Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Doğruyu diyorsun canım tahlillerde bile birşey çıkmadı sanırım çok takmaya başladım

Allah beterinden saklasın.
Sonuçta kökü sende , benim tamamen döküldü , malum tedavi yüzünden, aylarca keldim. Çok güzel peruklar var.

Yenileniyor diye düşün. Çok daha güzel çıkacaklar. Kendine güzel bir bakım yağı bul. Kullanmaya başla , inan sonuç çok güzel olacak.

Hem bu süreç değişik peruklar denemek içinde fırsat.
İster kızıl, ister sarışın, ister kumral, ister kıvırcık, ister düz...

Herşeyin iyi bir yanı var canım

Maşallah harikasın yeme ağlayan pastayı ağlayan sen olursun

Sağol canım içimi rahatlattın evet senin ki çok zor rabbim şifa versin sabır versin

Sorun değil canım da sek quark ne canım kusura bakma cahilim biraz

Akşam doydun mu canım afiyet olsun kefir işi ne oldu

Akşam midem çok kötüydü. Azıcık çorbayı ancak içebildim.
Bu sabah daha iyi

Kefiri yapıyorum canım, evdekiler içiyor , ben hala içmeye başlamadım. Nedense içimden gelmiyor. Hatta eşim kızdı geçen gün bozulmadan için diye bize dayıyorsun sen ni,ye içmiyorsun diye.

Harikasın canım yufkalı krep nasıl oluyor ya canım çekti bende A101 kahve değirmeni aldım sinbo marka keten tohumu öğütüp krep yapıcam bende

Niye canım tadını beğenmiyorsan nar koy hem glisemik indeksi düşük yada kuru incir ile ye yada fındık ceviz koy

Sorun değil canım da sek quark ne canım kusura bakma cahilim biraz
ahaha canım estafurullah ya nedemek öyle ayıp. :)
reklamlarda görmüşsündür duymuşsundur. sek quark yeni sek quark hayaldi gerçek mi diye şarkı söylüyorr. meyveli yogurt. ama kalorisi düşün proteini fazla. tadıda güzel. tatli krizi geldiğinde yenebilecek masum birşey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…