İnanmazsın ama televizyon izlemiyorum kusura bakma meyveli yoğurt anladım canım cahilim böyle yiyecekler konusundaahaha canım estafurullah ya nedemek öyle ayıp. :)
reklamlarda görmüşsündür duymuşsundur. sek quark yeni sek quark hayaldi gerçek mi diye şarkı söylüyorr. meyveli yogurt. ama kalorisi düşün proteini fazla. tadıda güzel. tatli krizi geldiğinde yenebilecek masum birşey. :)
Az az koy tadı hoşuna gider canım bir arkadaşım asla su içemezdi dedim ki içine salatalık limon sevdiğin meyvelerden koy iç şuan 3 litreyi geçiyormuşHiç birşeyle birlikte karıştırarak yemek aklıma gelmemişti.
Nasıl olur ? az az deneyeyim canım :)
Öğrendim canımgünaydınnnnnnnnnnnn
tatlı cahili
meyveli yoğurt gibi bişey canım
diyet yapanlar için
Afiyet olsun canim menun gayet guzelHemen menümü yazayım,
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: 1 lahmacun, ayran, salata
Ara: Çerez
Akşam: Çorba
Fırsat buldukça geçmişi okuyayım :)
söz vermedim ama çok canım istiyorYine mi söz vermiştin
Evet canım çok çok yakın hemde eli kulağında.Sen sanki reglim yaklaşmış demiştin. Ondan olabilir mi
Oy oyyyy tartı benim ikinci kocam gibi...Canım niye tartıldın ki İnan ben artık tartı günü tartılıyorum sende öyle yap
Olmaz haftaya belkisöz vermedim ama çok canım istiyor
Evet canım çok çok yakın hemde eli kulağında.
Oy oyyyy tartı benim ikinci kocam gibi...
Sorun değil canım da sek quark ne canım kusura bakma cahilim biraz
Harikasın canım yufkalı krep nasıl oluyor ya canım çekti bende A101 kahve değirmeni aldım sinbo marka keten tohumu öğütüp krep yapıcam bende
Az az koy tadı hoşuna gider canım bir arkadaşım asla su içemezdi dedim ki içine salatalık limon sevdiğin meyvelerden koy iç şuan 3 litreyi geçiyormuş
O benim aklıma gelmedi gelseydi keşke sen benden uyanık çıktın helal bendeBende bilemedim , hemen google amcaya sordum
Tabiki yazarım canım merak etme sırf onun için sinni aldım şimdide saç kazımak için makine bakıyorum perşembe gününe hazırlıkmerakla bekliyorum , sonucu yazarsın bize
Mutlaka dene canımAkşam deneyeceğim
Evet canım çok çok yakın hemde eli kulağında.
Oy oyyyy tartı benim ikinci kocam gibi...
ay çok güldüm ya
bi arkadaşımın kardeşi var çok açık sözlü maşallah
bana kız kocandan fazla biniyosun gibi geldi arabaya demişti ben aynen böyle
Ay kizlar ya n e guldum allah iyiliginizi versinay çok güldüm ya
bi arkadaşımın kardeşi var çok açık sözlü maşallah
bana kız kocandan fazla biniyosun gibi geldi arabaya demişti ben aynen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?