AFiyet olsun menu herzamnki gibi superAblama gidiyorum kızlar menümü vereyim sabah buharda haşlanmış brokoli,peynir,zeytin,nar iki tane kuru incir ,çiğ fıstık öğlen kuru börülce yemeği ,turşu akşam taze fasulye ,ciğer sote ,turşu,salata
Evet canım gerçekten unuttum niye şaşırdınAFiyet olsun menu herzamnki gibi superbirde gercekten sen kekin boregin tadini unuttunmu?
Süpersin canım afiyet olsunKizlar bugunku menum
Kahvalti
2 haslama yumurta taze soganli / kk peynir 2 dlm ekmek/1 tatli kasigi recel /1 kupa az sekerli cay
Ara 1 elma /2 kare cikolata
Aksam 1 pors yumurtali ispanak/ 1 tk labne /1 tk domates sosu/2 dlm ekmek
Yatarken yogurtlu pulbiberli limonlu kuru
2 litre su
1 saat zumba/ yarim saat yuruyus
Babası ile oynasın oynamıyor muCok yorgunum ve uykum var ama uyuyamiyorum prenses izin vermiyor ayakta uyuyabilirmiyim sizce ;((
Afiyet olsun canım misafirlikte olsan Bile süper beslenmişsin tebrik ederimMenüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve
Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı
Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt
Ara(misafirlikte) sütlü tatlı bir dilim
2.5 litre su
Canim benimAfiyet olsun canım misafirlikte olsan Bile süper beslenmişsin tebrik ederim
Nımmm ciğer çok sağlıklı kan olsun can olsun canımAblama gidiyorum kızlar menümü vereyim sabah buharda haşlanmış brokoli,peynir,zeytin,nar iki tane kuru incir ,çiğ fıstık öğlen kuru börülce yemeği ,turşu akşam taze fasulye ,ciğer sote ,turşu,salata
Akşamki ekmek 1 dilim olmalı sanki canım afiyet olsunKizlar bugunku menum
Kahvalti
2 haslama yumurta taze soganli / kk peynir 2 dlm ekmek/1 tatli kasigi recel /1 kupa az sekerli cay
2 litre su
O zaman yarını ki artıyı görme olur muCanim benimama biliyor musun akşam regl oldum
O kadar siskinimki canım 3 gün erken geldiO zaman yarını ki artıyı görme olur mu
Sabah in 5 inde nereye geç kaldın acaba canım... sabah grup falan mı gelecektiGünaydın kızlar ben yine geç kaldım
Teşekkür ederim canım hergün biraz biraz daha iyi oluyorum. .Afiyet olsun hastaymissin ya oncelikle gecmis olsun yinebugun nasilsin insallah daha iyisindir.Birde canin cekmis yemissin cikoyu afiyet olsun hastasin ya tolere edilebilir tabiki dengelemek kaydiyla.
Çok saol canım iyi bakıyorum kendime ben hasta olunca ev çocuklar perişan oluyor bi an once iyileşme m lazımÇok Geçmişler olsun canım. Dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canım sen ne tedavisi oldunAllah beterinden saklasın.
Sonuçta kökü sende , benim tamamen döküldü , malum tedavi yüzünden, aylarca keldim. Çok güzel peruklar var.
Yenileniyor diye düşün. Çok daha güzel çıkacaklar. Kendine güzel bir bakım yağı bul. Kullanmaya başla , inan sonuç çok güzel olacak.
Hem bu süreç değişik peruklar denemek içinde fırsat.
İster kızıl, ister sarışın, ister kumral, ister kıvırcık, ister düz...
Herşeyin iyi bir yanı var canım
Çok güzel akşam az diyecektim rahatsız missin susuyorum o yüzden afiyet olsun canımHemen menümü yazayım,
Sabah: Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: 1 lahmacun, ayran, salata
Ara: Çerez
Akşam: Çorba
Fırsat buldukça geçmişi okuyayım :)
Aksam ne yedin canım afiyet olsunben hiç menümü yazmadım bende yazayım sorun olmazsa :
sabah: limonlu ılık su 250 ml. normal kaşar peynirle yapılmış, çavdarlı ekmekli tost. 1 salatalık. 5-6 tane yeşil zeytin.
saat 10da: sek quark, 3 badem, 1 salatalık.
Şuana kadarda 1.5 litre su oldu.
Kuzum seni menu hep kusursuz zaten afiyet olsunAblama gidiyorum kızlar menümü vereyim sabah buharda haşlanmış brokoli,peynir,zeytin,nar iki tane kuru incir ,çiğ fıstık öğlen kuru börülce yemeği ,turşu akşam taze fasulye ,ciğer sote ,turşu,salata
Afiyet olsun ekmek dilimini biraz düşürebilirsen dah iyi olur canımKizlar bugunku menum
Kahvalti
2 litre su
Afiyet olsun canim guzel menüde ben bu sütlü tatlıyi merak ettim acaba neydi tatlımMenüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve
Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı
Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt
Ara(misafirlikte) sütlü tatlı bir dilim
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?