ama akşam yemeği yok dengelemissin

Kızlar bende öldüm ya evi süpürdüm sildim ,çamaşır yıkadım ,banyo ,wc temizledim şimdi de duş aldım biraz uyuyabilirsem uyucam sonra 1-2 ütü var yoksa biriktiği Zaman kötü oluyor

Ohh mis gibi olmuştur heryer eline saglik canım utu çamaşır bu ara kabusum oldu hic vaktim yok

Tarçın i tuketiyorum zaten canım ama reglime az kaldı ondan galiba

Ben ev kanat takıp uçacak yakında dun acayip gergin dim esim kaynimi getirdi bide evi supurmek silmek hayal oldu oglanda heryeri dagitti ütü yu hic sorma bi başlasam en az 4 saat sürer
Ay sorma gecen benimde çok uzundu o yüzden bugünden yapıcam yoksa birikiyor malesef

Oh süpersin Can'ım afiyet olsun

Sizin 21.gun.olayina cok inanıyorum ben artik eskiden yok ya yinede canim ister diyordum.. dukana başladığım da cok zorlanıyordum ama simdi karşımda yediklerinin haddi hesabi yok inanin hic canim istemiyor..

Ohh mis gibi olmuştur heryer eline saglik canım utu çamaşır bu ara kabusum oldu hic vaktim yok
Ben çok severim çamaşır yıkamayı evi komple temizle deseler yaparım ama ütü aynı kabusum nefret ediyorum benim kurutma makinem var asma derdim olmuyor keşke bunun ütü yapanında yapsalarda keşke at yıkat sonra kurut sonrada ütü yapsan gel keyfim gel

Sizin 21.gun.olayina cok inanıyorum ben artik eskiden yok ya yinede canim ister diyordum.. dukana başladığım da cok zorlanıyordum ama simdi karşımda yediklerinin haddi hesabi yok inanin hic canim istemiyor..
Evet gerçekten insan 21. Gün sonra bırakıyor ve canı istemiyor Canan Karatay Ve Ümit Aktaş öyle diyor sigara gibi ekmek ve tatlıyı birden bırakın diyor yavaş yavaş olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…