Saol canım zencefil içtim ilaç da kullanıyorum ins çabuk iyilesirimOff canım çok zor ıhlamur iç sık sık çorba iç bol limonlu allah yardımcın olsun canım biran önce geçer inşallah ne desem bilemedim
Ins canım ya bide saçim devamli kapalı ya ondan mi bu kadar çoğaldı dökülme acaba die düşünüyorum evin içindeyken açık tutmaya çalışacağımYok canım onlar fayda etmez bana sanada geçmiş olsun umarım faydası olur
Biraz toparlandim canım düne göre daha iyiyim sorduğun için teşekkür ederimdidemdefne canım nasıl oldun iyileşmedin mi daha
Allah yardimcin olsun canım anlatabilecegin bi konuysa bizimle paylasabilirsin elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız aklına getirme meye çalışbu aralar çok stresliyim uyuyamıyorum sürekli düşünmekten kendimi hiç bir işe veremiyorum. iştahımda yok eskisine göre.
dua edin bana olur mu içinden çıkamayacağım durumlarla boğuşuyorum
hastalanmaktan korkuyorum ve bunları kimseyle konuşamıyorum
teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyimgeçmiş olsun ...
Şimdi nasılsınız ?
Çok teşekkürler kuzumMutlu yıllar
Dr un verdiği ilaçlar belki ise yarar yaramazsa en kötü okul traş kestim canım kel yaptırmaBende saçlarımı sıfır yaptırıyordum eşim ben gelince yap dedi kızlar bende o psikoloji ile kestirdim uçlardan aldırdım bundan sonra dökülme olmaz umarımyoksa perşembe günü doktor çıkışı kel olmaya karar verdim kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar ben yine geç kaldım
Günaydın canımGünaydın kızlar bi selam vereyim dedim eşimin internetinden girdim o da gidiyorakşama girerim yine öpüldünüz
teşekkür ederim canımMenun cok iyi afiyet olsun
afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik domates
Ara: sütlü kahve 10 tane kuru üzüm
Öğle: 2 parça tavuk salata yoğurt
Ara: direk kahvesi 2 k kayısı 7 findik
Ara 16.00: bitki çayı 2 ceviz içi
Aksam 18.00: 2 parça tavuk(el büyüklüğü toplami)
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt bir ceviz
Türk Kahvesi bitki çayı soda
2.5 litre su
afiyet olsun canım harika menüBugünki menüm kahvaltım klasik Karatay öğlen çiğ kuruyemiş akşam 2 tane fındık lahmacun ve soğan söğüş yeşillik
nasıl rahat edeceksen öyle yap canım. bende baya kısa kestirmek istiyorumda eşim izin vermiyorBende saçlarımı sıfır yaptırıyordum eşim ben gelince yap dedi kızlar bende o psikoloji ile kestirdim uçlardan aldırdım bundan sonra dökülme olmaz umarımyoksa perşembe günü doktor çıkışı kel olmaya karar verdim kızlar
afiyet olsun canımİyi akşamlar
Sabah 09:30 1 nescafe iki kuru kayısı iki ceviz üç badem
Öğlen 12:30 dünden kalma bir kase kıymalı yeşil fasulye küçük bir kase yoğurt kara lahana salatası bir dilim ekmek
Ara iki kuru kayısı bir ceviz
Akşam 18:00 bu sefer de kuru fasulye bir kase turşu turp iki dilim tahıllı ekmek
afiyet olsun canımBugunku menum;
Kahvalti
1 porsiyon tereyagli sahan yumurta/ kk peynir 2 dlm ekmek/1 tatli kasigi recel /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 mandalina
Aksam 1 pors guvec / 3-4 yk bulgur pilavi /1 kase cacik1 kase hosaf
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kurum
2 litre su
1 saat yuruyus
Ya kizlaar benim karnim acikti sanki ya ;(
afiyet olsun canım yeseydin keşke doğum gününde oh misSlm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep
Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası
Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su
Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)
afiyet olsun canım şu gofretle çokoprens olmasaymış menün güzelmişMenümm
Sabah 2dilim ekmek ile tost zeytin peynir
Ara yarım cokoprens 1 Gofret
Aksam 1 kase yayla çorbası 1 tabak lahana sarması
Ara 1 cennet meyvesi çeyrek elma
teşekkür ederim canım düşünmeniz yeterAllah yardimcin olsun canım anlatabilecegin bi konuysa bizimle paylasabilirsin elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız aklına getirme meye çalış
teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim
Çok teşekkürler kuzum
Dr un verdiği ilaçlar belki ise yarar yaramazsa en kötü okul traş kestim canım kel yaptırma
o bendede var canım sanırım uyuyamamaktan ödem topladı vucudum yineGunaydinlar tartı öncesi son gün hadi bugün biraz daha dikkat.
Kendi adıma dünkü eksimin bugün biraz arti olmuş olarak uyandım. acayip bir sisligim var anlayamadım
Helal olsun valla tebrik ederim seniSlm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep
Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası
Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su
Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)
Bazen oyle oluyor ya kimi zaman cok hafif hissediyoruz kimi zaman cok fazla bisey yemesek bile acayip sis...Hergun bir olmuyoki ;(o bendede var canım sanırım uyuyamamaktan ödem topladı vucudum yine
Ictim canim ama sade nescafeli sut ictim sekersizAfiyet olsun canım çok güzelgeç yatacaksan bir bardak süt içi canım tarçınlı ama başka bir şey yeme yarına kesin eksisin
Afiyet olsun hastaymissin ya oncelikle gecmis olsun yineMenümm
Sabah 2dilim ekmek ile tost zeytin peynir
Ara yarım cokoprens 1 Gofret
Aksam 1 kase yayla çorbası 1 tabak lahana sarması
Ara 1 cennet meyvesi çeyrek elma
Afiyet Olsun pilav olmasaymış iyiymiş diyecem ama güvecin yanına da ya pilav ya ekmek olması lazım :)Bugunku menum;
Kahvalti
1 porsiyon tereyagli sahan yumurta/ kk peynir 2 dlm ekmek/1 tatli kasigi recel /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 mandalina
Aksam 1 pors guvec / 3-4 yk bulgur pilavi /1 kase cacik1 kase hosaf
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kurum
2 litre su
1 saat yuruyus
Ya kizlaar benim karnim acikti sanki ya ;(
Çok Geçmişler olsun canım. Dikkat et kendineBiraz toparlandim canım düne göre daha iyiyim sorduğun için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?