Doğruyu diyorsun canım tahlillerde bile birşey çıkmadı sanırım çok takmaya başladım
Ay evet biz seninle kesin akrabayız bu kadar benzeyemem kimseye birazdan kitap okuyacağım bende
Maşallah harikasın yeme ağlayan pastayı ağlayan sen olursunGünaydın Kızlar...Nasılsınız bakalım dün güzel geçti benim kaçamaksız bir şekilde evde ağlayan pasta olmasına rağmen yemedim :) kendimi tebrik ediyorum. Yarın biraz artı çıkabilirim ama eminim bu hırs ve azimle gidersem iki haftada 71-72 göreceğim inşallah çünkü çok sıkıldım.
Doğruyu diyorsun canım tahlillerde bile birşey çıkmadı sanırım çok takmaya başladım
Sağol canım içimi rahatlattın evet senin ki çok zor rabbim şifa versin sabır versinAllah beterinden saklasın.
Sonuçta kökü sende , benim tamamen döküldü , malum tedavi yüzünden, aylarca keldim. Çok güzel peruklar var.
Yenileniyor diye düşün. Çok daha güzel çıkacaklar. Kendine güzel bir bakım yağı bul. Kullanmaya başla , inan sonuç çok güzel olacak.
Hem bu süreç değişik peruklar denemek içinde fırsat.
İster kızıl, ister sarışın, ister kumral, ister kıvırcık, ister düz...
Herşeyin iyi bir yanı var canım
Akşam doydun mu canım afiyet olsun kefir işi ne olduHemen menümü yazayım,
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: 1 lahmacun, ayran, salata
Ara: Çerez
Akşam: Çorba
Fırsat buldukça geçmişi okuyayım :)
İnşallah canım benim bu işe yararBu arada emin ol perşembe doktortan çok umutlu ve mutlu ayrılacaksın.
Sorun değil canım da sek quark ne canım kusura bakma cahilim birazben hiç menümü yazmadım bende yazayım sorun olmazsa :
sabah: limonlu ılık su 250 ml. normal kaşar peynirle yapılmış, çavdarlı ekmekli tost. 1 salatalık. 5-6 tane yeşil zeytin.
saat 10da: sek quark, 3 badem, 1 salatalık.
Şuana kadarda 1.5 litre su oldu.
Akşam doydun mu canım afiyet olsun kefir işi ne oldu
Harikasın canım yufkalı krep nasıl oluyor ya canım çekti bende A101 kahve değirmeni aldım sinbo marka keten tohumu öğütüp krep yapıcam bendeSlm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep
Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası
Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su
Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)
Slm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep
Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası
Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su
Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)
Niye canım tadını beğenmiyorsan nar koy hem glisemik indeksi düşük yada kuru incir ile ye yada fındık ceviz koyAkşam midem çok kötüydü. Azıcık çorbayı ancak içebildim.
Bu sabah daha iyi
Kefiri yapıyorum canım, evdekiler içiyor , ben hala içmeye başlamadım. Nedense içimden gelmiyor. Hatta eşim kızdı geçen gün bozulmadan için diye bize dayıyorsun sen ni,ye içmiyorsun diye.
Niye canım tadını beğenmiyorsan nar koy hem glisemik indeksi düşük yada kuru incir ile ye yada fındık ceviz koy
tatlı cahiliSorun değil canım da sek quark ne canım kusura bakma cahilim biraz
ahaha canım estafurullah ya nedemek öyle ayıp. :)Sorun değil canım da sek quark ne canım kusura bakma cahilim biraz
bugün iyice uyumalıyımEvet uykusuzluk ödem yapıyor
Yine mi söz vermiştinbugün iyice uyumalıyım
- çıkmalıyım ki metroyu hakedeyim
iki haftadır yemem çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?