Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Slm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım

Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep

Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası

Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su

Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)

Off canım çok zor ıhlamur iç sık sık çorba iç bol limonlu allah yardımcın olsun canım biran önce geçer inşallah ne desem bilemedim
Saol canım zencefil içtim ilaç da kullanıyorum ins çabuk iyilesirim
Yok canım onlar fayda etmez bana sanada geçmiş olsun umarım faydası olur
Ins canım ya bide saçim devamli kapalı ya ondan mi bu kadar çoğaldı dökülme acaba die düşünüyorum evin içindeyken açık tutmaya çalışacağım

Allah yardimcin olsun canım anlatabilecegin bi konuysa bizimle paylasabilirsin elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız aklına getirme meye çalış
geçmiş olsun ...

Şimdi nasılsınız ?
teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim

Çok teşekkürler kuzum
Dr un verdiği ilaçlar belki ise yarar yaramazsa en kötü okul traş kestim canım kel yaptırma

Menun cok iyi afiyet olsun
teşekkür ederim canım

afiyet olsun canım
Bugünki menüm kahvaltım klasik Karatay öğlen çiğ kuruyemiş akşam 2 tane fındık lahmacun ve soğan söğüş yeşillik
afiyet olsun canım harika menü

nasıl rahat edeceksen öyle yap canım. bende baya kısa kestirmek istiyorumda eşim izin vermiyor

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım yeseydin keşke doğum gününde oh mis

Menümm
Sabah 2dilim ekmek ile tost zeytin peynir
Ara yarım cokoprens 1 Gofret
Aksam 1 kase yayla çorbası 1 tabak lahana sarması
Ara 1 cennet meyvesi çeyrek elma
afiyet olsun canım şu gofretle çokoprens olmasaymış menün güzelmiş

teşekkür ederim canım düşünmeniz yeter

Gunaydinlar tartı öncesi son gün hadi bugün biraz daha dikkat.
Kendi adıma dünkü eksimin bugün biraz arti olmuş olarak uyandım. acayip bir sisligim var anlayamadım
o bendede var canım sanırım uyuyamamaktan ödem topladı vucudum yine

H
Helal olsun valla tebrik ederim seni spora devam zaten masalllah bakalim yarin ne cikacak tartida menun cok guzel birde hindi etini cok tuketiyosun tadi nasil hic yemedim tavuk eti yemiyorsun pek sanirim ...

Menümm
Sabah 2dilim ekmek ile tost zeytin peynir
Ara yarım cokoprens 1 Gofret
Aksam 1 kase yayla çorbası 1 tabak lahana sarması
Ara 1 cennet meyvesi çeyrek elma
Afiyet olsun hastaymissin ya oncelikle gecmis olsun yine bugun nasilsin insallah daha iyisindir.Birde canin cekmis yemissin cikoyu afiyet olsun hastasin ya tolere edilebilir tabiki dengelemek kaydiyla.

Afiyet Olsun pilav olmasaymış iyiymiş diyecem ama güvecin yanına da ya pilav ya ekmek olması lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…