Evet Canım dedim zaten tadını biliyorum Dayan kızım geçecek :) Herşey güzel olacakMaşallah harikasın yeme ağlayan pastayı ağlayan sen olursun
Hahahha ben devamını getirmedim işte sen anlaay çok güldüm ya
bi arkadaşımın kardeşi var çok açık sözlü maşallah
bana kız kocandan fazla biniyosun gibi geldi arabaya demişti ben aynen böyle
Bi ara burada artı 18 muhabbetler dönüyordu üstü kapalıAy kizlar ya n e guldum allah iyiliginizi versin
İyi yapmışsın canım kilo verince belli bir miktarda yersin pastanın kekin tadını unuttum benEvet Canım dedim zaten tadını biliyorum Dayan kızım geçecek :) Herşey güzel olacak
Ne zaman dönüyordu kızHahahha ben devamını getirmedim işte sen anla
Bi ara burada artı 18 muhabbetler dönüyordu üstü kapalı
benimde aklımda ciğer vardı sebzeli yapsammı diye ama dünden nohut pilav kaldı yanına mücver yapıcam artıkSizlerden ses çıkmadı bende ciğer sote yapıcam kızlar yanında salata bol kimyonlu kekikli
Ben ton balıklı salata yapacam fıstıkKızlar akşama menüleriniz neler ben bugün evde olucağım
Kızlar akşama menüleriniz neler ben bugün evde olucağım
Sizlerden ses çıkmadı bende ciğer sote yapıcam kızlar yanında salata bol kimyonlu kekikli
Köfteyi öğlen yedimBenim menümde boğaz ağrım için çorba arkasından köfte , ayran ( ya da kefir) , salata var.
Ki
Köfteyi öğlen yedimafiyet olsun canım şimdiden
Senin menüde güzel afiyet olsun canımbenimde aklımda ciğer vardı sebzeli yapsammı diye ama dünden nohut pilav kaldı yanına mücver yapıcam artık
Oh süpersin fıstık devam asla yeme hedefine az kaldı canımBen ton balıklı salata yapacam fıstıkaksama da bi arkadasa gidecem açma yapmış tatlı yapmış inşallah sadece çay içip gelecem
HatırladımImali konuşuyorduk hani @puantiyeli_kelebek anlamıyordu
Süpersin canım afiyet olsunBenim menümde boğaz ağrım için çorba arkasından köfte , ayran ( ya da kefir) , salata var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?