- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Başkanım menün süper, döneri nasıl yedin ekmeksiz heralde. Ay hiç yiyemem yaSlm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep
Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası
Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su
Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)
Günaydın Fıstık Hayırlı işlerin olsun inşallah bol kazançlıGünaydın kızlar ben yine geç kaldım
Sen sanki reglim yaklaşmış demiştin. Ondan olabilir miGunaydinlar tartı öncesi son gün hadi bugün biraz daha dikkat.
Kendi adıma dünkü eksimin bugün biraz arti olmuş olarak uyandım. acayip bir sisligim var anlayamadım
Iyi yemistim ama nolduysa gece bi aciktim bi aciktim sorma ya hosaftan mi oldu acepAfiyet Olsun pilav olmasaymış iyiymiş diyecem ama güvecin yanına da ya pilav ya ekmek olması lazım :)
Iyi yemistim ama nolduysa gece bi aciktim bi aciktim sorma ya hosaftan mi oldu acep
Miyav_su öyle diyor şekerli bir şey yiyince bir müddet sonra kan şekerini düşürüyor aslında Karatayın kitabı vardı orada da yazıyordu öyle bir şey olabilir yani hoşaftan o tarz şeyleri öğlen yersen daha iyi olur ki zaten cacık daha iyi gider güveçle canım çekti bak :)
Lahmacun öyle yapmaz ama
Hava olabilir burada kapalı hava canım benimde ruhum sıkıldıHavadan ve gribin etkisinden sanırım.
Bu sabah çok zor kalktım. Yine uykulu moddayım.
İnşallah canımGünaydınlar en neşeli sabahlarınız hep en güzel başlangıçlarınız olsun güne.
Günaydın canım akşama bekliyoruz seniGünaydın kızlar bi selam vereyim dedim eşimin internetinden girdim o da gidiyorakşama girerim yine öpüldünüz
Bende saçlarımı sıfır yaptırıyordum eşim ben gelince yap dedi kızlar bende o psikoloji ile kestirdim uçlardan aldırdım bundan sonra dökülme olmaz umarımyoksa perşembe günü doktor çıkışı kel olmaya karar verdim kızlar
Canım niye tartıldın ki İnan ben artık tartı günü tartılıyorum sende öyle yapGunaydinlar tartı öncesi son gün hadi bugün biraz daha dikkat.
Kendi adıma dünkü eksimin bugün biraz arti olmuş olarak uyandım. acayip bir sisligim var anlayamadım
Hava olabilir burada kapalı hava canım benimde ruhum sıkıldı
Doğruyu diyorsun canım tahlillerde bile birşey çıkmadı sanırım çok takmaya başladımUmarım uçlarından aldırmak işe yarar, dökülme durur.
Bazen bir konuya çok takılınca beyin daha da fazla olmasına sebep olabiliyor.
Biliyorum çok zor ancak düşünmemeyi denesen.
Ay evet biz seninle kesin akrabayız bu kadar benzeyemem kimseye birazdan kitap okuyacağım bendeAynen, tam uyku havası.
Pijama , çay , kitap arkasından uyku :)
Evet uykusuzluk ödem yapıyoro bendede var canım sanırım uyuyamamaktan ödem topladı vucudum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?